Noutăți

GÂNDURILE DEVIN LUCRURI…

Advertorial

„În faptă lumea-i visul sufletului nostru. Nu există nici timp, nici spaţiu; ele sunt numai în sufletul nostru. Trecut şi viitor e în sufletul meu, ca pădurea într-un sâmbure de ghindă, şi infinitul asemenea, ca reflectarea cerului înstelat într-un strop de rouă.”
„Sărmanul Dionis”, Mihai Eminescu

Într-un fel sau altul, toate minţile geniale din lume, din toate timpurile, au ajuns la aceeaşi înţelegere asupra Universului şi asupra potenţialului neexplorat în întregime, cu care am fost înzestraţi. Ce devenim în viaţă nu stă sub semnul hazardului şi nici al destinului scris în piatră, ci depinde mai ales de noi. Avem libertatea să facem alegeri, iar acestea fac diferenţa.

Gândurile negative creează rezultate negative

Este absolut firesc să fim „blocaţi” în situaţii de viaţă nefavorabile atât timp cât ne investim cu încăpăţânare energia minţii şi a sufletului în bârfă, gânduri mărunte, invidie, gelozie, negativism, frică, ură, pizmă, dorinţă de răzbunare, filme violente, ştiri tragice şi alte preocupări care nu au legătură cu prosperitatea, iubirea, sănătatea, creativitatea, optimismul, generozitatea, evoluţia spirituală şi alte valori cu frecvenţe benefice.

image1(2)

Există o lege conform căreia ceea ce gândim modelează realitatea

Fie că vrem să ne asumăm responsabilitatea asupra propriei dezvoltări, fie că nu, există o lege universală imuabilă care acţionează asupra noastră în permanenţă – Legea Rezonanţei sau, altfel spus, Legea Atracţiei. Ştiinţa care se ocupă cu studiul acestei legi se numeşte radionică despre care se spune că este o veritabilă disciplină a rezonanţei, dar vom reveni la acest concept puţin mai târziu.

Această lege funcţionează prin intermediul gândurilor şi emoţiilor noastre. Ele ne determină evoluţia personală, norocul sau ghinionul, şansa sau neşansa, succesul sau eşecul, sănătatea sau boala, fericirea sau nefericirea şi aşa mai departe. Trăim într-un Univers în care absolut tot este energie şi se află în continuă transformare. Singura constantă din Univers este schimbarea. Gândurile şi trăirile noastre lăuntrice sunt forme de energie, iar intensitatea şi frecvenţa lor pot fi măsurate cu dispozitive foarte precise. Legea Rezonanţei spune că ce se aseamănă se adună, adică lucrurile care vibrează pe aceeaşi frecvenţă se atrag. Mai mult, fizica cuantică vine să confirme o convingere străveche, şi anume: gândurile şi emoţiile noastre au impact puternic asupra materiei, se pot concretiza în lucruri şi ne modelează întregul destin.

Ai grijă la gândurile tale pentru că ele devin cuvinte. Ai grijă la cuvinte pentru că ele devin fapte. Ai grijă la fapte pentru că ele devin obiceiuri. Ai grijă la obiceiuri pentru că ele îţi formează caracterul. Şi ai grijă de caracterul tău pentru că el determină ceea ce devii! (Lao Tse)

image2(3)

Cum creăm rezultatele pe care ni le dorim?

Pentru ca emoţiile şi gândurile să se transforme în ceea ce noi vrem există două modalităţi. Una dintre ele necesită mai mult efort din partea noastră, cealaltă se realizează cu ajutorul unui dispozitiv radionic şi conduce mai uşor şi mai rapid la materializarea dorinţelor. Ambele metode presupun ca tu să-ţi stabileşti foarte clar şi concret ce îţi doreşti: un singur obiectiv, nu mai multe deodată.

PRIMA METODĂ se face şcolăreşte şi presupune ca tu să te autosugestionezi că ai deja lucrul pe care ţi-l doreşti până când sugestia devine o realitate pentru subconştientul tău. El preia acest adevăr şi-l transpune în fapte, experienţe, oameni de care ai nevoie, obiecte etc. Această metodă necesită timp, răbdare, focalizare continuă a energiei asupra obiectivului, practicarea tehnicii vizualizării, a repetiţiei şi aşa mai departe. Poţi merge pe această cale cu condiţia să te ţii de treabă în fiecare zi şi să accepţi că pot trece ore, zile, săptămâni, luni sau chiar ani până la manifestarea în plan fizic a dorinţei tale.

A DOUA METODĂ Cu ajutorul unui dispozitiv radionic, multe dintre sarcinile tale sunt preluate de acesta, iar materializarea obiectivelor este mult mai rapidă. Printre altele, radionica are rolul de a amplifica şi focaliza forţa gândului emis în Univers şi de a o menţine la acest nivel până când ea se materializează în plan fizic (datorită Legii Rezonanţei).

Aşa cum ştim deja, Legea Rezonanţei spune că fiecare gând şi fiecare emoţie reprezintă o formă de energie pe care o emitem în Univers şi nu doar în direcţia dorită, ci în toate direcţiile.

Află aici cum să stăpânești arta materializării gândurilor

Portrait Of Smiling Young Woman In Swimsuit Laying On Sandy Beac

Energia emisă de gândurile noastre îşi caută apoi, în drumul ei, o altă energie cu care să vibreze la unison.

Îşi caută deci o energie asemănătoare cu care fuzionează şi împreună devin mai puternice. Fiinţele din jurul nostru, lucrurile şi evenimentele care se petrec sunt atrase în viaţa noastră potrivit Legii Rezonanţei, mai exact conform energiilor pe care noi le emitem în Univers. Gândul este o forţă impresionantă şi poate aduce în manifestare orice, cu condiţia să fie suficient de puternic, focalizat şi durabil în timp, iar aceste condiţii sunt perfect îndeplinite prin radionică.

Atlantis, dispozitivul radionic care amplifică energia psihică

În România, grupul de cercetare ştiinţifică AIMGroup (înfiinţat în anul 1993 de câţiva cercetători animaţi de interese şi aspiraţii comune în domeniul ştiinţelor de frontieră şi în domeniul spiritualităţii) îţi pune la dispoziţie un aparat radionic unic în ţară: ATLANTIS

Ideea principală care trebuie reţinută este că efectele lucrului cu Atlantis au un ecou profund în întreaga fiinţă umană, în plan spiritual, mental şi fizic. Ceea ce face radionica este să trezească şi să ordoneze acele forţe subtile care animă omul (forţa vitală, intuiţia, precogniţia, clarvederea, creativitatea şi aşa mai departe). Nu întotdeauna ele se vor manifesta imediat, dar cu siguranţă emisiile radionice declanşează o serie de înţelegeri spirituale, conexiuni inteligente, viziuni clare, vindecări atât la nivel fizic, cât şi energetic, sincronicităţi favorabile şi alte fenomene care extind conştiinţa fiinţei umane şi o îndreaptă către desăvârşirea spirituală.

Despre ce fel de experiențe povestesc utilizatorii Atlantis

Deşi multă vreme radionica a fost considerată apanajul unor iniţiaţi, ea acţionează conform unor legi precise. Misterul care învăluie acest domeniu al ştiinţei se datorează probabil faptului că puţini oameni ştiu de existenţa lui şi cu atât mai puţini îl folosesc în viaţa lor. Însă acest lucru este chiar indicat pentru că un dispozitiv radionic trebuie să ajungă doar în mâinile oamenilor potriviţi, iar forţa lui trebuie folosită întotdeauna în scopuri benefice şi ecologice. În caz contrar, răul care se intenţionează a fi făcut se întoarce ca un bumerang împotriva celui care l-a declanşat.

Află aici cum să stăpânești arta materializării gândurilor

Utilizatorii Atlantis povestesc despre vindecări nesperate, înţelegeri şi răspunsuri îndelung aşteptate, îmbunătăţiri în relaţiile cu persoanele apropiate, restabilirea echilibrului financiar, dobândirea locului de muncă visat, coincidenţe benefice, succes şi charismă în dragoste, eficienţă sporită în domeniul profesional, dezvoltarea unor calităţi dorite, transformări profunde de gândire, viziuni premonitorii, trezirea intuiţiei, claritate şi pace lăuntrică.

“Când vorbim despre încrederea în miracolele vieţii, în principiile invizibile şi abstracte, cuvântul cel mai potrivit este CREDINŢA. Deşi pare un sinonim al încrederii şi cunoaşterii, credinţa presupune în plus recunoaşterea spiritului şi înţelegerea faptului că nu te afli aici dintr-un accident cosmic, ci eşti o fiinţă divină cu drepturi depline. Ea presupune convingerea că nu eşti nevoit să treci singur prin viaţă şi că ai la dispoziţie prieteni invizibili şi energii care te pot susţine şi proteja, asigurându-ţi confortul şi bunăstarea.” („Posibilităţi infinite”, Mike Dooley)

Află detalii despre ATLANTIS sunând la numărul de telefon 031 425 44 64 sau accesând site-ul www.aimgroup.ro

Un articol de Anca Ciobotaru


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

6 Comments on GÂNDURILE DEVIN LUCRURI…

 1. De aceea vă zic vouă: Toate câte cereţi, rugându-vă, să credeţi că le-aţi primit şi le veţi avea.
  Iar când staţi de vă rugaţi, iertaţi orice aveţi împotriva cuiva, ca şi Tatăl vostru Cel din ceruri să vă ierte vouă greşealele voastre.
  Marcu 11.24

 2. Sebastian Frai // 10 octombrie 2015 at 23:58 // Răspunde

  ati scris asa de frumos ca eu chiar incepusem sa cred ca totul era pentru binele nostru… pana la accesarea linkului catre atlantis cand am inteles ca toata vorbaria era doar reclama…. PACAT

  Sa vedem ce vor spune si altii dupa ce voi da share la magaria voastra

  • Primul cuvant din acest material este ADVERTORIAL. Deci… In alta ordine de idei, in ce calitate apreciati dv daca este sau nu spre binele cititorilor? Pentru unii acest aparat este util. Pentru altii sunt de folos chiar si informatiile din articol.

 3. E util articolul logic cuantic si foarte adevarat! Si instructiv: Eminescu, Iorga, Lao Tse,Mike Dooley!
  Iti da startul te programeaza neuro lingvistic! Exact ce trebuie!
  Mai departe , daca vrei sa te ajute un aparat, daca ai incredere in tehnologia radionica, daca sti ceva despre frecvente, atunci e doar alegerea ta!
  Dar daca nu sti, nici macar, definitia frecventei atunci, mai bine, nu te baga incomentarii! Nu te baga in seama deloc!
  Din cauza acestor feluri de caractere (tot mai critice gratuit si tot mai numeroase)nu mai putem trece tranzitia aceasta. Dureaza de 26 de ani! Si nu stim precis catre ce vrem sa ne indreptam!
  Dupa Celde-al doilea razboi mondial(cu milioane de pierderi de vieti omenesti, lipsa fortei de munca, lipsuri financiare, secatuirea bogatiilor tarii,etc.) tranzitia, recuperarea tarii, a durat doar 20 de ani.
  Alti oameni, alte verbe in limbaj, nu prea mai aveau timpde birfa ci doar de verbul a construi de a face ceva! Asadar, fa ceva!
  Scrie o poezie daca esti in stare, fa un cantec, un desen fi creator nu fa afirmatii defaimatoare!
  Nu ti-a cerut nimeni nimic, nu ti-a bagat nimeni mina in buzunar pentru aparatul x sau y!
  Doar invata frecventele si sunt sigur ca nu vei mai scrie asa ceva!
  Minte suflet si inimi, creatoare, la toti!

 4. Invata ceva!

 5. Trăim o lume în care reclama publicitară a dobândit o conotație negativă în conștiința publică și de aceea, după ce ne-am ars, suflăm și în iaurt.
  În general este bine să prindem ideea din ceea ce ni s-a transmis și să nu o respingem în mod reflex dacă ea este conținută într-o reclamă pentru un anumit produs; să analizăm conștient iar abia apoi să decidem.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii