Noutăți

Globaliștii pun pe butuci Europa ca să o poată controla mai ușor. Iată rețeta: SINDROMUL MOLENBEEK

  •  
  •  
  •  

Evz.ro: Molenbeek nu a devenit o problemă europeană pentru că 80 la sută dintre locuitori sunt musulmani, ci din cauza politicilor greșite ale autorităților și a ideilor promovate de elitele globaliste.

Niciodată integrarea noilor veniți nu a fost tratată cu seriozitate în Occident. Mai întâi, politicienii și oameni de afaceri au încurajat imigrația pentru a obține forță de muncă ieftină pentru marile corporații. S-a urmărit profitul, nu crearea unui model de conviețuire.

Apoi, globaliștii au văzut în imigranți o posibilitate de a-și consolida și spori puterea prin vechea formulă „divide et impera”. Mai precis, au inventat un inamic în interiorul granițelor pentru popoarele albe europene, prea inteligente și prea mândre să fie aservite cu ușurință.

Iar planul are succes. Chiar dacă imigranții și descendenții lor sunt musulmani practicanți, votul lor în alegeri se duce tot spre partidele de stânga care propovăduiesc multiculturalismul și corectitudinea politică.

Și apoi starea de tensiune între cele două comunități e o adevărată mană cerească pentru cei obișnuiți să pescuiască în ape tulburi și să tragă sfori pe întreaga planetă. Până să ajungem însă la rasa mixtă visată de Kalergi sau la războiul civil dintre musulmani și europeni profețit de profesorul belgian Engels, ar fi bine să ne oprim puțin la ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani în Europa, iar Molenbeek este un exemplu perfect. (Citește mai mult: Evz.ro)


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii