Noutăți

Franța: cartiere întregi sub controlul jihadiștilor!!! A început războiul religios

 •  
 •  
 •  

Liderii francezi amenință Statul Islamic și sunt implicați în războiul din Siria. În același timp, fac raiduri în cartierele pariziene unde există comunități mari de musulmani care trăiesc, într-un anumit sens, în afara legilor țării. Aici cartiere întregi sunt sub controlul juhadiștilor. Aici legea Sharia se impune în chiar inima Franței! Cum e posibil așa ceva?

Multiculturalismul agresiv, promovat de statul francez ateu de decenii întregi, a făcut ca milioane de oameni din Orientul Apropiat și Africa să se stabilească în Franța. Problema nu este că acești oameni au venit aici, ci că ei nu s-au adaptat la cultura europeană (probabil că cei mai mulți nici nu și-au propus vreodată acest lucru), situație tolerată cu inconștiență sau reacredință de autoritățile globaliste care conduc acest stat european. Consecința este astăzi dezastruoasă pentru Franța. Raportul etnic și religios este într-o continuă schimbare și, în câteva generații, francezii nativi au toate șansele să devină minoritari în propria țară, cu atât mai mult cu cât politica europeană susține în continuare colonizarea arabă a Europei, amestecarea rasială a popoarelor ei. Personal, cred că nici măcar atentatele de la Paris nu vor opri această colonizare; cel mult o vor întârzia…

Pentru a avea o mai bună perspectivă asupra războiului religios din Franța și a problemelor uriașe pe care această țară și le-a creat cu propriile mâini, vă invit să citiți un fragment edificator din declarațiile poetului și dramaturgului român Matei Vișniec, stabilit de mulți ani în Franța:

Ne aflăm sub o formă de dictatură foarte subtilă, aceea a gândirii politice corecte. Iar uneori chiar şi intelectualii europeni, chiar şi intelectualii francezi nu au curajul să spună diverse adevăruri. În Franţa, de pildă, ceea ce se întâmplă în aceste cartiere, unde salafişti, unde Fraţii Musulmani, unde islamul radical şi-a instalat bazele şi a luat sub control şi tineri, şi spaţii să zicem fizice – pentru că unele cartiere pur şi simplu sunt sub controlul unor astfel de reţele invizibile uneori, aceste realităţi nu sunt nici foarte cunoscute şi nici nu se vorbeşte prea mult despre ele. Republica franceză nu a reuşit să-şi impună valorile în şcoli, n-a reuşit să-şi impună valorile, şi nici ordinea republicană, în unele cartiere. Din păcate, războaiele religioase sunt pe cale să revină în Europa. Ceea ce s-a întâmplat la Paris este o expresie a unui război religios” (Flux24.ro)

Până înainte de atentatul din anul 2015, poliția franceză nici nu intra în anumite zone ale unor cartiere controlate de comunitățile musulmane, iar dacă totuși o făcea, se arunca cu pietre în mașinile organelor de ordine. Așadar, apare o întrebare de bun simț: înainte de a se război cu ISIS în Siria, oare Franța nu ar trebui să își facă ordine în propria ogradă? Vorba aia – aproape toți teroriștii care au îngrozit Franța sunt cetățeni francezi, crescuți la sân de Republica Franceză!!!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

8 Comments on Franța: cartiere întregi sub controlul jihadiștilor!!! A început războiul religios

 1. Situatia e nasoala si complexa. Ce a fost, cum a fost, ramane la capitolul invataturi, nici macar posibil de aplicat in viitor in Franta (prea tarziu pentru ei), dar bune pentru alte tari. In Franta problema este foarte spinoasa, datorata tuturor acestor greseli dintre care ai mentionat si tu multe, si nu poti sa te lupti cu propria populatie, ci sa ai grija sa nu pornesti razboi civil, insa ei au exagerat cu “political corectul” asta. Nici macar nu poti vorbi de solutii clare: sa interzici islamismul? sa ii obligi sa renunte la obiceiuri? sa ii desparti? sa ii pui intr-un teritoriu separat? Dupa cum vezi toate sunt imposibile. Eventuala schimbare de paradigma in metabolismul musulman francez, sa zicem pentru un fel de slefuire si inmuiere a mesajului si comportamentului religios, eventual si intr-o simbioza, este deja din ce in ce mai greu la un numar asa mare si pestrit de musulmani, in plus tara are tot felul de dificultati, ca multe alte tari, etc. Dar asta ar fi calea preferabila, chiar si in ceasul al 12-lea, pe langa legi clare si stricte, nu populiste si demagogice ca pana acum, prin care sa nu permita si sa nu favorizeze excesele unora in detrimentul altora, care bineinteles vor apasa clar asupra lor pentru ca ei fac multe excese de acest gen. Doamne ajuta

 2. Va rog, o mica corectura: Matei Visniec nu este regizor, este jurnalist, scriitor, poet, romancier.

 3. Agenda Noii Ordini Mondiale Orwelliene merge înainte ! Dezordiniile mediatizate excesiv sunt baza şi pretextul instaurării CONTROLULUI deplin şi anularea libertăţilor individuale şi de grup !
  De remarcat :
  1) ”Stânga” franceză, prin scopurile urmărite, demnă continuatoare insidioasei „revoluţii” Franceze(?) de la 1789, este autoarea şi înfăptuitoarea măsurilor permisive, autodistructive din Franţa şi nu numai !
  2) Imigranţii musulmani sunt VOLUNTAR NEINTEGRABILI, adică nu VOR să se integreze şi să trăiasca după valorile culturale şi sociale ale ţării care i-a adoptat, nefiind loiali acesteia aşa cum Constituţia îi obligă ! Asta în tandem indisolubil cu încurajările politicienilor inconştienţi(?) de a cere instaurarea Corectitudinii Politice, progenitura schizofrenică al ”Revoluţiei” Franceze !
  3) Colonizarea arabă-neeuropeana şi distrugerea valorilor culturale ancestrale ale Europei se vor opri definitiv doar retezând simultan TOATE CAPETELE Hydrei Oculte în paralel cu o amplă informare în masă a europenilor expunând deschis cu nume, date, fapte şi cifre abominabilul ce ni se pregăteşte ! Oculta fiind compusă doar dintr-o mână de (ne)oameni, acţiunea ar fi extrem de simplă teroretic, dar care necesită o unitate şi coordonare de excepţie a tuturor conştiinţelor încă vii a tuturor popoarelor europene !

 4. le doresc tot ce ne doresc francezii noua. sa va fie de bine!

 5. D-zeu!…daca acesta nu ar exista probabil ca o pace eterna ar fi fost pe acest pamant! oare?…razboi , ura, rasism, minciuni, ignoranta,violuri, terorism, sange si moarte…toate acestea sunt aduse in Eu de cu totul altcineva…noi ne prevalam de aceste triste papusi musulmane, chinezesti, polace, romanesti, tiganesti dar in spatele lor nimeni nu observa papusarul suprem…KHAZAR-ul nemernic ce isi desavarseste opera de invrajbire ptr ca el are arme foarte multe de vanzare si …fara un razboi de anvergura cam greu sa le vanda!

 6. Gheorghe Bardan // 18 august 2017 at 13:37 // Răspunde

  ”Libertate, Egalitate, Fraternitate” = ”Casă de toleranță”.

 7. Asta face si PSD in Romania. Asanumitele ajutoare sociale, drepturi pentru toti. Cel lenes sa aiba aceleasi drepturi ca si cel harnic si intreprinzator, cel ce nu stie sa scrie poate si matura intr-un spital, sa aiba aproape acelas salar ca un medic etc. Adios sosele, adios…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii