AIM radionica curs online

Noutăți

Frecvența Schumann, însăși condiția vieții?

In 1951, cercetatorul german Winfried Otto Schumann, profesor de fizica la Universitatea Tehnica din Munchen, a descoperit ca Pamantul are un puls, o frecventa care se poate masura. Mai precis, in cavitatea rezonanta cuprinsa intre suprafata Pamantului si ionosfera, datorită fulgerelor atmosferice, ia naștere o oscilație electromagnetică care are frecventa de 7,83 Hz. Cu 30 de ani inainte, un alt om de stiinta, Hans Berger, ajunsese la aceeasi valoare, masurand cu ajutorul unui electroencefalograf frecventele electrice transmise de creierul uman. Numise aceasta descoperire: “undele Alpha”.

Undele cerebrale care ne influenteaza creativitatea, performantele, nivelul de stres si anxietate si sistemul imunitar s-au dovedit a avea aceeasi frecventa ca cea a Planetei noastre. Pulsul Pamantului este insusi pulsul vietii. O coincidenta?

image1
Experimentul care a creat viata acolo unde nu era viata

Luc Montagnier, virusologul francez distins cu premiul Nobel pentru descoperirea HIV (Human Immunodeficiency Virus), a aratat ca in apa, secventele ADN comunica intre ele emitand unde electromagnetice de joasa frecventa. In experimentul cercetatorului Luc Montagnier, acestea au fost capabile să formeze nucleotide (unitati structurale de baza ale acizilor nucleici (ca ARN si ADN) si sa creeze secvente de ADN. In niciun alt experiment anterior nu s-a putut recrea aceasta scanteie a vietii. Niciun alt cercetator nu a putut sintetiza nucleotidele, adica fragmente de ADN.

Ce anume a fost atat de diferit in experimentul lui Montagnier? Cum a reusit acest cercetator sa faca ce altii nu au putut? A creat viata acolo unde nu era viata, dand peste cap teoria fundamentala conform careia viața poate lua nastere doar din ceva viu. Ceea ce a fost diferit in experimentul lui Montagnier a fost prezenta unui generator de frecventa Schumann – 7,83 Hz!

image 2

Stiinta moderna a reusit sa demonstreze ca exista o stransa legatura intre producerea proteinelor necesare organismului si secventele generate de ADN. Experimentul lui Montagnier demonstreaza practic ca sinteza acestor proteine este foarte strans legata de aceasta frecventa.

7,83 Hz – frecventa vitalitatii si a sanatatii perfecte

Daca frecventa Schumann este insasi conditia vietii, ne mai intrebam ce legatura are ea cu sanatatea noastra? Da, este just sa ne intrebam pentru ca desi aceasta rezonanta a ramas aceeasi, 7,83Hz, noi ne-am debransat tot mai mult de ea. Conexiunea noastra cu aceasta frecventa vitala este perturbata din cauza radiatiilor nocive (precum cele emise de telefoanele mobile, liniile de inalta tensiune care strabat orasul, antenele radio si GSM), a alimentelor cu incarcatura informationala si nutritionala alterata (in prezent, ele contin cu 90% mai putine substante nutritive) si a modului de viata artificial.

Pana unde merge aceasta ruptura de frecventa vitala? Ca sa intelegi mai bine, gandeste-te ca toate proteinele din organism sunt dictate de secventele ADN. Iar ADN-ul functioneaza optim numai in prezenta frecventei de 7,83Hz. Orice perturbatie declanseaza dezechilibre care se traduc in boli: de la simplele dureri de cap, la migrene, alergii, iritatii ale pielii, tulburari hormonale, aritmii cardiace, depresii, probleme de sange, si in final, leucemie si cancer.

Numai pe frecventa de 7,83 Hz organismul nostru poate functiona la parametri optimi.

image3
Suntem rupti de rezonanta Schumann

Asta este motivul pentru care forta noastra vitala este din ce in ce mai slabita. Organismul nu are putere sa lupte contra virusilor si a dezvoltarii bolilor. Nu e de mirare ca, in ciuda tehnologiilor medicale tot mai sofisticate, a medicamentelor tot mai puternice si a confortului tot mai ridicat de viata, sanatatea populatiei la nivel mondial este tot mai precara.

Vital Protect – generatorul de frecventa 7,83Hz reface structura informationala a ADN-ului

Echipa de cercetare stiintifica din Romania, AimGroup, a creat solutia pentru regenerarea, amplificarea si protectia fortei vitale: generatorul de frecventa 7,83Hz, VITAL PROTECT.

Conceput sa fie purtat in permanenta aproape de corp, acest dispozitiv reface structura informationala a ADN-ului si stimuleaza productia de proteine. Forta vitala se regenereaza si este in acelasi timp protejata contra perturbatiilor existente. Vital Protect este la ora actuala unul dintre cele mai performante aparate pentru protectia campului vital din lume.

vital protect 1

image 4

“Multumesc, domnule Eugen Birgaoanu si sincere felicitari! Am un cunoscut, dl Adrian Vusatiuc. Este un bun radiestezist. I-am aratat dispozitivul Vital Protect, ultima generatie. L-a determinat radiestezic si iata rezultatele: 1) 9,6 ca eficienta, 2) parametrul EBF (Energie Benefica Fundamentala) peste 100% si… deocamdata este o “rara avis”, un unicat in domeniul produselor de acest gen pe plan mondial. Felicitari si multa putere de inspiratie, creatie si inovatie! “, spune un utilizator din Iasi, Marius M.

Afla mai multe detalii despre Vital Protect aici: http://www.aimgroup.ro/vital-protect.html

 

Anca Ciobotaru


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

5 Comments on Frecvența Schumann, însăși condiția vieții?

 1. Mureșan Daniel // 15 iulie 2015 at 13:51 // Răspunde

  Dacă am depinde numai de frecventa Schumann, aproape 3 sfert de planetă ar fi în momentul de fată bolnavă. Suplimentul de vitalitate vine exclusiv din atitudinea noastră pozitiva

 2. Ca sa folosesti doar aceasta frecventa, inteligentule, trebuia sa ramai la stadiul de maimuta. Fara tehnologie!

 3. Parcă se schimbase frecvența Scumann a pământului…Nimic despre asta ?

 4. nu ne plac stirile false // 10 iunie 2017 at 9:08 // Răspunde

  As dori sa-l rog pe autorul articolului sa ne explice ce inseamna o frecventa de 7,83 hz (ceea ce ar fi imposibil deoarece frecventa este un numar intreg ; poate aparea o virgula atunci cand exprimam multipli ai frecventei adica 7,83 MHz – 7.830.000 Hz- tot un numar intreg.
  Acest site este unul de informare???

 5. Frecvența este o caracteristică a oscilațiilor. Un pendul poate fi un corp mic și greu legat printr-un fir de un suport fix. Mișcat, el oscilează. Dacă face o oscilație completă în două secunde, tic, tac( posibil de ex. dacă firul de suspensie este destul de lung) frecvența oscilației este 0,5 Hz. Exemplul din mecanică ne este mai accesibil și de aceea a fost dat.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii