Noutăți

Franța: 50 de teroriști islamici și 450 de deținuți radicalizați vor fi eliberați până în 2019

 •  
 •  
 •  

ActiveNews.ro: 450 de prizonieri radicalizați vor fi eliberați până în 2019, la care se adaugă cincizeci de teroriști islamici”, a declarat ministrul francez al Justiției, Nicole Belloubet, la BFMTV, citat de voiceofeurope.

Ea a subliniat că  „vor exista 20 de teroriști islamici care vor părăsi închisoarea în acest an și 30 anul viitor”. Această afirmație șocantă nu ar trebui să fie o surpriză pentru un popor care cunoaște clemența sistemelor de justiție ale unor țărilor europene.  Săptămâna trecută, un terorist islamic belgian, Benjamin H., a comis un atac în timp ce avea permis de voie de ieșire din penitenciar, în ciuda viziunilor sale islamice cunoscute.

„Există și criminali simpli care au fost radicalizați în timpul închisorii (…) 450 prizonieri radicalizați vor ieși din închisoare din 2019″, a spus Belloubet. Franța este gazda celei mai mari comunități musulmane din Europa.  245 de cetățeni francezi  au fost uciși în ultimii ani din cauza terorismului islamic.

Sursa: ActiveNews.ro


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

3 Comments on Franța: 50 de teroriști islamici și 450 de deținuți radicalizați vor fi eliberați până în 2019

 1. vlad tepes // 8 iunie 2018 at 22:55 // Răspunde

  Se pare ca Oculta si-a zis: bai, e cam multa liniste in Franta, caci a trecut cam mult timp de cand maimutzele lui Allah au infaptuit ultimul antentat! Si cum noi suntem “pompierul de serviciu” al Lumii, adica punem la cale un incendiu si apoi tot noi aratam lumii cum sa-l stinga, se vede ca am cam somat in ultima vreme!

 2. Frenchistan // 11 iunie 2018 at 18:52 // Răspunde

  Franța este condusă de musulmani. De aia își eliberează teroriștii. Francezii mai au și nasul așa de sus încât a devenit un nor pt. creierul lor. Proști de bubuie ar fi o ameliorare în cazul lor.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii