Noutăți

GRIJĂ MARE: Claudiu Crăciun, un diversionist printre protestatari

 •  
 •  
 •  

Un articol de Costin Andrieș

Claudiu Crăciun e, de mai mulți ani, unul dintre diversioniștii de profesie care și-au propus, și într-o oarecare măsură au reușit, să bramburească toate protestele din ultimii ani. Crăciun a fost catapulatat în hipsterime în 2012 de la crème de la crème a megacorupției românești – Crin Antonescu, Victor Ponta, partidul lui Dan Voiculescu, Cristian Pîruvulescu și alte ilustre fețe, la o conferință comună de la Bruxelles despre „dictatura băsistă”.

Principala cauză a diluării în irelevanță a protestele din ultimii ani este, cred, faptul că oportuniștii cu agendă dubioasă, dar clar stabilită, sunt singurii care se organizează riguros.

CLAUDIU CR CERNEA

Remus Cernea si Claudiu Craciun, la marsul diversitatii

Claudiu Crăciun și Ion Cristian Lefter (susținător al lui iliescu, apropiat al lui Mircea Dogaru, mai multe detalii, mai jos), în acțiune la protestul de aseară. VIDEO:

https://www.facebook.com/ralucavintilescu/videos/vb.100000686972342/1053428321356724/?type=2&theater

La fiecare protest, aceștia se impun ca un soi de lideri. Reușesc să distragă atenția de la temele importante folosindu-se de diferite trucuri feseniste – plimbări extenuante de zeci de kilometri prin cartierele Bucureștiului (citiți și articolul lui Moise Guran), impunerea prin portavoce și pancarte atent plasate a diferite teme irelevante și a mesajelor care au ca principal scop crearea confuziei printre participanți. Dau azi dovadă de un cinism halucinant când încearcă și riscă să reușească să se urce și pe valul de nemulțumire provocat de tragedia din club Colectiv Diversiunile au contribuit, decisiv cred, și la situația din aceste zile în care presa și rețelele sociale sunt înroșite de indignare din cauza BOR, deși BOR nu are nici o legătură cu tragedia de la Colectiv! Ponta a demisionat, iar asta este victorie incontestabilă, dar prea multă energie se consumă încă pe teme care dau loc de respiro lui Piedone, Oprea, Oprescu sau Arafat.

Claudiu Crăciun e una dintre figurile simbol ale diversiunilor din ultimii ani. Înfulărat, parfumat și frezat în hipster, ca să aibă lipici la studențime, acesta are din fragedă pruncie civică drept colaboratori pe lătrăii de 30-de-lei-ziua ai lui Voiculescu și ai lui Hrebenciuc. Alături de care nu se jenează să pozeze.

 claudiu-craciun-barbosul

Un articol de Costin Andrieș
Foto cap articol: Dragoș Cristescu

Articolul integral, aici: http://inliniedreapta.net/jurnal/claudiu-craciun-un-diversionist-printre-protestatari/


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

3 Comments on GRIJĂ MARE: Claudiu Crăciun, un diversionist printre protestatari

 1. Sti ce e interesant? Cum de baetii astia care sunt angajati de Ponta, striga sa demisioneze guvernu/priministrul ?
  Si faza cu BOR, n-are nici o legatura cu acest incident si cu iesirile in strada de acu asta iar e o manipulare!!!
  BOR si preafericitii aia de poti pot fi blamati pentru o multe de alte chestii!!!!! Dar nu cred ca e cazul aici!!!!

  CORUPTIE despre asta este vorba, ca e vb de Ponta, Dragnea, Blaga, Iohanis (si prostatura aia blonda de e cu el tot timpul); Si oricum chiar daca ar disparea definitiv din public astia tot ar fi CORUPTIE; Noi astia de iesim in strada si avem putin creier trebuie sa le amintim ,,Domniilor lor” ca ei sunt cei care lucreaza pentru noi (nu suntem sclavi sau ,,pulime” ) si ca totul ar fi bine daca cineva ar aplica pe bune legea nu sa o ia pe ocolite, cum vor ei!!!

 2. sa i se confiste portavocea si la gunoi cu el!

 3. Interzis folosirea megafoanelor . Foarte simplu .
  Cum spune Presedintele fara partide politice .

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii