Noutăți

George W. Bush, membru în organizația ocultă Craniu și Oase, nu l-a votat pe Trump, deși sunt în același partid. De ce este deranjată Oculta de noul președinte?

Donald Trump a spus că „este trist” faptul că fostul președinte republican al SUA nu l-a votat, însă nu crede că decizia acestuia va influența în vreun fel rezultatul alegerilor. „Cred că este trist să-l vedem pe George Bush făcând asta. Eu am fost foarte critic la adresa lui, pentru că ne-a băgat în Irak, o decizie evident oribilă, cum la fel de oribil a fost și felul în care Obama ne-a scos de acolo. Dar, sincer, nu cred să aibă vreun impact. Nu are niciun impact”, a spus Donald Trump, într-un interviu acordat unui post de radio, ne informează Libertatea, via Washington Post.

Membri în tot felul de organizații oculte sau în grupuri de forță care vor să instaleze o așa-zisă Nouă Ordine Mondială, cum ar fi Grupul Bilderberg, mulți dintre liderii americani, chiar colegi de partid cu Donald Trump, s-au declarat adversari pe față ai miliardarului devenit noul președinte al Americii. Alături de aceștia, mai toată presa centrală americană a făcut campanii susținute împotriva lui, militând pentru alegerea lui Hillary, cea despre care anumite surse spun că ar fi o preoteasă Illuminati.

În contextul în care liderii ocultei financiare pot fi găsiți atât în tabăra democraților, cât și în cea a republicanilor, putem înțelege că un Donald Trump, care contestă politica dusă de reprezentanții păpușarilor din umbră, este considerat un pericol. Așa se explică faptul că un membru al organizaiei oculte Skull and Bones – George W Bush, golanul care a inventat motive pentru a invada Irakul și a duce această țară în ruină, a fost un adversar declarat al lui Trump, afirmând public că o va vota pe candidata celuilalt partid, Hillary Clinton, și ea membră a elitei oculte.

Dacă lucrurile sunt pe bune, iar Donald Trump chiar este un opozant al acestei găști oculto-mafiote, atunci vom avea parte de evenimente surprinzătoare în viitorul apropiat. Adică, lumea nu va mai fi la fel ca acum. Totul e ca păpușarii din umbră să nu ne fi tras din nou clapa, precum în cazul lui Obama când, dată fiind premiera alegerii unui președinte de culoare, mulți credeau că s-a produs o revoluție reală. Din păcate, americanii au fost înșelați atunci, Obama nefiind mai mult decât un alt pion subordonat ocultei financiare.

Trăim și vedem ce se petrece!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

10 Comments on George W. Bush, membru în organizația ocultă Craniu și Oase, nu l-a votat pe Trump, deși sunt în același partid. De ce este deranjată Oculta de noul președinte?

 1. Deci sa credem ca Bush a votat cu Clinton… hai mai lasane cu abureli din astea.

 2. Iar daca Donald Trump n-a mintit, nu minte si nu va minti… Vorba lui Michael Moore: “Last President of the United States”.

  • Pe de alta parte… Ooops! Putin a spus ca “Rusia este gata sa faca jumatatea sa de drum…”

   Nu vreau sa sperii, dar cred ca cineva ar trebui sa-si caste foarte larg urechile si anume… Erdogan.

 3. Pai de fapt republicani sau democrati, la inceput au fost un singur partid, partidul republican democrat, ulterior scindanduse. Asa ca nu ma mira, ca multi din colegii lui Trump au votat cu Hillary, oricum sunt o familie>

 4. 1) Datoria americană creşte mult mai repede decât economia SUA. Când Obama a devenit preşedinte, datoria publică era de circa 73% din PIB. Acum este 105% din PIB.
  Datoria totală a Statelor Unite a urcat ameţitor în ultimii opt ani, crescând cu 9.000 miliarde USD, de la 10.600 miliarde USD la 19.700 miliarde USD. Doar în anul fiscal 2016, care s-a încheiat la 30 septembrie, guvernul condus de Barack Obama a adăugat la pasivul ţării 1.400 de miliarde de USD, a treia cea mai mare îndatorare anuală din istorie!
  2)Atât Hillary cât şi soţul ei Bill, dar şi Bush jr. şi alţi “lideri” au participat/participă încă din tinereţe la “petreceri iniţiatice exclusiviste” de taină, de altfel foarte frecventate de “înalta” lumea politică deraiată din SUA, petreceri de genul celei descrise în celebrul şi excepţionalul film “Eyes wide shut” al lui Stanley Kubrik, film inspirat dintr-un caz real care a dus la cenzurarea lui ulterioară şi la asasinarea celebrului regizor american la doar 4 zile după prezentarea exclusivistă dinainte de premieră.

 5. Iubitor de Adevar // 9 noiembrie 2016 at 20:10 // Răspunde

  A inceput era Basescu in USA! Le uram succes americanilor, poate asa o sa inteleaga si prin ce am trecut noi!

  • Basescu s-a vandut Sistemului si odata cu el a vandut toata tara, de a ajuns Romania otreapa SUA. Asadar Basescu, Iohannis, toata sleahta de la putere din Romania, cu tot Sistemul Securist de la noi si toata adunatura de oengisti si propagandisti, sunt in slujba aceleiasi caracatite din care face parte si Clinton si Bush etc. Trump e din afara. Trump nu poate fi deci nici ca Bush, nici ca Clinton, cu atat mai putin ca viermele de Basescu sau iobagul de Iohannis. Trump a declarat ca va lupta cu corporatiile, cu bancile, cu supravegherea etc. Au avut Basescu sau cei ce conduc astazi vreo legatura cu asa ceva, in afara de a face exact pe dos? Evident, daca te referi doar la episoade gen “tiganca imputita”, ar semana cu marlaniile Betivului National, insa “erele” celor doi nu vor putea semana catusi de putin.

 6. Georgeta Dragne // 9 noiembrie 2016 at 22:00 // Răspunde

  Noua ordine mondiala s-a clatinat din temelii…Noua lume ESTEE..sa speram ca nu o sa-l anihileze pe TRUMP…La tv de stiri canta osanale lui Kilary inainte…mintea la cutie..

 7. Manuel Transmission // 10 noiembrie 2016 at 0:53 // Răspunde

  Cine credeti ca vroia sa vina la Casa Alba? Sa “coaca” niste spirite ceva! Dupa reteta originala a lui Aleister Crowley:
  – Spirit Cooking With The Clintons
  https://www.youtube.com/watch?v=ZkAVgsOgaw0

  – Wikileaks Exposes Clinton’s Satanic Network
  https://www.youtube.com/watch?v=4hmbArq1x6E

  – “SPIRIT COOKING”: CLINTON CAMPAIGN CHAIRMAN PRACTICES BIZARRE OCCULT RITUAL. Menstrual blood, semen and breast milk: Most bizarre Wikileaks revelation yet
  http://www.infowars.com/spirit-cooking-clinton-campaign-chairman-invited-to-bizarre-satanic-performance/

  Pentru cine are timp:
  – The Pedophocracy
  http://whale.to/b/pedophocracy.html

  ex de parlamentar european:
  http://whale.to/b/dutroux_h.html

 8. Din păcate Trump are mâinile legate. Banii nu sunt la el.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii