Noutăți

Geometria sacră și Misterele Vieții

  •  
  •  
  •  

În spatele tuturor lucrurilor poate fi descoperită, de către cei cu mintea deschisă, atât de multă inteligență, de ingeniozitate, încât pretenția unui univers mecanicist, a unui univers apărut din întâmplare devine cel mult ridicolă…

Una dintre expresiile acestei armonii profunde este prezența așa numitului număr de aur sau a Șirului lui Fibonacci în mai toate lucrurile din Univers – de la forma galaxiilor, până la modul în care se dezvoltă plantele.

Numită de unii și Geometrie Sacră, această înțelegere a armoniei care guvernează existența a fost aplicată încă de acum mii de ani de înțelepții antichității. Astăzi, alți oameni cu o viziune avangardistă ne aduc în prim plan o cunoaștere până nu demult ignorată de majoritatea dintre noi.

Dar despre Geometria Sacră și Misterele Vieții veți afla mai multe dacă urmăriți aceast episod al emisiunii Mistere la Granițele Cunoașterii în care am avut-o ca invitată pe d-na Conf. univ. dr. Cerasela Crăciun.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

P.S. Emisiunea Mistere la Granițele Cunoașterii poate fi urmărită, la Nașul Tv, în fiecare duminică de la ora 19:00 și în reluare miercurea, de la ora 12:30, și sâmbăta, de la ora 19:00.

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/channel/UCJCPVMFxBFQYZw99RaNm_kg/videos


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii