Noutăți

George Soros anunță supărat că Google și Facebook au zilele numărate! Cât timp mai avem pentru libertatea INTERNETULUI?

 •  
 •  
 •  

Marele păpușar George Soros, apostolul islamizării Europei și ideolog al Noii Ordini Mondiale conduse de grupul ocult din care face parte, s-a arătat foarte supărat pe Facebook și pe Google? Cică cei doi giganți IT sunt un pericol pentru democrație! În realitate, supărarea rechinului financiar este dată de faptul că încă e loc pentru mesaje antisistem pe cele două platforme, că încă se pot promova idei și mesaje diferite de cele ale presei aflate sub controlul păpușarilor. Și cum foarte repede, totul se mută pe internet – televiziuni, radiouri, ziare și reviste, este clar că păpușarii doresc controlul internetului, introducerea cenzurii, izolarea site-urilor și televiziunilor care nu sunt CORECTE POLITIC.

Iată ce a declarat el la reuniunea de la Davos care a avut loc în urmă cu câteva zile: “Facebook şi Google exploatează mediile sociale şi provoacă mai multe probleme. Proprietarii acestor platforme gigant se consideră stăpâni ai universului, dar, de fapt, ei sunt sclavii ideei de a-şi păstra poziţia dominantă. Este doar o chestiune de timp până când dominarea globală a monopolurilor din industria IT americană va fi întreruptă. Davos este un loc bun pentru a anunţa că zilele lor sunt numărate. Reglementarea şi impozitarea le vor duce la pierzanie, iar comisarul UE pentru Concurenţă, [Margrethe] Vestager, va fi Nemesisul lor. (…) Companiile de media sociale îi determină pe oameni să renunţe la autonomia lor de gândire. Acest lucru are consecinţe negative de mare anvergură asupra funcţionării democraţiei, în special asupra integrităţii alegerilor. Puterea de a modela atenţia oamenilor este concentrată în mâinile câtorva companii. Este necesar un efort real pentru a evalua şi apăra ceea ce John Stuart Mill numea <<libertatea de gândire>>. Există posibilitatea ca, odată pierdută, oamenii care cresc în era digitală să aibă dificultăţi în recâştigarea acestei libertăţi. Oamenii fără libertate de gândire pot fi uşor manipulaţi. Acest pericol nu este valabil doar pentru viitor; a jucat deja un rol important în alegerile prezidenţiale americane din 2016”, conform Capital.ro

Cu alte cuvinte, Soros recunoaște că Internetul, și în special platformele Google și Facebook au fost suporturi eficiente care au dus la victoria lui Trump și înfrângerea protejatei lui Soros, neomarxista Hillary Clinton, un alt personaj toxic din echipa miliardarului evreo-american. În consecință, vrea controlul acestuia și limitarea libertății de expresie, în numele DEMOCRAȚIEI ȘI LIBERTĂȚII. Cât de proști să fie cei care îl cred?

Andrei Albu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

7 Comments on George Soros anunță supărat că Google și Facebook au zilele numărate! Cât timp mai avem pentru libertatea INTERNETULUI?

 1. cetățeanul tulburat // 5 februarie 2018 at 9:53 // Răspunde

  Bandiții și-au dat seama de greșeală, crezând că prin smartphone ne vor controla mai ușor…Până vor da shutdown la Google intrați și citiți documente foste ultrasecrete http://www.serpo.org și căutați să le traduceți să afle tot poporul român ce minciună trăim pe planeta asta…
  Să se afle cum sunt organizate alte civilizații din galaxie, fără sistem monetar, energia liberă, toți au de toate, au tehnologii de ne stă mintea plută, fac schimburi de idei și bunuri interplanetar și intergalactic…iar noi trăim în beznă alergând după bani să plătim facturi la energie.

 2. Ups! Tu crezi in extraterestri… De’aia de merg pe cer cu farfuria… Si sunt prieteni cu omu’.
  Nu m-asteptam. Succes!

 3. cetățeanul tulburat // 5 februarie 2018 at 16:17 // Răspunde

  Spitfire# cu religiile sunt controlate mințile maselor (Mind control) tu vezi politicienii/bancherii mergând zilnic în biserici pupând icoane și pereți vopsiți? Practic prin faptul că informațiile ne sunt suprimate cei responsabili cu controlul ne arată să “urmăm calea” …întreabă-te de ce atâtea servicii pe planetă! Ce crezi că au de ascuns față de restul lumii?
  Întreabă-te de ce trusturile media sunt folosite ca arme ale politicienilor împotriva maselor!
  Doar pentru faptul că ai scris “extratereștri” asta înseamnă că și crezi că există, pentru că în creierul tău înțelegi la ce faci referire altfel nu aveai ce să scrii …de n-ar fi, nu s-ar povesti…

  • Nu, nu cred ca exista.
   Dar daca tu crezi, e dreptul tau.
   Cata vreme tu crezi sincer ca-i asa si, in acelasi timp, ii respecti pe cei ce cred ca-i altfel, eu unul sunt fericit ca te-am intalnit.
   Problema este sinceritatea. Daca tu crezi sincer in gâze si (foarte important) nu ma minti sau nu vrei sa ma omori pe mine, eu unul te caut pentru ca sa bem vreo 10 000 de beri impreuna si sa povestim. Glumesc. Vreo 1000 de beri. Aiurea, nici de 1000 de beri n-avem bani. De cat o fi. Si traim si inflorim.

   Iarta-ma pentru ca poate vreo doua secunde m-am dat destept!
   Despre multe alte chestii, si din punctul meu de vedere, tu zici bine.

 4. cetățeanul tulburat // 5 februarie 2018 at 22:31 // Răspunde

  Am un sfat pentru tine că ești human being ca și mine și trăim pe aceeași planetă, doar că nu e a noastră: Nu te lăsa manipulat!

  • Multumesc pentru sfat! Dar sa stii ca deja o fac si anume nu ma las manipulat, ceea ce iti doresc si tie. 🙂

   Cum ti se pare informatia conform careia exista dispozitive antigravitationale inventate de oameni inca de pe la 1860? Da, da, n-am gresit, 1860. Carevasazica au trecut de atunci aproape 160 de ani.

   Presupun ca ai auzit de Grebenikov… Aproape c-a fost contemporan cu noi. Daca n-ai auzit, e simplu: Viktor Grebenikov cautare google.

   Toate bune!

 5. semnalez o carte foarte interesanta : Thomas Piketty – Capitalul in secolul XXI – !?!?!?

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii