Noutăți

George Soros versus Donald Trump. Urzelile lui Soros și victoria lui Trump

  •  
  •  
  •  

În cursul campaniei electorale a lui Donald Trump, au fost difuzate prin mass-media știri cu privire la violențele săvârșite de către un grup de protestatari cu ocazia unui miting organizat, în luna martie, la Chicago, pentru promovarea celui care avea să devină cel de-al patruzecișicincilea președinte al SUA. Scopul trasat pentru nucleele de protestatari agresivi a fost să creeze dezordine, făcând imposibilă desfășurarea programului întrunirii.

Cu acea ocazie s-a încercat, în mass-media, manipularea contextului, în scopul învinovățirii lui Donald Trump. Un reporter ce descria cursul evenimentelor susținea că „nu se știe dacă cei reținuți de către forțele de ordine sunt suporteri de-ai lui Trump sau doar protestatari”, omițând  să precizeze că „protestatarii” cu pricina nu s-au limitat doar la a manifesta o atitudine anti-Trump, ci au și scandat: „Bernie, Bernie” (cu referire la Bernie Sanders).

Se pare că acești stângiști care s-au manifestat într-un mod violent la mitingul organizat la Chicago au avut susținere din partea miliardarului George Soros și (potrivit truthandaction.org) a unor grupuri care au solicitat donații de câte 3 dolari de persoană, pentru finanțarea unor acțiuni de tulburare a campaniei lui Trump.

De vreme ce Trump începea să încurce realizarea planurilor aflate pe agenda globalistă, prin dezvăluirea și combaterea acestora, George Soros (susținător înfocat al lui Bernie Sanders și Hillary Clinton) s-a decis să îl atace cu tot arsenalul său. La mitingul pentru Trump organizat la Chicago, lucrurile au luat o turnură nedorită. Mitingul a fost împiedicat prin intervențiile dirijate de către agenți puși în slujba globalismului. În timp ce scandau în favoarea lui Bernie (Sanders), indivizii turbulenți îi îmbrânceau fără noimă pe alți oameni adunați pentru miting și aruncau cu diferite obiecte.

s

Este cunoscut faptul că miliardarul George Soros obișnuiește să se folosească, în atingerea propriilor scopuri, de organizații și grupuri formate din indivizi manipulabili, influențabili, cababili să colporteze idei și teorii nocive sau să întreprindă acțiuni contrare intereselor majorității cetățenilor, fără mustrări de conștiință.

Planul globalist al lui Soros este focusat inclusiv pe distrugerea națiunilor, prin susținerea invadării acestora cu așa-ziși refugiați. Pe durata campaniei electorale a lui Trump, s-a putut vedea că Soros a făcut, prin organizațiile sale, eforturi disperate spre a-l împiedica să acceadă în funcția supremă din SUA.

În diferitele ocazii prielnice, cum a fost și mitingul de la Chicago, grupurile dirijate de indivizi fără scrupule aflate în solda lui Soros obișnuiesc să creeze dezordine și diversiune prin care publicului îi sunt induse opinii defavorabile persoanelor care se opun agendei globaliste.

Comentariu: în martie, atunci când ar fi trebuit să aibă loc, la Chicago, mitingul organizat de către echipa de campanie a lui Donald Trump, a putut fi observată o intervenție tipică, efectuată în direcția împiedicării unei întruniri publice pașnice, prin acțiunile aparent spontane ale unor persoane turbulente.

Din cauza violentelor comise de către militanții anti-Trump, mitingul a fost anulat. Culmea este că tocmai cei care umblă ziua întreagă cu „democrația” și „toleranța” în gură, devin subit amnezici vizavi de semnificația acestor concepte ori de câte ori vine rândul celor din tabăra opusă să-și spună opiniile. Adică democrația și drepturile omului trebuie să existe doar pentru unii, mai precis pentru cei cărora le repugnă faptul că pe planetă mai există națiuni, tradiție, specific național. Unii ar vrea ca toate popoarele să fie o apă și un pământ!

Pus în fața violențelor din martie, viitorul președinte Trump a avut înțelepciunea de a anula mitingul, pentru a evita escaladarea violențelor și pentru siguranța celor adunați la fața locului. Susținătorii lui Trump n-ar fi venit la propriul miting cu gândul de a provoca dezordine.

Tabăra turbulenților a fost organizată anume pentru a stânjeni desfășurarea pașnică, liniștită, a evenimentului. Cu acel prilej, creatorii de haos și-au atins obiectivul. Au câștigat, prin iscarea de dezordini și violență, o mică bătălie. Dar, finalmente, a ieșit învingător Donald Trump. Știți cum se spune: câinii latră, caravana trece.

Sau cine râde la urmă, râde mai bine!

Traducere, adaptare și comentariu: Tomi Tohaneanu

Sursa:  www.truthandaction.org

Imagini: www.politico.com, www.truthandaction.org, talkingpointsmemo.com


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

1 Comment on George Soros versus Donald Trump. Urzelile lui Soros și victoria lui Trump

  1. cetățeanul tulburat // 13 noiembrie 2016 at 7:42 // Răspunde

    Regia a fost de nota 10, elita rămâne elită…chiar se pricep la teatru, cu toții sunt meseriași! Să vedem ce mai urmează… că oricum viața pe planetă e o mare minciună.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii