Noutăți

G-ral (r) Aurel Rogojan: Atacuri psihotronice asupra României…

  •  
  •  
  •  

Armele psihotronice sunt dispozitive de manipulare în masă, realizate pe baza tehnologiei de control a undelor cerebrale. Inducția este realizată printr-o formă de influență subtilă și nu este deloc ușor de perceput de majoritatea oamenilor, care nu-și observă gândurile zilnic.

La nivel de țară, efectele lor sunt destul de puternice și afectează mulțimile de oameni atât pe plan subtil, cât și în plan direct: mass-media (TV, știri etc.) și reviste, ziare, etc. Cu toții suntem familiarizați cu știrile de la ora 5 de pe PRO TV și nu numai acelea.

Toate sunt pline de lucruri odioase, crime, violuri, atacuri, bătăi, accidente, toate menite să seteze mintea umană pe un nivel de vibrație foarte jos, incapabil să observe armonia din lumea asta.

Nedreptățile, furturile și justiția coruptă sunt titlurile cele mai des vehiculate în mass-media, scandalurile de proporții fiind o altă sursă de manipulare.

„Cine deține informația, deține puterea”

Armă psihotronică, este una de natură oscilatorie și, din acest motiv, influențele ei se răspândesc până la aparatură electronică.

Astfel, poate fi vizibilă defectarea televizorului, radioului, magnetofonului, frigiderului sau a telefonului. Un efect mai slab al acestor arme se manifestă prin modificarea culorilor la tv.

Complexul oscilatoriu al armelor psihotronice poate genera ca efect apariția în număr mare, în apartamente, a gândacilor de bucătărie, ploșnițe sau alte insecte.

Numărul mare de astfel de insecte, apărute în casă prin efecte oscilatorii, produce un foarte mare disconfort psihic, deoarece ele pot fi găsite pretutindeni, în dulapul cu haine, alimente, haine, debara, etc, ceea ce produce într-o anumită perioadă de timp un disconfort și un stres psihoemoțional destul de puternic omului.

Procesele oscilatorii ale armelor psihotronice împiedică omul să facă curat, să renoveze apartamentul, să se îngrijească, să vorbească și să se alimenteze.

Cine deține informația, deține puterea” – se spune în zilele noastre. Însă poți să deții o informație, dar să nu o poți folosi.

Creierul uman este centrul tuturor sferelor de creație și de simțire, este generatorul de idei, de emoții și reacții, este centralizatorul necesităților și senzațiilor încercate de om.

Dacă acest centru care deține și procesează informația, ultima barieră în calea influențelor exterioare, este influențat cumva, de exemplu electromagnetic, astfel încât el să ofere decizia dorită de cel ce urmărește un anumit scop, informația nu va mai folosi la absolut nimic.

Dacă până acum cele mai puternice și eficiente arme erau considerate armele de distrugere în masă, cum ar fi bomba atomică, neutronică, hidrogenică, asfel încât pe planetă s-au adunat 27.000 de astfel de bombe atomice, care ar fi capabile să distrugă de 12 ori planetă.

Unii oameni de știință și-au dat seama că astfel de arme sunt prea grosolane și au trecut la construirea de alte arme mult mai sofisticate cum ar fi armele psihotronice, armele geofizice și armele climatronice. Efectul lor poate fi local sau global, cu pierderi controlate.

Arme psihotronice și psihotropice

Armele psihotronice acționează asupra psihicului uman alterându-i starea să de normalitate. Într-un raport descoperit într-o pivniță la NASA, care datează din 1989, s-a arătat că armatele americane s-au axat pe dezvoltarea unor arme psihotronice, care să țină în frâu masele prin controlarea minții, impulsuri telepatice și bombardarea cu radiații, arme care, după 1990, au fost aduse în mod misterios și în România, la sediul central al armatei.

Într-un raport intitulat „Bioefectele armelor neletale asupra populației României” sunt prezentate 1.256 de tipuri de arme psihotronice cu care românii sunt ținuți în frâu din 1990 încoace, aceasta fiind, de altfel, și explicația lipsei revoltelor, răscoalelor, revoluțiilor în rândul românilor, după 1990.

Acest tip de arme „pot transformă soldaţii trupelor inamice într-o adunătură de zombie uşor manipulabili”.

Există, de fapt, două tipuri de arme cu efecte similare: psihotronice și psihotropice. Armele psihotropice reprezintă o categorie de substanțe care au apărut de curând.

Prin substanțe psihotropice, se înțeleg compuși naturali sau sintetici promovați pe cale olfactivă, intramusulara, alimentară, capabile de a genera la oameni sănătoși cele mai diferite anomalii psihice sau fizice, de a îndeplini cele mai diferite sarcini. Aceste substanțe generează distrugeri psihice și mentale ce se manifestă printr-o schimbare bruscă de comportament a omului.

Starea de psihoză, generată de anumiți compuși psihotropici sunt analoge îmbolnăvirii de schizofrenie. Unele din aceste substanțe sunt capabile să genereze incapacitatea de coordonare a mișcărilor, orbire temporară, surditate, vomă, pot brusc modifică tensiunea arterială.

Există substanțe ce pot folosite în scopuri militare cu efecte de sedare, relaxare (tranchilizante) care generează apatie, indiferență, letargie, influențe negative asupra gândirii, generează incapacitatea de a te concentra și de a gândi.

Orașele afectate de instrumentele psihotronice

De fapt, ce urmăresc să realizeze în România? Românii sunt supuși chimicalelor de pe piață alimentară, sunt intoxicați zilnic fizic și mental, emoțional și verbal. Și, pe deasupra, la conducerea țării sunt doar oameni ce vor să se îmbogățească fără să conducă poporul în vreo direcție.

Oameni precum liderii politici din România, guvernatorul Băncii Naționale, prim miniștri, și politicienii inutili, sunt cei care sunt lăsăți la putere pentru că românul este indiferent, și manipulat zilnic să fie indiferent.

I se stârnește, prin instrumente psihotronice, indiferența cu orice ocazie, este stimulat zilnic să plece capul, crezându-se incapabil să facă ceva.

Psihozombare și psihocorecție

Studiind și alte materiale, concluzia este că armele PSI există de mii de ani. La început ele erau simple și cu efecte mai mari sau mai mici, de scurtă sau de lungă durata. Astăzi, armele PSI au căpătat dezvoltare fiind susținute științific și au căpătat puteri nebănuite pentru omul de rând.

Statul care va îndeplini sau va descoperi cea mai puternică armă PSI, controlabilă, reglabilă, va primi o superioritate inimaginabilă asupra inamicului sau chiar asupra întregii lumi. Nici măcar deținerea în formă de monopol a armeleor nucleare nu poate oferi o superioritate atât de mare.

Câștigul, în urma unei astfel de descoperi făcute de o țară, va fi colosal. Cele mai multe cercetări în direcția armelor PSI se efectuează în Rusia, SUA, Germania, Belgia, Olanda.

Arma PSI este orientată către distrugerea realității, care a devenit cotidian. Metodele folosite într-un asemenea război sunt reprezentate de „psihozombare”, cercetarea profundă a psihicului uman și psihocorecția (influența oreintată, controlată, asupra psihicului). Astăzi, tehnologiile PSI sunt activ utilizaate în spionaj, în sferele diplomatice și în sistemele de guvernare a diferitelor state.

Există tehnologii, sunt legalizate și sunt date spre cumpărare cetățenilor. De exemplu, în 1985 americanii au desecretizat una din armele lor militare – metoda cunoscută ca programare neurolingvistică.

Esența acestei tehnologii constă în aceea că operatorul introduce interlocutorul într-o stare de hipnoză ușoară iar apoi, neobservabil, începe să manipuleze cu anumite fraze, intonație și gânduri.

Colaboratorii serviciilor secrete și agenții FBI, ai departamentelor de stat SUA în mod obligatoriu trec prin cursuri de NLP.

Aceste deprinderi sunt activ utilizate în timpul tratativelor, negocierilor și recrutărilor de personal.

Operatorii NLP sunt foarte activi la întâlnirile internaționale și în timpul pregătii acestora.

Metoda este următoarea: un operator NLP experimentat intră cu dvs. într-un dialog lejer, după care poate să vă „oblige” să va ridicați, să vă luați haina, să vă duceți până la magazinul de țigări, să luați 2 pachete de țigări, să va întoarceți și nu veți ține minte nimic.

Veți rămâne surprinși de unde au mai apărut pe masă încă 2 pachete de țigări. Tot sub influeneța metodelor NLP, omul poate începe să vorbească despre cele mai secretizate informații, să facă declarații neașteptate, să-și piardă autocontrolul.

Contracararea efectelor PSI

Desecretizând metoda PSI – NLP, militarii USA au dat un instrument eficent pentru manipulare în mâna persoanelor private, dar astfel și-au asigurat un sistem multilevel de căutare și selecție a cadrelor.

Astăzi, în lume există aproximativ 30 de organizații internaționale și 50 naționale de centre deschise pentru pregătirea persoanelor fizice în vederea stăpânirii tehnicilor NLP.

Formele și metodele de recrutare a persoanelor cu capacități psihice extraordinare reprezintă cea mai mare și importantă problemă a tuturor institutelor vestice. Astăzi, practică NLP este răspândită în structurile business, este luată spre înarmare și în lumea criminalității, este pe larg utilizată în activitatea organizaților extremiste.

Armele psihotronice amplifică toată neputință omului. Și nu pentru că omul nu ar putea face ceva. Armele astea există pentru că omul poate face atât de multe, încât i-ar aruncă pe impostorii de la conducere direct în mizerie și închisoare sufletească.

Omul este capabil de multe, doar să creadă în asta, să creadă că EL SINGUR poate face multe. Că, odată ce se adună mai mulți, puterea va crește enorm. Nu vă mai luați după ideea că „sunt singur, ce pot face eu?”. Ce puteți face? Gândiți diferit! Coordonați-vă viața altfel și schimbăți ceea ce faceți cu propria voastră viață și ființă.

Atunci se vor schimba tot mai multe în jur. Credeți în puterea voastră de influențare și veți modela viață voastră mai mult decât ați crede că puteți. Nu-i lăsăți pe alții să decidă în locul vostru, nu lăsăți să fiți tratați ca sclavi, pentru că PUTEȚI SĂ VĂ SCHIMBAȚI VIAȚA.

Text preluat din Certitudinea

 


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii