Noutăți

Hackerii Anonymous: “NASA se pregătește să dezvăluie existența extratereștrilor”

Tot mai multe evenimente care se petrec la nivel global par să ne indice că se pregătește ceva care poate să însemne un șoc cultural major. Pe de o parte, CIA, FBI și Serviciile Britanice au pus la dispoziția publicului dosarele OZN (cu siguranță nu toate) la care aceste instituții lucrează de multe decenii, informațiile prezentate dovedind că mii și mii de evenimente misterioase, care au implicat obiecte zburătoare neidentificate, au fost în atenția acestor servicii.

Pe de altă parte, un număr important de foști astronauți de la NASA au făcut, mai ales în ultimii ani, declarații bulversante în care au vorbit atât despre întâlniri cu OZN-uri, cât și despre convingerea lor că extratereștrii sunt aici, că ne studiază și chiar că au contacte cu noi.

Nu în ultimul rând, până și oficiali de la Vatican vorbesc deschis despre existența altor civilizații extraterestre, încercând să-i convingă pe credincioșii catolici că existența extratereștrilor nu este în contradicție cu Biblia…

Oare toate aceste lucruri nu sunt, alături de filmele de la Hollywood, pași în pregătirea umanității pentru momentul în care existența extratereștrilor va fi prezentată ca un fapt real? Foarte probabil că da.

În acest context, Rețeaua de hackeri Anonymous a ajuns pe primele pagini, astăzi, după ce a susținut în mod public că NASA este pe cale să dezvăluie existența extratereștrilor. Chiar dacă presa a căutat să diminueze impactul senzațional al acestei știri, lucrurile par mult mai complicate. Iată o abordare convențională, în stilul pusului batistei pe țambal:

Playtech.ro: “Această afirmație este destul de îndrăzneață, dar înainte să ne entuziasmăm prea tare, trebuie să avem în vedere faptul  că Anonymous nu pare să aibă la dispoziție evidențe concrete pentru a-și susține speculațiile. Dar afirmațiile acestora nu vin din neant și au la bază numeroase descoperiri recente făcute de NASA, însoțite de comentariile făcute de unul dintre reprezentanții agenției spațiale, Thomas Zurbuchen, care menționează că e pe cale să facă „o descoperire fără precedent” în ceea ce privește viața extraterestră, scrie Science Alert. Deși afirmația celor de la Anonymous pare a fi destul de șocantă dacă este scoasă din context, ea nu ne arată decât că cei din comunitatea științifică sunt entuziasmați cu privire la progresele pe care NASA le-a făcut când vine vorba de abilitatea de a căuta existența extratereștrilor și nu este neapărat vorba aici despre o evidență anume pe care oamenii de știință ne-o vor pune pe tavă.

Așadar, suportul afirmațiilor celor de la Anonymous să fie doar declarațiile oficiale despre posibilitatea descoperirii vieții extraterestre sau grupul de hackeri a avut acces la informații clasificate care spun cu totul altceva? Parcă e greu de crezut că o grupare care a tulburat apele, dezvăluind multe informații secrete, face scenarii pe baza unor informații publice, pretinzând că ar fi lucruri neobișnuite…

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Hackerii Anonymous: “NASA se pregătește să dezvăluie existența extratereștrilor”

  1. cetățeanul tulburat // 27 iunie 2017 at 23:41 // Răspunde

    NASA a fost inființată special să ne țină în întuneric (minciună)
    bineînțeles cu ajutorul fake news media planetary network care au trimis lucrurile în derizoriu cu orice ocazie…Cei care nu au putut fi luați la mișto, au fost eliminați…Vezi jfk.
    Altcineva va face anunțul, nu NASA.
    În luna August va fi anunțul pentru umanitate!

  2. NASA, mas-media ori alta anexa a papusarilor se tot pregateste sa ne “dezvaluie”, la infinit, aceeasi minciuna cu parfum “extraterestru”, fabricata in laboratoarele NWO si revelata in amanunt de cateva zeci de ani prin diverse surse si demontata stiintific tot de atatea zeci de ani… Suntem considerati niste tampiti care, periodic, trebuie sa aplaudam niste “dezvaluiri noi” ale laboratoarelor minciunii, dezvaluite deja pe alte cai de aceleasi laboratoare… In timpul asta NWO mai bifeaza un pas spre spalarea creierelor multimii… Dictatura globala inainteaza fara oprire, cu fiecare zi ce trece si lanseaza “focuri de artificii”, fum, lumini, umbre, lasere in timp ce gura-casca, in loc sa ia masuri urgente, se uita pe cer cu telescopul dupa OZN-uri si “extraterestri”, de parca le-ar folosi la ceva… Daca ar durea prostia, pe intreaga planeta s-ar auzi doar un vaiet continuu, ca intr-o bolnita medievala pentru muribunzi…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii