Noutăți

General SRI: “Valurile de emigranți vor lovi si România. E România pregătită să primească 500.000 de musulmani?”

 •  
 •  
 •  

Atunci când în anul 2016 avertizam în repetate rânduri că ne poate aștepta o colonizare masivă a țării noastre cu musulmani, chiar la o cifră de sute de mii de oameni, mulți au sărit ca arși, sub pretextul că acest lucru este o exagerare, că așa ceva nu se poate întâmpla. Doar că milioane și milioane de imigranți și refugiați asiatici și africani stau la granițele UE pentru a intra liberi în spațiul comunitar. Iar politica criminală a celor care conduc Uniunea Europeană facilitează intrarea neîngrădită a acestor oameni, indiferent dacă sunt refugiați reali sau nu. Iar majoritatea sunt imigranți economici, nu refugiați. Peste toate, printre ei stau ascunși islamiști radicali care vor să intre în UE pentru a desfășura acțiuni teroriste.

Și iată că temerile noastre sunt confirmate la cel mai înalt nivel, de un general SRI care, în virtutea profesiei, știe mai bine decât noi cât de aproape suntem de o masivă colonizare musulmană. Astfel, generalul Sorin Gabriel Cozma, fostul șef al Direcției Generale Prevenire și Combatere Terorism din cadrul SRI, trecut în rezervă de Klaus Iohannis săptămaâa trecută, a declarat că valurile de emigranți vor lovi și România și a sugerat că aceștia ar putea fi soluția pentru criza forței de muncă: „Valurile de emigranți vor lovi și România. E România pregătită să primească 500.000 de musulmani? Vorbim de femei, copii, oameni normali care au pătimit foarte mult în țările lor. Vom fi sau nu pregătiți? Va trebui să dăm un răspuns la problemă această. Avem o lipsă de forță muncă acută. Istoric, România nu s-a mai confruntat cu asemenea situație. Suntem pregătiți să facem switch-ul?”, a spus fostul șef din SRI, potrivit paginii de Facebook a Festivalul de Film și Istorii Râșnov.

cosma

emigranti 11

Declarația generalului în rezervă Sorin Gabriel Cosma a fost făcută după proiecția unui documentar despre ISIS, în cadrul unui panel despre „Globalizarea terorismului” ce a avut loc în penultima zi a Festivalului de Film și Istorii Râșnov.

După cum puteți constata, fostul general SRI nu este neapărat împotriva unei astfel de colonizări. Dimpotrivă, sugerează că ar fi o soluție pentru deficitul de forță de muncă din România; deci ar putea fi bine pentru noi!!! Iar această abordare este, fără îndoială, comună și altor persoane din vârfurile puterii din România. Cu alte cuvinte, după ce prin politici criminale, prin hoție, corupție și incompetență politicienii și oamenii lor din servicii au pus pe butuci România și au obligat 4 MILIOANE de români activi, mulți bine pregătiți profesional, să ia calea străinătății, astăzi ni se spune că o soluție pentru România ar fi 500.000 de musulmani aduși în locul lor, pentru a acoperi deficitul de forță de muncă.

Doar că naturalizarea oricărui imigrant sau refugiat este mult mai costisitoare decât readucerea în țară a unui român plecat la muncă. Ca să nu mai vorbim de frații noștri din Republica Moldova care ar dori să lucreze în România, dar pentru care este o aventură cumplită obținerea cetățeniei române.

În final, faceți un exercițiu de imaginație și gândiți-vă ce ar însemna să avem pe teritoriul țării 500.000 de musulmani, majoritatea dintre ei deciși să își impună propria cultură, nu să adopte elementele de bază ale culturii europene. Priviți la Germania și Franța li întrebați-vă cât de mult ar crește rata violurilor, cu cât ar scădea securitatea pe străzile marilor orașe și cât de aproape am fi de atentate teroriste comise la colțul străzii pe care locuim…

Adrian Albu

rasnov 1

 


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

11 Comments on General SRI: “Valurile de emigranți vor lovi si România. E România pregătită să primească 500.000 de musulmani?”

 1. …Bai tata! daca sunt dispusi sa lucreze in agricultura, sa invete limba acestei tari , sa respecte legile statului Roman…de ce nu am avea nevoie?iar cu teroristii!?!? va spun eu ca vor uita de sefii lor odata ce-si vor pune familia la adapost!…asta intr-un scenariu frumos dar! nu vad statul roman sa gestioneze asa ceva si cel mai plauzibil ca acestia nu vor accepta sa ramana intr-o tara poate la fel de saraca cu a lor…

  • O sa-i vezi sa respecte asta in veci, la fel ca tiganii care sunt deja de cateva sute de ani si care tot pe a lor o tin! Vezi sa nu-ti taie unul gatul cand vei merge pe strada in viitor! Buna logica mai ai!

  • Constitutia tarii nu permite asa ceva! // 7 august 2017 at 13:21 // Răspunde

   Pe pamantul nostru sfint nu au ce cauta strainii!

   Constitutia tarii nu permite asa ceva!

 2. Marko,sper sa nu ai mostenitori care sa-ti semene…..fucking retard….

 3. Se pare ca SRIul e foarte empatic cu soarta emigrantilor incat i-ar schimba pe romanii cu ei.
  Eu propun, ca tot e inutil SRIul(vezi aurul, padurile terenurile agricole, industria distrusa) ca acesta sa fie desfiintat si bugetul SRI care e urias sa fie investit in tarile acestor emigranti, ca acestia sa poata trai in tarile lor.
  Iar noi scapam de Big Brother, care are dispretul meu total.

 4. Ai cumva somajul mult sub zero de vorbesti de criza fortei de munca!? Ce argument tampit!

  E din ce in ce mai acuta senzatia ca SRI-ul demult nu mai serveste interesele poporul roman.
  Da’ oare o fi facut-o vreodata?

 5. Asta este o dovada clara a politici interne din cadrul acelei institutii. Acum capata sens lipsa lor de actiune pentru binele real al Ro – faptul ca au prins nu stiu ce maghiar cu pocnitori sau pe boschetarul ala care se convertise la islamism nu motiveaza colosalul buget majorat anual. Cat despre alte misiuni cu caracter ” bla bla bla secret” …care sunt alea domnilor ?! ca vad in jurul meu numai ruine, fabrici si uzine transformate in gauri negre ( n.r. mall-uri), activitati comerciale pe spatele romanilor, aproape toate in defavoarea lor, asadar ce faceti voi cu sutele de milioane de euro la dispozitie ?! Propovaduiti agenda globalista ? Imi pare rau, dar atunci trebuie sa desfiintam aceasta institutie pentru ca de propovaduirea agendei globaliste se ocupa atatea ONG-uri si care nu sunt platite cu sute de milioane din banii nostri. Hai sictir tradatorilor !!!

 6. Eugenia Abrudan - Oradea // 8 august 2017 at 7:00 // Răspunde

  PETITIA impotriva islamizarii Romaniei, depusa la judecatorie de Catalin Berenghi in procesul mega-moscheei, asteapta semnaturile romanilor, in intimpinarea procesului din 8 sept!
  https://petitieonline.net/petitie/48114146

  ROMANIA, TREZESTE-TE !

 7. Propun ca cei ce ii vor pe emigrantii musulmani in Romania sa-si puna la dispozitia acestora, casele si nevestele.

  https://pjmedia.com/homeland-security/2016/02/08/good-news-female-muslim-prof-says-muslims-can-rape-rob-infidel-women-only-in-some-circumstances/

 8. Incepand înca de la înfiintare ei în 1990, aceasta institutie nu reprezinta interesele poporului roman, decat indirect si accidental. Cine cunoaste istoria serviiciilor secrete stie ca prin decizia la varf si scopuri SRI-ul actual este o versiune soft a Securitatii create si kontrolate de bolsevici, acum în slujba Noii Dezordini Mondiale, prin noua versiune deghizata în democratie a comunismului, Globalismul !

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii