AIM radionica curs online

Noutăți

GRECIA se pregătește să le dea țeapă FMI și Băncii Mondiale!!! DEZVĂLUIRI

“Datoria Greciei este ilegitimă căci banii respectivi nu au fost folosiţi în beneficiul populaţiei, ci pentru a salva creditorii privaţi din Grecia”, se spune într-un raport prezentat zilele trecute în Parlamentul Greciei, cu referire la creditele date de FMI și Banca Mondială.

Cu alte cuvinte, grecii se pregătesc pentru a declara datoria țării ca fiind ILEGALĂ, fiind realizată prin “încălcarea legislației europene și internaționale, precum și a drepturile omului”

Scenariul reclamat de Grecia în primul paragraf al acestui articol ne este binecunoscut și nouă pentru că s-a aplicat și în România dar și în SUA. Amintiți-vă că după declanșarea crizei în 2008, soluția creditorilor internaționali care ne-au dat împrumuturi (susținuți de cozile de topor din politica românească), a fost aceea ca România să ia credite de miliarde de dolari sau euro pe care să-i pompeze în băncile private, pentru a le salva, fără ca acest lucru să le aducă românilor vreun beneficiu, noi rămânând cu aceleași datorii la bănci, lucru care i-a dus pe mulți în faliment, dar și cu povara unei datorii publice sporite. Dar băncile au fost salvate!!! Alea care nu au avut nicio înțelegere pentru proprii clienți. Ce ticăloșie! În loc ca banii să ajungă la oameni, ca să-și poată plăti datoriile la bancă, au ajuns la bănci, cadou, fără ca acestea să le șteargă oamenilor datoriile!!! Dar cum altfel poți cuceri economic o țară, cum altfel poți să pui mâna pe resursele ei, dacă nu faci astfel de manevre financiare ticăloase?

Dincolo de iresponsabilitatea politicienilor greci care au pus umărul la prăbușirea țării, dublată de indolența și lenea unei părți a populației grecești care și-a imaginat că poate să trăiască doar din turism și mici combinații financiare, ceea ce intenționează Grecia să facă acum se constituie într-un precedent periculos pentru oculta financiară a lumii. Dacă o să le vină și altora astfel de idei? Dacă lumea va începe să se trezească și va încerca să iasă de sub cizma cămătarilor?

În acest context, sunt de reamintit avertismentele profetice ale unor președinți americani în legătură cu pericolul reprezentat de mafia financiar-bancară:

“Există două modalităţi odioase pentru a subjuga şi cuceri o naţiune: una este prin forţa armelor, cea de-a doua prin datoria publică.” (John ADAMS, cel de-al doilea Preşedinte al SUA)

“Cred că instituţiile bancare reprezintă o primejdie mai mare pentru libertăţile noastre fundamentale decât armatele gata de luptă. Dacă, într-o bună zi, poporul american va permite ca băncile private să fie cele care să controleze moneda, atunci băncile şi toate instituţiile care se vor naşte în jurul acestora vor lua cetăţenilor toate proprietăţile lor, mai întâi cu ajutorul inflaţiei, apoi cu ajutorul recesiunii, până în ziua când copiii lor se vor trezi fără acoperiş deasuprea capului, pe pământul cucerit de părinţii lor.” (Thomas Jeffreson, cel de-al treilea Preşedinte al SUA – declaraţie din 1802)

Din păcate pentru SUA, teama lui Jefferson nu a fost una artificială. Astăzi, instituția care emite și controlează dolarul american nu este vreo bancă aflată în proprietate a statului, ci o INSTITUȚIE PRIVATĂ – Federal Reserve – care le dă dolari (hârtii tipărite) americanilor, CONTRA COST. “Curat murdar, coane!”

Revenind la povestea Greciei, Calul Troian a fost pus pe roate și a fost introdus în Comunitatea Europeană. Ce se va întâmpla de aici încolo rămâne de văzut. Va deveni Grecia o proprietate a băncilor internaționale, în contul datoriei externe pe care au alimentat-o strategic, sau politica grecilor va arunca în aer sistemul financiar creînd un precedent pe care îl vor urma și alte state?!

Daniel Roxin

Grecia UE


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

43 Comments on GRECIA se pregătește să le dea țeapă FMI și Băncii Mondiale!!! DEZVĂLUIRI

 1. Grecul lenes si puturos // 21 iunie 2015 at 10:51 // Răspunde

  Hahahaha… povesti cu pesti! Adica iti iei un credit de la o banca, cheltuiesti banii si apoi spui ca e ilegal si nu-l mai platesti? :)))) Asta doar puturosii de greci puteau s-o zica! :)))

  • Te depășește cu mult subiectul, bibicule. Mai bine ți-ai lua bărdaca de bere, te-ai așeza în fața televizorului și, în timp ce ți se spală creierașul cât o nucă, tragi râgâieli. Vorba unui spot tv: deci….deci….deci…

  • ia mai lasti-ma cu sintagma de greci puturosi. Mergi in Grecia, in concediu, grecii reusesc sa-ti ia banii? Da! Inseamna ca-si fac treaba, deci nu sunt puturosi, daca treaba asta consta in a te distra pe tine si a te face sa te simti bine…cinste lor. Mai bine ai sapa mai adanc si ai vedea ce inseamna globalizarea, cum se aduna toata puterea si, implicit, tot binele din lumea asta doar la cei “puternici” restul natiunilor fiind de sacrificiu.

  • daca iti dau 10 lei si picam de acord sa imi dai 12, apoi iti cer 20 sau iti iau casa, esti lenes?

  • Se vede că nici măcar n-ai citit articolul!!! Sau l-ai citit da îți ‘patinează’ logica!
   Banii au fost dați cu restricția de a fi folosiți oriunde în afară de bănci…….care bănci sunt tot al celor care au dat banii!..
   ..Ca şi cum tu deşteptule eşti cu firma în faliment şi eu îți împrumut bani da numa să-l plăteşti pe văru-meo care constată prin firma lui falimentul tău……şi-ți mai dau un împrumut, da numa să plăteşti la alți prieteni consultanță financiară şi business management plan……îți ajută al dracu de mult nu?!?….
   …Da probabil tu sti toate astea,nu esti prost,doar că tu sau alții din familie sunt mari ‘afacerişti’ bancheri nu?!?!?!?

 2. jean du canal // 21 iunie 2015 at 11:12 // Răspunde

  mobilizare generala-evreii din Grecia scot banii din banci! Cati!?…intre de 10 la 1000 de ori cat au in cont..!-cine apuca ..!…DE UNDE AU VENIT EI AICI!>Din Croatia ..via MALTA!..UNDE VOR SA PLECE..!?..eeee..!!!, -unde apa are 4 hidrogeni..!?gutmorning….

  • N-ai inteles nimic, iar copiii tai vor fi sclavii bancilor. Iti explic ca sa inteleaga si unul ca tine: cetateanul face imprumut la banca, banca insa are si ea niste afaceri, care poate nu functioneaza bine, se duce in cap. Vine gurvernul si sterge datoriile bancilor, prin imprumuturi externe (bani pe care ii plateste cetateanul), iar banca scapa de datorii, cetateanul ramane dator la banca in continuare, dar plateste si datoria publica. Deci cetateanul are acum doua datorii nu una! Daca nici acum nu ai inteles, spanzura-te ca esti degeaba!

 3. Misu Croitor // 21 iunie 2015 at 12:07 // Răspunde

  Oare răsare soarele dreptătii aşa dintr-o dată ? sau sunt duşi cu zăhărelul ? 🙂
  …înspre altceva !
  Grecia iese din haos…. şi se îndreaptă spre Ordine. Dar acum (!) , să vedem CINE sunt cei care se convertesc în şefi şi prim-miniştri ai Greciei ?… şi în fata CUI răspund ei ?

  Şi nu uitati ! …dictonul masonilor:”Prin Haos la Ordine”

  deci…
  Mai întâi HAOSUL(politic şi economic în care ne tot zbatem)

  https://youtu.be/VrLLgo6i9XQ

  Şi abia apoi Noua Ordine Mondială(echilibrată, ordonată… solutionată … şi unsă cu zăhărel)

  • bine zis , s a i determini pe oameni sa faca ,accepte ceva !nimic nu i la intimplare !

  • 😀 la final 🙂 o sa ne faca sa-i imploram sa introduca un Guvern Mondial 😀 care o sa vina cu “beneficii” 😀 Long Live The People! 🙂 Trezirea !!!

 4. Îi ţin pumnii Greciei!

  Îi cred pe John Adams şi pe Thomas Geffreson, care ştiau mai multe decât năhăitul de troll care-i urăşte pe greci. Grecii nu sunt nici mai leneşi, nici mai puturoşi ca alte naţii. S-au dovedit a fi însă mai curajoşi. Au spus lucrurilor pe nume. Datoriile sunt ilegale, pentru că nu au fost în beneficiul populaţiei, ci au fost ,,pompate în băncile private”. Să plătească băncile datoriile. Şi politicienii, pe timpul cărora s-au făcut aceste împrumuturi. Să le plătească din averile lor. Nu populaţia din salarii şi pensii.

 5. paranoia progresiva // 21 iunie 2015 at 12:50 // Răspunde

  tzeapa este intregul sistem financiar jidanesc
  http://positivemoney.org/how-money-works/how-banks-create-money/

 6. Grecii, puturosi?!!! Suntem oare noi in masura sa catalogam acesti oameni? Noi vorbim? Noi judecam?
  Am fost in Grecia si am vazut ceva ce in Romania nu exista….
  Patronul grec muncea cot la cot cu angajatul, patronul grec de restaurant era pe strada aducand clienti (si slava Domnului avea destui), nu statea ca patronul roman la birou dand ordine, patronul grec matura….iar voi vorbiti de lene….
  Hai sa ne uitam in propria ograda, iar daca constatati ca sunteti “curati”, luati piatra si aruncati…
  Treziti-va si mai bine am fi solidari, asta ne mai poate salva de sclavia instituita de banci.

  • Ca-n Italia! Patronul matura, spala, curata geamurile, serveste la mese, la bar, gateste! Patronul roman e asa cum e pentru ca are mentalitate comunista: EU comand !

  • Ai foarte mare dreptate Rammy, am fost si eu in Grecia si am vazut cu ochii mei si ….m-a mirat ca la 6 dimineata, oamenii erau pe strada, spalau strazile, pe plaja copiii de greci adunau chistoacele aruncate de “turistii civilizati ” !!!!! Asa ca e usor sa criticam dar chiar ar trebui sa ne uitam mai intai in ograda noastra si apoi la altii si sa-i aratam cu degetul! Toata lumea se plange ca e criza, ca nu e de munca dar nimeni nu se urneste sa dea o idee, ne criticam intre noi, ne jignim dar atat! In rest unde este constiinta si coloana indreptata in fata acestor nemernici! In Romania in afara de CEC , nu mai exista nici-o banca romaneasca, numai straine, armata americana e la noi, scutul anti-racheta e la noi, conducatori straini avem, spitale NU, industrie NU, agricultura NU!! Nu credeti ca avem destule probleme de rezolvat? Chiar credeti ca pierzandu-va timpul la tv , aveti ceva de castigat? NU, doar de pierdut, nu ne da nimeni NIMIC, trebuie sa actionam noi singuri ca niste oameni mari!

 7. cum era ,, pe greci sa nu ii crezi nici cand vin cu daruri” a naibii istoria asta, se tot repeta, si tot nu invatam nimic. oricum destepti daca le tine, si avand in vedere exemplul Mexicului, poate tine. numai sa nu ”puna” creditorii boicot cel putin pe turismul lor, ca i-a fript definitiv!

 8. Pun si eu o intrebare: Daca statul a dat bani bancilor atunci bancile sint datoare la stat cu acei bani. Deci statul capata putere asupra acelor banci. E asa sau nu?

 9. H ai să vă spun și eu cum văd treba: Întodeauna statul cheltuie mai mult decât produce, bani care se duc pw salarii bugetare pe pensii pe investiții păguboase pe furăciuni la politicieni sunt mai mulți decât produce acel popor în fiecare an, şi așa datoriile se acumulează și în final le plăteşte poporul, mai mult dacă țara este insolvabilă dobînzile sunt și mai mari pentru că riscul este de asemenea mare ! Acum înţelegeţi de ce Grecia este unde este ?

 10. Nea Roxine,
  E ruşine
  ce scrii. Mai mare ca aia cu dacii!

 11. Bravo, Daniel Roxin!
  Este exact aşa cum scrii tu. Trollilor nu le place când spui lucrurilor pe nume.
  Dar asta-i problema lor de inşi disperaţi că adevărul este înţeles de tot mai multă lume.
  Nu ne-ar strica şi nouă un Alexis Tsipras.

 12. Monica Ordean // 21 iunie 2015 at 17:03 // Răspunde

  TE rog mult sa nu il jignesti pe dl Daniel Roxin, pentru ca ne face mandri de poporul din care facem parte. Ca politic nu se vrea asta, e un alt subiect. In schimb dumneata nu ai facut nimic pentru noi.

 13. Mihai Sipos // 21 iunie 2015 at 19:53 // Răspunde

  As vrea ca romànii sà se trezeascà, sà-si alunge pràduitorii care au creeat aceste artificii bancare “càmàtàresti”, si sà ia exemplul grecilor, dindu-le teapà creditorilor nenorociti, … dindu-le in schimb la pachet, ..toatà gasca de politicieni banditi, ce au fàcut asemenea “afaceri ” !! Sà-i judece ei, sau mai bine zis, ..sà se judece intre ei, fiindcà sint toti pe aceeasi minà, !!!

 14. Meritocrația e ultimul nostru cartuş.
  http://www.meritocratia.ro

 15. Imaginea aleasă pentru ilustrarea articolului este formidabilă.

 16. 1. daca am datorie la tine 100 de lei ,zici :vino sa-ti dau un imprumut ca sa ai de unde sa mi-o platesti ! Daca iau al doi-lea imprumut ,va intreb, ce datorie voi avea de acum incolo ??
  2. daca luam “imprumuturi nerambursabile” de la UE si facem parcuri ,stadioane,sosele…care nu vor produce nu ne gandim ca este vorba cumva de un Caritas european ? si ca , mai devreme sau mai tarziu vom vinde casa,vaca,masina …ca sa platim ?
  Asta se intampla acum la greci ! Elementar si empiric am explicat cum inteleg eu treaba care ni se va aplica in curand si noua !

 17. Tot mapamondul critica cămătăria ilegală fără taxe dar aduleaza camataria legala cu taxe si suprataxe, deci eu zic ca suntem doar niște ipocriți. Te aștepți ca atunci când te duci la supermarket si cumperi 1 kg de carne de porc pe care o duci acasă la familie o prepari si o mănânci după care o caci,sa te întorci la supermarket sa îi spui patronului, dă-mi banii înapoi că, credeam ca imi va tine stomacul plin timp de 5 ani, mai pacalit. Adică suntem copii mici? Ai luat credit plătești, îți asumi consecințele. Ca vine statul și îți va spune ca vei platii 200% in loc de 100% asta nu ține decât de prostia noastră, e atât de simplu… De ce n-am ieșit in stradă decat 10 15 mii? Va scumpeste benzina, alimentele, si restul consumabilelor dar va doare in p…a. Iar acum venim sa ne plangem :)))) Ca si cu taierea copacilor, va spun televiziunile de ani de zile, dar nea picat fisa dupa ce sa defrișat incredibil de mult. Nu romanii sunt o nație de prosti ci omul in general.

 18. Domnule Krankman, mai citeşte o dată articolul lui Daniel Roxin.
  Şi încă o dată.
  Şi încă o dată.
  Până ai să înţelegi bine ce-au zis cei doi prezidenţi americani: Adams şi Jeffreson.
  Exemplele dumitale sunt atât de meschine şi de nelalocul lor, încât nu-mi rămâne decât să zic: românii nu sunt proşti, nici omul în general nu este prost. Prost este cel ce nu vrea să înţeleagă Adevărul.Prost este cel pe care Adevărul îl enervează. Prost este cel ce răstălmăceşte în sens negativ Adevărul, vulgarizându-l.

 19. Copil cu copil // 23 iunie 2015 at 1:35 // Răspunde

  Ba are dreptate,omul e prost că stă și înghite reguli,legi,limite,limitații, granițe, ș.a. Fiica mea are 8 luni,și datorită muncii mele îmi permit să ii ofer tot ce cere,și nu cere multe acum,e doar un bebeluș (ca să fiu mai clar nu are multe necesități).Așa ar trebuii să facem si noi,să păstram un echilibru,să rupem sistemul,să îl regândim cel mai probabil,și să ne câștigăm libertatea ca oameni.După părerea mea chiar și separarea noastră în țări mi se pare o lovitură gravă la adresa vecinilor,adică separi doi vecini,până când, după sute și sute de ani,urmașii lui Jean habar nu au că el era cel mai bun prieten al vecinului Diego,care și el are urmași,care și ei sunt separați de proiecte,cu timpul furat de muncă,cu grija la rată, bombardat prin toate mediile posibile,practic toată ziua lui e o bâzâială, bâz sefu,bâz reclama,bâz tâmpitul care conduce masina din față,etc…Practic nu ai timp de nimic,la asta s-a ajuns.Si vina o purtați voi,cei ce nu vă gândiți că pământul nu e doar o haltă spre cimitir,mai contează și câte chiștoace ai aruncat in parc,chiar și cât ai mers cu mașina,cât ai CONSUMAT, și multe altele.Aș avea eu multe de spus,dar lumea nu este pregătită să audă că a greșit, și cât a greșit, de fiecare dată când a cedat în fața organismelor de control,prin simpla acțiune de a nu gândii realmente consecințele. In exemplul de mai sus,faci împrumut,gândești pe termen scurt,stai in ucraina și începe războiul și mori.După ce țara se va repune,banca va merge după copii tăi. Pentru că deja dețin o mare putere asupra populației;unii sunt doar niște inepți și paraziți,in special tinerii ca mine,pana in 25 de ani,unii habar nu au să crească o roșie, un castravete,sau ce gust au(exemplul cel mai bun,nevasta mea este din spania,care este cu cativa ani inaintea noastra deci e ca si cum as privii societatea din romania,condusă și constrânsa peste ani;azi am cules câțiva castraveți din grădină și AVEAU GUST. Ea in 25 de ani nu simțise gustul ăla care în mintea mea stă bine întipărit.) și vreți să schimbați lumea…Fiecare ar trebuii să fie de folosință lui și celorlalți, dar și un fel de toți pentru unu,dacă mă-ntelegeti…

 20. Am citit toate propunerile pe care le-ati facut, cam ce sar putea face?? de facut e sa ii arunce pe Greci din Comunitatea Europeana afara, daca le iarta de bani, cum a spus Minstrul Finantei German
  ca ar fi o modalitate, sa ii bage pe Greci in insolveta, asta inseamna ca ii sterge de datorii,daca asta face?? o-sa faca si alte Tari la fel
  ca de exemplu: Italia,Spania,Portugalia,Bulgaria,Ungaria,Romania.

 21. Domnule Krankman alias Copil cu copil,

  Citeşte totuşi încă o dată articolul lui Daniel Roxin.
  Fiindcă vă enervaţi, răstălmăciţi şi vulgarizaţi.

  Chiar numai citatele din prezidenţii americani Adams şi Jeffreson sunt în stare să vă arate că v-aţi îndepărtat total de subiectul în discuţie, apucându-vă să denigraţi românii în loc să scoateţi în evidenţă mecanismul ascuns, subtil şi pervers, care a dus şi duce în mod implacabil la decăderea unui popor.
  Prin sărăcie.
  Prin deposedare de avuţiile naţionale.
  Prin vulgarizarea conştiinţelor.
  Prin măsluirea istoriei.
  Prin ridiculizarea adevărului.
  Prin vorbirea multă şi fără noimă.

 22. NU EXISTA TARA CARE SA FENTEZE FMI SI BANCA MONIDIALA.

 23. Dar nu-i nevoie de ,,fentat”. Este de ajuns de spus adevărul. Până la urmă lumea va înţelege şi va acţiona în consecinţă.

 24. punct ochit, punct lovit: un articol atat de adevarat si explicat limpede ca apa (adica pe intelesul tuturor)… Daca dl.Roxin expune niste realitati ar trebui cel putin sa-l ascultam, sa-l citim si atat. Daca nu suntem in stare sa facem ceva sa schimbam mersul “lumii” (din care facem parte si noi), cel putin dumnealui DA! Si o face asumiindu-si o responsabilitate destul de grea. Daca nu prin importanta, valenta argumentelor propuse in articolele si transmisiile tv, cel putin diinsul se semneaza!.. As invita pe toti curajosii care intervin cu comentarii sa procedeze asijdere.
  P.S:Si sa speram ca poporul grec va reusi sa iasa din menghina controlului non bonsamaritan al cui stim cu totii!!

 25. Salut dragii mei! Ce ma doare cel mai tare este faptul ca suntem dezbinati si nu reusim sa ne coalizam! Si asta-i isprava “stapanului”, ca stie sa creeze conflict si discordie acolo unde-i este frica de concordie! Da, ne-a mai ramas ceva de la romani, “dezbina si stapaneste!” Nu uitati ca grecii sunt neam de luptatori, si lupta are fel de fel de fete, nu este ca in basme, lupta dreapta! Nu uitati ca nemtii au datorii la greci dar si proprietati in Grecia! Nu uitati ca grecii au cea mai mare flota din lume, care nu ancoreaza in Grecia! Nu uitati ca l-au avut pe Onasis! Nu uitati de sarbatoarea zilei de OHI!
  Acu’ , ceva despre romanii nostri! De mult ne-am invatat sa ne multumim cu vorbe, nu cu fapte! Si daca “a dat si el ceva acolo”…am fost tentati sa trecem cu usurinta peste adevar si consecinte!… Si eu imi doresc sa ne trezim candva…culmea, avem asta chiar in imn…
  Ati citit “Confesiunile unui asasin economic”? Cititi-o!
  Sa va spun ce mi-au facut romanii mei, mu evrei, nu unguri, nu tigani, nu europeni…
  – in data de 7 octombrie 2013 am facut cumparaturi la Kaufland Racari sector 3 si la casa am platit cu o bancnota de 100 lei. Casiera mi-a dat restul ca si cum ar fi fost 50 lei. am cerut sa vad inregistrarea video, mi s-a raspuns ca nu am voie! Firma de paza este SSG! Am sesizat ANPC, care mi-a raspuns ca a fost in control, dar nu am voie sa vad Procesul verbal intocmit! Politia nu m-a sprijinit! Am sesizat MAI si am depus si la Senat memoriu, am fost aburit! Au incercat niste trucuri cu raspunsuri antedatate retinute inexplicabil la Posta, ca sa pierd termenul de depunere a contestatiei…DAR tot am reusit!…am platit un avocat ( care nu mi-a eliberat chitanta! ANAF!!!) care pana la final a tradat si pactizat cu ” arendasul roman”si m-a lasat in aer, cu dreptatea in mana…dupa atatea valuri cazul a fost preluat de Parchet care a propus clasarea, SI…dupa contestatia mea…cazul a fost judecat in instanta…SI…am platit 50 de lei cheltuieli de judecata! Pentru ca mi-am permis sa contest decizia unei procuroare care a decis dupa procesul verbal al unui politist de la sectia 11 care a concluzionat ca, ” CAMERELE DE SUPRAVEGHERE ERAU PROST ORIENTATE SI DEREGLATE ”
  DA, AICI LA NOI IN ROMANIA, IN ACEST COLT DE RAI! Si culmea… cu concursul organelor de stat si administrative platite din contributia noastra! Toata presiune este pusa pe umerii cetateanului si esti pedepsit si umilit de gulerele albe si rochitele parfumate ale functionarilor de stat! NE FURAM SI NOI INTRE NOI, SA DAM TRIBUT MARILOR FUNCTIONARI EUROPENI, CARE MAI DPARTE, SI EI, DAU TRIBUT STAPANILOR LOR!!!

 26. Globalizarea, parte integrata amondializarii,cu care nu are absolut nici o legatura,este o procedura al carei scop nedeclarat este acela de a transforma tot ce misca pe suprafata Terrei…in ,,gloaba”.(Thomas Jeffreson dixit!…he,he…)

 27. Cumpărăturile le-aţi făcut la Kaufland.
  Vânzătoarea româncă a fost incorectă.
  Dar stăpânii germani ce-au zis?
  Sau corectitudinea germană este valabilă numai în Germania?
  Iar în România se procedează româneşte.
  În Germania, o astfel de vânzătoare ar fi zburat pe sus de la serviciu.
  Personal, am obeservat că şi calitatea produselor lasă de dorit.
  Mai ales în orăşelele provinciale.

 28. Vlad Ţepeş // 8 iulie 2015 at 15:07 // Răspunde

  Alexis Tsipras a fost întâmpinat cu aplauze şi simpatie la Bruxelles de către parlamentarii cărora le pasă cu adevărat de bunăstarea propriilor popoare.

  Iată-l vorbind în dulcea şi strvechea limbă greacă, cea care a dat Europei nobilul concept de Democraţie. Care astăzi este transformat într-un mod pervers în Dictatura Banului Mondial.

  http://bcove.me/fhfubm3i

  http://bcove.me/fhfubm3i

 29. Doroftei Ilie-Tirgu Mures // 19 iulie 2015 at 15:22 // Răspunde

  Cei mai multi dintre cei care incearca sa comenteze nu prea stiu cum merge problema! Da, Grecia poate sa invarta situatia, creind un precedent ! Acest precedent va da apa la moara si altora, iar oculta masonico-financiara internationala va beli belingeru’ ! Da Doamne, asa sa fie !

 30. Grecia incearca sa urmeze modelul Islandei, din pacate informatiile legate de modul in care si-a rezolvat criza financiara Islanda sunt ascunse publicului, fiind considerate periculoase pentru celelalte tari europene.
  Totusi cine cauta gaseste, internetul este inca liber!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii