Noutăți

Generalul Mircea Chelaru: Suntem în plin Război Mondial – începe procesul de Islamizare a Europei

”Suntem în plin război mondial. Acesta, de fapt, este semnalul începerii celui de-al treilea război mondial, războiul mondial al distrugerii identitare a Europei. Iar acest război mondial începe cu consecinţe, nu cu fapte distructive. (…) Orice declaraţie de tipul celei făcute de Hayssam, pregăteşte adevăratul scenariu al timpului care vine, scenariu prin care se atenţiona acum vreo 10-15 ani că începe procesul de islamizare al Europei. Este forma mascată, disimulată, a unui Ideal mai vechi al unor năstruşnici ai scenariilor din umbră”, spune generalul Chelaru, fost Șef al Marelui Stat Major al Armatei Române, într-un interviu acordat ziarului Ring.
*
“Lucrurile sunt mult mai serioase, problemele mult mai grave şi sarcina rezolvării lor mult mai delicată decât apare în percepţia şi mesajul unor înalţi demnitari din patria noastră. Considerând fluxul de migranţi din ţări precum Serbia şi Ungaria, în opinia mea, România se va confrunta cu un val de refugiaţi de peste 3.000 de persoane pe zi, în următoarele şase luni. Evenimentele din Orientul mai mult sau mai puţin apropiat şi situaţia dintr-o sumă de spaţii vecine celui european implică o panică acută în rândul populaţiei şi mişcări spectaculoase a mari mase de oameni. Europa Occidentală se va preocupa de administrarea crizei refugiaţilor în parametri existenţi şi va soma ţări de graniţă ale Uniunii, ca România, să-şi asume excedentul de migranţi pe speze proprii”, continuă Mircea Chelaru.*

Generalul Chelaru avertizează că România riscă să devină un lagăr de concentrare, fapt cu care el nu este de acord şi nici alţii nu ar trebui să fie. ”România, ţara edenică, este primitoare pentru cei care au nevoie de adăpost, hrană şi sprijin pentru întreţinerea vieţii, dar numai pentru cei care ştiu să ne respecte şi să ne cinstească. Nu sunt pentru a face din România un lagăr de concentrare a emigranţilor fără ţară. Cine a distrus ceea ce s-a întâmplat în acestă lume să suporte consecinţele. Dacă vrem să fim solidari cu cei care sunt vinovaţi cu ceea ce s-a întâmplat în lume, este o problemă de opţiune politică, dar, din punct de vedere al securităţii existenţiale a românilor, este un gest criminal şi sinucigaş. A-i primi aici, acum, pe aceşţi imigranţi, care vin cu miile, cu sutele de mii, ar trebui să reinstituim lagărele de concentrare. Pentru că oriune i-ai pune trebuie să faci lagăre de concentrare. Chiar dacă se cheamă zone de campare, de primire refugiaţi, sunt lagărele pentru aceşti refugiaţi. Şi, la început, vor fi 1700, şi peste un an vor fi 17.000 şi peste încă cinci ani, corespunzător procedurilor standard, o să fie un milion. Or, la un milion de oameni, de imigranţi, nu mai ai ce face”, afirmă generalul Chelaru, care conchide pe un ton cât se poate de ferm, de răspicat: ”Europa creştină este o valoare a umanităţii europene şi cine o atacă prin această formă nu este doar un antieuropean, este un criminal”. 

*

Citește interviul integral, aici: http://www.ziarulring.ro/stiri/eveniment/264806/2015/Generalul-Chelaru-AVERTISMENT-OCANT-in-criza-imigrantilor-Sa-n-ajunga-Romania-un-LAGAR-de-CONCENTRARE


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

64 Comments on Generalul Mircea Chelaru: Suntem în plin Război Mondial – începe procesul de Islamizare a Europei

 1. Aveţi dreptate, Domnule General Mircea Chelaru!

  Este înfiorător ce se întâmplă.
  Cred că trebuie întrebat poporul dacă vrea sau nu să primească atâta amar de imigranţi.

  Altfel, în caz de revoltă populară, guvernanţii vor fi nevoiţi să fugă, împreună cu valurile de migratori, în Germania.

  • Al treilea război mondial nu va fii _ în consecință va avea loc nu peste mult timp manifestarea Puterii A Marelui Creator Al Universului Jehova D-zeu / Elohim ARMAGHEDON
   ATUNCI VOR ŞTII CĂ TU EȘTI JEHOVA__ ZICE PROFETUL EZECHIA

  • Daca Romani sunt destepti creaza si ei un mecanizm la fel de fin!de alungare a natie astea S.P

  • Nicolae POPESCU // 18 iulie 2016 at 14:06 // Răspunde

   Mâ întreb de ce “refugiatii” nu sînt trimisi în America sau în Rusia, câci doar ei au început râzboiul…

 2. cetateanul intrigat // 5 septembrie 2015 at 15:37 // Răspunde

  Poate stiti mai multe. Întreb si eu: valul de migranti pare destul de bine organizat. In Europa trec ca prin branza. Sunt foarte curioasa cine ii aduce. Ei spun ca nimeni, ca s-au gândit ei singuri sa vina ca la ei acasa totul e distrus. Dar vin cu mâinile in buzunare, stiu foarte bine pe unde trebuie s-o ia si unde trebuie sa ajungă. Am fost surprinsa sa citesc un interviu cu un migrant irakian care vorbea de un acord intre Turcia si Grecia ca ei sa ajungă in Germania. Mi-ar plăcea sa mai citesc interviuri cu refugiati, sa-i auzim si pe ei, ce au de spus, pentru ca altfel riscam sa cadem prada dezinformarii si manipulării oficiale.

  • julian augustin // 5 septembrie 2015 at 18:13 // Răspunde

   dl général Chelaru are perfecta dreptate in legatura cu razboiul de izlamizare; iar povestea cu asumarea excedentului de emigranti, de catre tarile de granita ale EUROPEI; nu este prima data cind ne soseste aceasta strategie de prisosinta aruncata in circa unora; de aceea noi am avut tigani cu lopata si neascultatori de sistemul si societatea tarii noastre; iar cind s au deschis granitele au speriat occidentul;

  • julian augustin // 5 septembrie 2015 at 18:14 // Răspunde

   asa este; O ORGANIZARE PERFECTA. SI DACA NE UITAM BINE IN JUR AVEM SI RASPUNSURILE…

 3. Pentru majoritatea dintre noi, Romania este un lagar de concentrare…

 4. Valentin Furnica // 5 septembrie 2015 at 17:08 // Răspunde

  Ati auzit de RAF, care a dat batalii aeriene cu nemtii si era formata din piloti refugiati din Europa in Anglia ?
  Problema poate fi rezolvata la fel, pe mare, pe uscat sau in aer, dar care putere isi asuma o asemea politica ?
  Ar putea Organizatia Natiunilor Unite ?

  • procentul de piloti ne-britanici din RAF in timpul Bataliei Angliei n-a depasit 3%! in plus, erau europeni civilizati, nu ghiolbani islamisti, asa ca termina naibii cu tentativele de a ne lamuri ce bine-i sa aducem alte milioane de tigani in tara asta!

 5. Europa de Vest a fost puternica, civilizata, dezvoltata. Dar a derapat foarte tare cu cele 2 razboaie mondiale si un razboi rece. Unii inca mai simt fiori pe sira spinarii cand isi amintesc aceste evenimente. Unii au tras invataminte. Locul statelor natiune, cu etnii, limba si religii clar delimitate este pe punctul sa ia sfarsit. Nu li se va mai permite sa scoata capul. Numai “deștepții” trebuie să conducă lumea, restul , adică “proștii” trebuie să li se dea doar pâine, circ și, la nevoie, un glonț rece.
  Exista persoane care nu doresc o Europa puternica pentru ca ar fi periculoasa si atunci metiseaza cat pot acest teritoriu extraordinar, cu o veche cultura, cu indivizi din tari extrem de inapoiate, cu o religie si traditie a intolerantei si inapoierii. Vai si amar va fi…pacat! O masa mare de manevra cu indivizi prostiti de mass-media si de ipocrizia unor interesati semnifica declinul batranului continent.

 6. Nu va panicati domnule Chelaru! Si-au dat mana Hitler cu Stalin in 1939 si si-au impartit Europa. A urmat apoi razboiul!Cu educatie germana si extremism arab cine stie ce conducatori peste doar 50 de ani isi vor imparti sferele de influenta! Fiti optimist doar nu veti apuca vremurile acelea!

 7. Moisuc Neculai // 5 septembrie 2015 at 21:20 // Răspunde

  Domnul Neagu Djuvara a avertizat de mult asupra distrugerii Europei de catre “hoardele barbare “din Orientul Apropiat si din nordul Africii(in principal distrugerea culturala a Europei)

 8. Primiți primiți cat mai mulți sa înceapă sa bubuie si pe la noi metroul gara de nord astea unde e traficul mai intens ratați politicieni

 9. Deci dacă vin 5000 pe zi timp de 6 luni sunt vreo 540.000 de oameni, dacă ăștia credeți voi că vă vor islamiza mă cac pe mine de râs :)))), în italia sunt peste 1 milion de români, la fel în spania și nu i-am românizat sau ortodoxat :)), la fel cum nici românia nu sa ungurizat :))

  • O sa faci pe tine de frica nu de ras, atunci cand iti vor pune cutitul la gat, tu compari niste bieti romani crescuti cu frica lui Dumnezeu , cu frica de securitate si politie si cu respect fata de femeie si copil, cu talibanii care sunt de mici obisnuiti sa bage cutitul in tot ce misca. Cheama cativa talibani la tine acasa , ca sa vedem si noi ca ai dreptate.

  • Nu ne islamizeaza ci creaza un HAOS si pagube materiale si morale care ne vor arunca in plin ev mediu. Uita-te la imagini din tarile lor unde sunt NUMAI ruine si oameni inarmati… Asta vrei si tu? Romanii din Italia si Spania s-au dus la lucru, sa castige “un ban cinstit” pentru ei si familiile lor, cei mai multi (nu vorbim aici de tiganii care s-au dus la furat!) nu sa “romanizeze” alte tari.

  • Banta Titiana // 4 octombrie 2015 at 3:01 // Răspunde

   Nu comparati romanii cu musulmanii.E o mare diferenta.

  • Romanii sunt crestini..sau nascut asa de mi de ani…si Italia si Spania sunt tot crestine, asa ca nu poti compara situatia de nici un fel..Bine ca nu esti guvernant….sau poate…!??

  • Germán Attila // 29 ianuarie 2016 at 10:37 // Răspunde

   Transulvania s-a románizat,in asa másurá,cá azi deja interpretati istoria pe dos.Da vá dau un alt exemplu. Kosovo…

   • lungu nelu florentin // 17 iulie 2016 at 15:21 // Răspunde

    Cat tupeu trebuie sa aveti voi ca sa puteti afirma ca sa afirmi ca o parte din Romania s-a romanizat pentru ca transilvania e parte a romaniei care a fost dezromanizata prin distrugerea bisericilor ortodoxe cu tunurile prin obligarea Romanilor sa vorbeasca alta limba decat cea romaneasca prin schingiuirea si omorarea romanilor.CE SA MAI VORBIM CA NICI MACAR UNGARIA n-ar trebui sa fie ungureasca

   • Amice .. crestinismul n-are miI DE ANI … isus nascut in anul 0 moare la 33 … deci in 0033 si de atunci incepi sa calculez… cel mai devreme .. deci pana in 2033 nu sunt miI … asta asa ca sa vezi cat de inapt esti… ca sa nu mai zic ca e un personaj imaginar si ca religia e doar o forma de manipulare a prostimii

  • Anghila Mer.chel // 5 octombrie 2016 at 10:52 // Răspunde

   Păi dacă ai orbul găinilor… Românii nu au plecat în Occident să-i românizeze pe apuseni, dimpotrivă, nu știu cum să se integreze mai bine și să scape de adjectivul „român“. În schimb, invadatorii musulmani vor să cucerească Europa și să-și impună limba,religia și cultura lor. Au declarat deschis asta, nici nu se ascund în intenții.

 10. De mii de ani prin teritoriul Romaniei au trecut popoarele migratoare, de regula ca urmare a unor conflicte cu unii mai salbatici si mai puternici. Au trecut, au gasit un loc pe care au dezvoltat o noua viata. Unii au fost mai puternici, mai vilenti sau mai multi. Toti insa au fost pana la urma asimilati in Europa, cu bune si rele. Crestinatatea nu moare decat daca nu este adevarata, de la Dunezeu. Poate pentru acesti oameni este singura sansa sa invete despre Isus. Este o oportunitate sa schimbam viata acestor oameni pentru ca Dumnezeul meu este unul viu, unul puternic, iar Isusa venit in lume ca sa fie mai buna sa ofere mantuire celor care vin la El. Acesti oameni vin intr-o Europa care l-a acceptat pe Isus ca salvator. Vin sa fie salvati. Putini vor crea probleme, dar multi se vor integra, vor fi salvati si vor fi mantuiti.

  • Daniel? Pe ce lume traiesti? Informeaza-te exista statistici care spun ca in fiecare zi 100 de persoane se convertesc la islamism. Despre cati ai auzit ca se convertesc la crestinism? Trezeste-te!!!!

   • Corect! Ei nu se convertesc la crestinism pentru ca sunt omorati daca o fac! deci….

   • Daniel esti un ignorant..au avut timp 2000 de ani sa l cunoasca pe Mantuitor, mai cu seama ca a trait in vecinatatea lor. nu sau crestinat evreii, daramite islamistii….Alina are perfecta dreptate, doua cunostinte s au islamizat de curand…si in toata pb asta este vb de pierderea identitatii si de manevrarea noastra de acesti atei.

  • Pentru Daniel, popoarele migratoare, care au trecut pe aici cu sute de ani in urma , nu erau sponsorizate si conduse din umbra cu un plan diabolic, erau simpli migratori, astia sunt trimisi , manipulati si printre ei sunt agenti care au o misiune speciala, distrugerea civilizatiei europene, asa ca noi vom fi islamizati, chiar nu vezi ca pana sa vina astia multe femei romance si-au pus valul in urma unor casatorii cu musulmani. Pe teritoriul nostru exista demult grupari musulmane cam ascunse pentru moment, care deja cer drepturi, precum moschei. Dar nu vorbesc de musulmanii din Dobrogea, ci de cei din Bucuresti pripasiti de multi ani, astia au studiat terenul, si-au facut buticuri sau alte mici afaceri, (inca nu i-a crestinat nimeni, isi iau covorasul si se roaga mai abitir decat crestinii) si ii asteapta pe astilalti care vor navali in hoarde.

  • omule esti nebun … nu sti cu cine ai de-aface !

   • Sefii popoarelor migratoare erau crescuti din umbra. Cel mai bun exemplu e cpilaria lui Artila crescut de un evreu convertit in tatar. De exemplu: Ion iliescu al nostru.Traiasca casele de copii.

  • Eu cred ca esti cazut in cap . M-am operat de 2 ori de cancer si credeam “nu mi se-ntampla tocmai mie”, am avut noroc s-am scapat, dar tu, n-o sa scapi, o sa-ti bata copii-n curte si-o sa faci ce zic ei, o sa-ti violeze sotia si pe tine te impusca . “N-o sa mi se-ntample tocmai mie” ! Ba da, dar o sa realizezi tarziu si n-o sa fii in stare sa te aperi pentru ca “n-o sa mi se-ntample tocmai mie ” ti-a facut si mintea lenese datorita lentorii in care traiesti ………

 11. Domnule General, se pare ca teoria relativitatii si ma refer la procesul cauza efect, se desfasoara ca si cand Ar fi cunoscut efectul actiunilor acestor imigranti. DIN doua sau trei variante rezultate din actiunea acestui act toate sunt favorabile lor. . . Stoparea sau participarea , ajutand acesti oameni tot in favoarea lor este.
  Numai increderea noastra in Dumnezeu Tatal Unul absolut,poate echilibra acest dezechilibru. Cu respect Aurelian

 12. Citi refugiați primesc americani care au destabilizat lumea? De ce nu
  li se repartizează cotă?

 13. Cu tot respectul pentru domnul general, dar cred ca prin oferirea unei astfel de opinii se face vinovat moral de starea de panica care se creaza și care este mult mai primejdioasă decât așa zisa invazie sau islamizare. Sa generalizezi o situație si sa spui ca toți acești oameni sunt demonici este acelasi lucru ce sa întâmplă în Europa de Vest unde toți români sunt considerați de etnie rroma. Nimeni nu contesta faptul ca sunt și membri IS care, da, orchestrată acesta mișcare și care au intenții rele dar pentru a se produce o convertire a întregii Europe este nevoie ani îndelungati. Oare câte din tarile Westice pot fi considerate islamizate ținând cont de numărul ridicat de comunități musulmane și de timpul îndelungat de când acestea sau format?!
  Prin vorbele sale acest domn general își îndeamnă propriul popor sa se opună emigranților uitând de milioanele de români care sunt ei însuși emigranții.
  Adevărata crimă este sa-ti oferi o opinie asupra unor lucruri atât de sensibile fără a privi problema din toate punctele de vedere!
  Din cauza unor persoane ca domnul general care își oferă opinia evident subiectivă, se creaza psihoză în masa care duce mai departe la rasism și chiar conflicte. Știe oare domnul general discriminarea care o suferă romani de peste hotare datorita ‘generalizări’ adică români=rromi?! Știți Dvs. Domnul general Chelaru ca toți copiii români din școlile din Marea Britanie,conform bazelor lor de date, vorbesc limba țigănească?!?!?

  • In 50 ani Europa va fi jumătate islamizata cu ajutorul acestor refugiati,cu cei care au venit anterior dar fără mediatizare exesiva,cu cei care vor mai veni,si asta fără sa i converteasca pe europenii crestini ci pur si simplu prin faptul ca se vor inmulti excesiv in detrimentul europenilor bastinasi,iar in final,,numărul contează,,vor accede in functii de conducere vor avea partide si deci votanti ,iar când cei foarte multi vor vota pt conducători musulmani si vor iesi învingători in tari europene cu alegeri libere minoritatea se va supune majoritatii in final vor aduce haosul si mizeria din zona de unde provin.dak liderii europeni nu vad asta soarta Europei este pecetluita fiind doar o chestiune de timp…cam copiii mei vor trai asta pe viu nu din povesti sau discutii politice bagate pe gatul prostilor la tv.

 14. stroe vasilica // 10 septembrie 2015 at 7:29 // Răspunde

  !!!!CE DESTEPT HAISSAM!!!! A FOLOSIT TACTICA=cu oile, FOLOSITA IN ZILELE NOASTRE,DE ACESTI….migranti,care includ surprize-surprize…TEROSRISTI!!!

 15. Jianu Laurentiu Romeo // 10 septembrie 2015 at 11:28 // Răspunde

  Prea multe suspiciuni legate de tot felul de probleme religioase sau de terorism…Pamantul este un organism viu si tot ce este pe el trebuie sa se miste liber.Si atat timp cat legile firii sunt determinate prin legii ale Universului/Dumnezeu,ele vor mijloci ritmuri ale naturii si pacii universale reflectate si in oameni.Problema este ca acesti calatori sa fie odihniti si hraniti cum se cade,natural,sanatos din ce da mai bun acest pamant.si nu produse artificiale…si atunci in ei se va reflecta iubirea, intelepciunea, pacea, pentru a alege Calea, Adevarul si Viata.Deci, fa altuia ce ai vrea sa ti se faca tie si ai implinit Legea.

 16. Constantin Simion // 14 septembrie 2015 at 4:00 // Răspunde

  Cea mai buna dovada de UMANISM am da-o daca i-am ajuta pe acesti napastuiti acolo in tara lor, impunand masuri coercitive contra Intretinatorilor de astfel de razboaie locale- cum sunt cele din Afganistan- Irak, Siria s.a. Oare chiar nu pot fi stopate acele razboaie fraticide? Curios esye faptul ca taeile islamice bogate nu-i primesc pe acesti migranti….! Si-atunci , ipoteza lansata de Dl General M.Chelaru devine plauzibila, fapt ptr. care ar trebui sa ne ingrijim a lua masurile corespunzatoare, pana nu va fi prea tarziu.

 17. Constantin Simion // 14 septembrie 2015 at 4:38 // Răspunde

  Dar , Domnilor comentatori, toate razboaiele de pana acum au fost si sunt cauzate de lupta pentru Puterea dominarii economice si pentru expansiunea religiei detinatorilor acestei Puteri. Omul a ajuns deja pe treapta cunoasterii de sine= stie dincotro spre unde tinde, isi cunoaste rolul sau in Univers si pentru a si-l putea indeplini trebuie sa renunte la dogmele religioase si sa-si consolideze trecerea la o evolutie superioara bazandu-se pe RATIUNE!
  omul ESTE mATERIA AJUNSA LA CONSTIINTA DE SINE, dUMNEZEU ESTE mEMORIA GLOBALA A mATERIEI uNIVERSALE, Vietii ii este caracteristica tendinta de dominare si datorita acestui fapt se justifica existenta oricaror conflicte dintre indivizi. Intr-o lume rationala , excesul de energie al indivizilor din musuroiul de Oameni este programat a se consuma in mod placut, fiind canalizat in scopul atingerii tintei finale urmarite= Expansiunea pe alte corpuri ceresti si patrunderea tot mai adanc in cunoasterea tainelor Universului.
  Daca noi, romanii , am fost printre primele popoare care am trecut la Crestinism, sa fim primii care sa raspandim ideea necesitatii Omenirii la trecerea pe o noua treapta de dezvoltare, bazandu-se pe Ratiune si nu pe dogme Religioase.
  TOTI SUNTEM FIII ACELEIASI MAME- Materia Universala!!!(ing. Gh. Aelenei)

 18. Am citit suficiente comentarii care invoca sfinti si dumnezei, cat sa va acuz ca din cauza celor ca voi exista astfel de conflicte, ar fi o lume mai linistita fara aceste religii. Sunteti nebuni cu totii si nu vedeti ca in numele religiei au murit sute de milioane de oameni de-a lungul istoriei. Apropo de etnii, avem cateva milioane de tigani in Romania de zeci de ani deja si inca nu vorbim tiganeste. Lasati-o moarta cu islamizarea. Ne apropiem de 7 miliarde pe glob, chiar credeti ca ne vor islamiza pe toti? Trezirea, nu suntem in Star Trek sa ne asimileze Borgii..

 19. Sa ne amintim scrisoarea lui Albert Pike catre generalul Mazzini din 1871, 15 august. Atunci vom sti care este viitorul si ce masuri sa luam ca sa-l prevenim.

 20. Banta Titiana // 4 octombrie 2015 at 2:53 // Răspunde

  Aveti perfecta dreptate.Dvs.sunteti General in rezerva?Actionati de consecinta ,la timp,pentru binele tarii.

 21. Buna ziua

  Procesul de islamizare a inceput de cand femeia munceste cate 8 ore la servici si este data afara si gravida, si batjocorita si umilita si alea care le tin locul cate 9 luni sau 2 ani si muncesc dublu NU sunt respectate!!!! ( vezi mii de cazuri la PMB si nu numai…le si futea …le dadea si salarii mici…le luau si spaga….le ameninta ca le da si afara si isi pierd copiii….coloneii atei fara de Dumnezeu si toti alcoolitii atei ! … ) sau dupa aceea si umilite ca nu au copii….dar de sunt crestine = cretine …si musulmancele respecate tinute casnice ca ei fura, insala, fac evaziune …ce au facut ani la randul in Romania si cu acordul cui? …ei da vneau cu 500 euro….falsificau dero, falsificau sampoane, furau, dadeau foc la angro…si se inmulteau si romanca umilita si tinuta in foamete si cu dobanzi de 180& …si ei si dobanzi pe banii nostri si evaziuni si plozii crescuti de proastele alea cu 600 lei…ca ei au dreptul…multe amante…futut si furat!!!! si nu mai are bani de paine, de cand crestina, ortodoxa catolica munceste si araboaicele stau si o freaca necontrolat si fac copii… casnice si un musulman cu 4 neveste si 16 copii ca ii cresc prostii de nemti acum din indemnizatiile UNIUNII EUROPENE deoarece in loc sa apere toate tinerele catolice si ortodoxe le-au trimis la turci la prostitutie si in alte state….adica papa si ortodoxii nu au aparat FAMILIA ci a spus clar faceti moschei ….adica in loc sa ne protejam populatiile europene ….ce vedem astazi? tineri someri…parintii se bat cu copii…nu au casele lor…stau mii de apartamente goale in Bucuresti deoarece in ROMANIA NU SE DAU salarii europene si EUROPA trebuia sa protejeze TOTI cetatenii europeni…pe ai nostri ii bagau inainte de 89 in puscarii si pe astia …le dau indemnizatii de 385 euro…intelegeti ceva sau NU? ca tampitii nu respecta legile Europei si ANUME BIGAMIA interzisa in EUROPA – interzicerea punerii liniuta in dreptul tatalui pentru protejarea viitorului si drepturile copiilor. Cum pui liniuta si acelui copil sa nu i se dea pensie alimentara si dreptul legal MOSTENIREA? In Europa anilor 2015 cu mii de salariati la BRUX? ar trebui sa se inceapa foarte serios cu respectarea legilor si protejarea populatiei crestine, catolice si protejarea fetelor tine si nu sa isi bata joc de ele in pufuri si in alte cele cluburi si nenorociri! Cum tu in anul 2010 tai salariul unei femei de la gradinita care are grija de 20 sau 30 de copii crestini de la 600 lei ii mai tai inca 25% in contextul in care marmura bunul tuturor romanilor si altii cu sute de mii de euro pe ei si in conturi si in ofshruri? Resursele nu trebuiau respectate ca un bun al romanilor? ce a facut armata, sie, sri? in acest sens? care este fisa postului lor? ce au protejat ei? cum arabii si alte natii inseala si transfera munca romanilor???

 22. razboiul voi il faceti deoarece nu ati respectat legile si tratatele internationale prin ambasade corupte, ofiteri de informatii corupti, generali, securisti, atei care nu ati protejat romanca si le-ati lasat sa faca acte in contextul in care ei sunt BIGAMI! – pentru ca ati primit spagi la partide cu M.G in frunte si altii….Iisus Hristos este Domnul si mai aveti si sfanta CRUCE! Rusine voua si ateilor liberi cugetatori care au dorit distrugerea bisericii ortodoxe si catolice. Voi sunteti primii vinovati sincer.

 23. armonizari

  – paduri furate, petrolul scum, tratate….vrajeli si pe noi ne fac semianalfabeti. ( copiii romani si nu numai )

  pai hai sa facem un calcul oneros fata de copii Romaniei si cum maine se pot aduce toate FONDURILE EUROPENE restante si alocate Romaniei.

  oamenii au muncit …au copii…totul corect

  tiganii/romi au plecat si au indemnizatii pentru copii lor 385 euro

  mai departe Consiliul discriminarii ROMANILOR si Cetatenilor si Consiliul Concurentei a dormit si si-au luat salariile degeaba deoarece:

  din anul 2007

  385 euro- 10 euro cat s-a dat ( si nici macar atat ) – 375 euro inmultim cu cati in plata – cati copii aveti cifrele exacte oameni buni la Ministerul SOLIDARITATII…si ce vedem ca s-a marit la nici macar 20 euro

  si iar refacem calculul din 2014

  385-20 euro= 365 euro

  deci cu aproximatie cat? deci cine a fost furat??? AH COPII ROMANIEI in favoarea cui? ah in favoarea copiilor arabi care sunt astazi in plata …de ce? unde sunt negociatorii social democratiei ( PSD si toate celelalte partide sociale si democrate )si democratii???? cine raspunde penal? pentru ca au ajuns copiii semianalfabeti si cum vor fi ei integrati?

  sa revenim un calcul grosier

  din anul 2007 – indemnizatiile furate ale cetatenilor ROMANI = cetateni UE = cat sa punem 2 mil. ca nu am datele statistice?!

  2 mil * 12 luni * 8 ani = hai nu punem 375 ci 365 si vedem o suma de

  cu cat au fost FURATI CETATENII UE?
  8*12=96

  96*365 =35.040 EURO

  deci –

  pretul la benzina

  pretul la avioane

  totul in EURO

  masina mercedes si bmw aici nu s-a vandut de 10 ori mai ieftina ci cu aceeasi manopera – mana de lucru.

  Deci maine Domnul Ciolos rezolva banii europeni dandu-le copiilor ROMANIEI care au fost furati din 2007 aceste SUME

  marmura Romaniei au vandut-o in EURO in strainatate

  acizele in dolari…deci si indemnizatiile trebuiau respectate!

  de ce tiganii/romii pe langa ca fura si insela si trafic de droguri sa primeasca aceste SUME si COPILUL ROMAN NU?

  forta de munca activa la ei…la noi nimicuta salarii de 1.ooo lei peste 1,5 milioane romani

  de ce?

  gata maine se atrag TOATE FONDURILE EUROPENE restante si fiecare familie investeste in educatia copilului, in burse, in firme si s-a terminat cu minciuna si hotia perpetuata de 8 ani! achita creditele, creditele restante ….si uite asa sa fim corecti fata de cetatenii UE si sa nu fie copiii DISCRIMINATI

  35.000 euro * cu numarul de copii si sa vedeti miliarde lipsa…

  si astfel bancile vor primii depozite ()
  firmele se vor relansa…si economia va incepe sa se dezvolte in mod corect si oneros. Unde sunt Drepturile copiilor ROMANI furati de 8 ani de zile si cine raspunde?

  Multumesc.

  Maine daca se doreste si se ia decizia si gata ca nu s-au atras …ca nu avem fonduri proprii …autorizatii mii…stres, balamuc…nu ei sa dea banii copiilor romani…pentru ca FAMILIA ROMANA A FOST DISCRIMINATA SI FURATA! punct si o seara buna!

  ah nu le convine la 385 euro atunci de ce nu au facut in toata EUROPA – UNIUNEA EUROPEANA – indemnizatia copil atata – procent din salariul minm? si sa vedeti ca si de acolo s-a furat masiv drepturile copiilor, imbracamintea si hrana!
  Dar stiu sa zica amenda CEJ pentru ca nu ati facut aia

  amenda ca….mai alo….cand se merge la CEJ cu toate drepturile copiilor romani furati de 8 ani?

  adica parintii pot da faliment …si macar banii copilului siguri sa fie ca o forma de existenta …dar nimic…hotie si iar hotie! Las ca avem ecusoane, stele si epoleti…..de toate numai ca am fost furati de 70 miliarde pentru copii ROMANI! – numai pe aceasta spetza!

  sa mergem si la persoanele cu handicap?

  dar la cele batrane ca italienii au cate 4 venituri pentru persoanele varstnice, insotitoti si altele???DORMITI si faceti bloguri de scandal si adevarul nu-l spune nimeni!

  armonizam, dar beneficiile membrilor UE unde sunt??????????? si al copiilor ROMANI DRAGI DOMNI GENERALI???????

  pentru toti generalii si nu numai pentru dvs!

  armonizam pretul utilajelor, resurselor , dar resursa OM, unde este OMUL in contextul EUROPEAN solidarite si fraternitee???

  nu va mai scriu ca si asa …vai mama noastra de fraieri….colegii au vrut sa ma trimita negociator la UE si stiti ce mi-au facut ”politicienii” mafia …jigodiile? mi-au spart apt, mi-au pus cruci pe usa…mi-au scos vizorul…au pus toata politia pe mine…asa ca negociati-va cu aia care joaca solitaire de la CONCURENTA, drepturile copiilor, de la Protectia Consumatorului, De la MIn Educatiei si prostiei omenesti…vedeti ca aveti ministere, ambasade in toata lumea…mii de angajati care dorm in pantofi ca lor le merge bineeeeeeeeeeeeeee! SUCCESURI va dorim sau ca cealalta suces! Pa si la revedere. Sa nu ma deranjati – a fost un pamflet.

 24. kisinger a spus acum 10 ani: cultura crestina trebuie distrusa!”

 25. dnul general si a facut datoria de bun roman si a luat atitudine.Bravo!, dar sunt destui detractori atei…ce vor migra sigur in iad.

 26. dr.Adrian TATU // 26 ianuarie 2016 at 15:56 // Răspunde

  si,,GENOCIDUL asupra POPORULUI ROMAN este IMPRESCRIPTIBIL si JUDECATA SE APROPIE!!!!!!https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1713325855568898&set=o.695393927263090&type=1&theater ,,,ADIO UE FASCISTA!!!ELIBERAREA EUROPEI majoritara Iudeo-Crestina se face de catre Fratii MUSULMANI care ne elibereaza de sub jugul UE ATEE,FASCISTE!!!!

 27. ce n-au reusit turcii in sute de ani reusesc astia in zeci sau mai putini ani

 28. Abrudan Eugenia // 27 ianuarie 2016 at 22:07 // Răspunde

  Si nu se mai poate face nimic, stam pe fb si la tv sa comentam doar? http://www.petitieonline.net/petitie/48114146/ impotriva cotelor impuse si a construirii unei mega-moschei in Bucuresti. NU ISLAMIZARII!

 29. Macar Romania sa fie atat de destept si sa refuze “invadarea” tarii de niste barbari, violatori de femei si fetite, dusmani in vorbe si in fapte.

 30. Romania este desteapta, stie ce este bine pt. ea, dar nu ne lasa coana UE. Germania va provoca iar un razboi cum a mai facut-o de doua ori. Care sunt ratiunile de Merkel a chemat arabii in Germania si acum obliga alte tari sa-i primeasca? I-a chemat, sa-i tina la ea. Cei care au luat petrolul si alte resurse din tarile arabe din Orient: Anglia, SUA, Franta si cei care au provocat razboaie acolo sub pretextul “drepturile omului” sa rezolve situatia. Mai marii lumii provoaca catastrofe umanitare si obliga tarile mici ca noi sa le suporte. Ca sa nu avem nici un cuvant de spus ne pun si conducatori obedienti slugi ale finantei mondiale.

 31. Cee ce face Merkel e viol!! Adica sex cu forta!! Nu vrem harapi,nu vrem!! Nu vrem ciuhapi!! Se aude!!

 32. timpita aia de merkel dar si politica tembela a multiculturalismului european, a stirnit un val migratoriu imens, se vine in europa din africa de nord si de centru iar din asia se ajunge cu migrari de la granitele chinei si indiei cu directia europa… epic, daca n-ar fi schizofrenic.

 33. Europa de Vest a innabusit miscarile nationaliste, chiar si moderate, dupa Al Doilea Razboi Mondial. Cine sa mai mobilizeze populatia in sensul apararii valorilor nationale cand acestea au fost diluate in “europenismul tolerant”.

 34. Maxx Roman refugiat in Uk // 30 ianuarie 2016 at 4:56 // Răspunde

  Mother Russa HEEEEEELLLLLLPPPPPPPP!!!!!!!

 35. STAI ACOLO

 36. Mare atentie la sfatul domnului general Mircea Chelaru si sa nu va intreceti cu gluma, politica ramane jucarie, pentru ce va urma sa fie!

  http://stiri-ultima-ora.ro/mare-atentie-la-sfatul-domnului-general-mircea-chelaru-sa-nu-va-intreceti-cu-gluma-politica-ramane-jucarie-pentru-ce-va-urma-sa-fie

 37. Islamul e creatia Vaticanului si e o arma de tinut sionul sub control restul e doar cum si cand.

 38. Nu stiu de unde vin textele astea dar sunt numai baliverne. Daca nu ar exista internetul in ziua de astazi, majoritatea covarsiroare a Europenilor nici maca n-ar stii ca exista refugiati Musulmani pe continent. Dar pentru ca exista internet, se perpetua niste povesti, vasta lor majoritate neadevarate, exagerate sau luate din context, care sperie lumea peste masura.

  S-a ajuns la punctul in care oamenii vad numai “musulmani” in tot ceea ce e rau, peste tot pe continent. Criza imigrantiilor este in proportie de 99% pe internet si in mintiile noastre.

 39. Un roman emigrat // 20 decembrie 2016 at 18:52 // Răspunde

  Este mult prea tarziu sa se mai faca ceva. Voi ati distrus Romania in 89; acum noi nu mai avem decat sa fugim. Cam asta e des spus. Rusine voua – Adio Romania. Prox vreo 5 milioane de romani, adica cei care mai buni muncesc pentru altii, pentru ca altii sa prospere. Acum cereti sa se trezeasca poporul, care, jocurile sunt facute? Sau poate se intorc inapoi toti cei care au plecat pe care i-ati invatat cu sa opereze, cum sa programeze, cum sa sudeze, cum sa tencuiasca … NICI O SANSA NU MAI ESTE PENTRU ROMANIA, degeaba aceste lucruri spuse mult prea tarziu, de un om pe care personal il apreciez, dar trebuiau spuse mai demult si facute atunci

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii