Noutăți

GALA PREMIILOR UZPR 2015

A sosit şi momentul premierii celor mai remarcabile produse jurnalistice ale anului 2015, dintre cele pe care membri UZPR le-au trimis în competiţie.

Au fost primite foarte multe lucrări la toate cele cinci secţiuni – presa scrisă şi on line, producţia radiofonică, producţia de televiziune şi cartea de publicistică. În mod deosebit, cartea a însemnat, în anul 2015, o preocupare aparte, un apetit vizibil, din partea jurnaliştilor.

Lecturarea, audierea şi vizionarea produselor publicistice a evidenţiat un fond important de materiale, care în anul 2015 a constituit o prezenţă performantă în piaţa media.

Gala Premiilor UZPR 2015 este programată pentru ziua de miercuri 16 martie 2016, de la ora 17,00, la sala de spectacole ARCUB din Bucureşti, de pe strada Lipscani.

Vor primi distincţii şi cadouri aproape 30 de jurnalişti din Iaşi,Tg. Mureş, Cluj, Sibiu, Târgovişte, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Bistriţa, Oradea, Târgu Jiu, Chişinău, Bucureşti, de la Studiouri de Radio şi Televiziune, din Austria, Canada şi Suedia. Acestea vor fi acordate în prezenţa unui juriu, care girează premiile, alcătuit din academicieni, profesori universitari, la rândul lor, membri ai UZPR.

Evenimentul va fi prezentat de  Benone Neagoe şi Doru Dinu Glăvan.

logo-uzp


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii