Noutăți

Fotograful care călătorește prin America …. fotografiindu-și cățelul!

  •  
  •  
  •  

Câinele a fost mereu considerat cel mai bun prieten al omului! Dar cât de bun trebuie să fie pentru a te hotărâ să cutreieri țara în lung și în lat….alături de el!? Și nu într-o călătorie obișnuită ci una pe motocicletă! O întrebare la care fotograful american Theron Humphrey s-a hotărât să răspundă cu fapte: și-a luat aparatul foto, alături de lentilele adecvate și a plecat la drum însoțit de Maddie….cățelul său! Maddie este un cățel pe care Theron l-a luat de la un adăpost de câini și care a devenit faimos pe internet datorită echilibrului pe care îl are indiferent de locul unde se află, sau mai bine spus, pe care se află!

tumblr_nocjqwNyWx1r9164to1_500

Humphrey a început fotografierea tovarășului său patruped, cel mai bun companion de călătorie, la fel ca niște părinți mândri care surprind cu aparatul foto, momentele importante ale copiilor lor. Ceea ce a început ca o joacă în timpul liber, a devenit un proiect fotografic de suflet care spune povestea unui om și a câinele său călătorind prin SUA.

dog-traveling-car-motorcycle-maddie-on-road-10
Humphrey descrie obiectivele proiectului pe blogul său: “Am plecat la drum ca să caut 25 de povești unice de fotografiat, povești care se concentrează pe doamne care iubesc motocicletele”, spune el. “Acest proiect este despre distracție … Vom evita autostrăzile și vom saluta localitățile mici de pe hartă.”
Fotograful a început să călătorească alături de Maddie încă din 2013 dar niciodată pe distanțe așa mari pe motocicletă! În mai anul acesta a pornit într-o nouă aventură pe care o arhivează cu ajutorul aparatului foto!

dog-traveling-car-motorcycle-maddie-on-road-6
Pentru proiectele sale fotografice revista National Geographic l-a numit “Fotograful Anului” în 2012. A călătorit timp de un an pentru a vizita Statele Unite ale Americii. 66,000 mile pe drum, 90.000 fotografii, 50 de state vizitate. Rezultatul este o călătorie personală publicată online la thiswildidea.com, un site susținut de donații de la investitori pe platforma de strângere de fonduri Kickstarter.com. În filmul realizat în timpul călătoriei și prin fotografiile sale, Humphrey trasează traseul său și împărtășește poveștile oamenilor întâlniți de-a lungul drumului.

Mădălina Corina Diaconu
Foto: http://maddieonthings.com/
VIDEO https://www.youtube.com/watch?v=grEJ06fGdKU

dog-traveling-car-motorcycle-maddie-on-road-7


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii