Noutăți

Google operează discriminări “pozitive” în favoarea LGBT. Faceți următorul experiment: dați la căutări pe google cuvintele…

  •  
  •  
  •  

Campaniile agresive pentru promovarea comunității LGBT sunt susținute și de doi dintre stăpânii internetului: Google și Facebook. În cazul primului, cel mai mare motor de căutări a personalizat, după cum puteți vedea mai jos, căutările pentru cuvintele LGBT, GAY, TRANSGENDER. Astfel, oricine caută aceste cuvinte pe google va descoperi surprins că o să îi apară o pagină personalizată cu curcubeul LGBT, îngrijită cu atenție și unde nu veți găsi niciun site cu mesaje critice la adresa LGBT, google având grijă să nu lase la vedere alte păreri!!!

Intrigat de această constatare, am dat la căutări pe google, în engleză, alte zeci de cuvinte cu semnificație – de la copii și religie la heterosexuali ș.a.m.d. Credeți că a mai apărut măcar o pagină personalizată? Nu! Pentru că, conform viziunii google, nicio altă comunitate nu este la fel de importantă, de elită, precum comunitatea homosexualilor, lesbienelor și transexualilor… Că, na, când neomarxismul cultural este la putere, așa se întâmplă!

gay 3

Conform ActiveNews.ro, nici Facebook-ul nu se lasă. Astfel, “rețeaua de socializare a introdus recent un nou emoji – steagul curcubeu, care va fi disponibil userilor toată luna iunie.

Platforma de socializare a introdus această funcție temporară pentru a crea „o platformă în sprijinul tuturor comunităților”, după cum se spune pe pagina oficială Facebook.

Facebook a fost una dintre companiile care a susținut dreptul persoanelor de același sex de a se căsători. Odată cu decizia istorică a Curții Supreme din SUA din 2013, care permite căsătoriile între gay, Facebook a sărbătorit în stradă, la Parada gay din San Francisco, la care a venit inclusiv fondatorul companiei, Mark Zuckerberg.

Facebook nu e la prima decizie de acest gen. În luna februarie 2011 a introdus patru noi statusuri printre cele pe care le poți alege la setarea „relații”: lesbiană, gay, bisexual și transexual.”

Adrian Albu
facebook gay

Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

1 Comment on Google operează discriminări “pozitive” în favoarea LGBT. Faceți următorul experiment: dați la căutări pe google cuvintele…

  1. Asta nu ar fi o noutate prea mare, dar site-ul romanesc https://dexonline.ro/ este! In centru paginii troneaza cuvanul ‘familie’ si ca reprezentare este un dac si un roman cu copilul Romania – deci dupa mintea imbecililor noi suntem ‘urmasii’ unor poponari. Dupa ce ca promoveaza falsa istorie o mai duc si la cea mai de jos jignire la adresa romanilor fie ei crestini sau atei.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii