Noutăți

General francez arestat sâmbătă pentru că a participat la un miting anti migranți!!!

Generalul Christian Piquemal, 75 de ani, un fost comandant al Legiunii Franceze, care a fost reținut în timpul unui miting anti-migranți sâmbătă în Calais, a fost internat în spital, a declarat avocatul său. Astfel procesul împotriva sa pentru participarea la mitingul anti migranți a fost amânat pentru luna mai, ne informează Flux24.ro

Luni, zeci de activisti au organizat un protest în orașul francez Boulogne-sur-Mer cerând eliberarea lui Piquemal și a altor patru protestatari reținuți.

Arestarea acestora a avut drept motiv participarea, sâmbătă, la mitingul PEGIDA în Calais,  unde au avut loc ciocniri  între grupul “anti-islamizare” și poliția din orașul-port francez.

În vârstă de 75 de ani, generalul este considerat a fi jucat “rolul principal” la protest.

Articolul integral aici: http://www.flux24.ro/cazul-generalului-francez-arestat-la-calais-pentru-un-miting-anti-migranti/

P.S. După cum vedeți, chiar dacă acum câteva luni Parisul a fost zguduit de câteva atentate teribile, care au șocat întreaga lume, a protesta împotriva islamizării Franței este o infracțiune. Iar asta ne arată că Franța este o țară sub ocupație, o țară care nu mai este condusă de mult de francezi. Faptul că atât actualul președinte Francois Hollande, cât și cel de dinaintea lui, Nicolas Sarkozy,  sunt etnici evrei ne spune multe… Mai nou, în din ce în ce mai multe țări, etnicii autohtoni majoritari nu mai sunt conduși de proprii reprezentanți. Cum se poate așa ceva?


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on General francez arestat sâmbătă pentru că a participat la un miting anti migranți!!!

  1. Bun..si unde-i democratia aia venerata de poporul francez de la 1789 ?!

  2. Presa franceza scrie ca mitingul nu primise autorizatie, iar dl Piquemal si alte 4 persoane din anturajul sau ar fi avut arme asupra lor. Acestea ar fi motivele arestarii.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii