Noutăți

Fotografia zilei: Miel alăptat…

 •  
 •  
 •  

Și cânt te gândești că, în virtutea unei tradiții care nu are nicio legătură cu Iisus, “drepcredincioșii” omoară sute de mii de miei în această perioadă, chipurile pentru a onora învierea Mântuitorului. Doamne, pe ce planetă și în ce țară trăim! Și ne mai mirăm că ne merge rău ca națiune?

catel_si_miel


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

4 Comments on Fotografia zilei: Miel alăptat…

 1. O mica analiza.
  Sa presupunem ca cei credinciosi si cei necredinciosi sunt in aceiasi proportie vegetarieni si omninivori, sunt la fel de mancai si sunt egali ca numar.
  In total, zilele de post dintr-un an reprezinta jumatate din numarul de 365 de zile ale anului.
  Intrebare:
  De cate ori omoara mai multe animale necredinciosii fata de credinciosi?
  Raspuns:
  De doua ori.
  Cand s-ar omora mai putine animale? Cand necredinciosii l-ar descoperi pe Iisus.

 2. Sa ridice mana sus cei ce nu sunt de acord cu sacrificiul unui miel,dar au gustat vreodata o bucatica de branza sau cascaval.Din clipa in care ti-ai dorit un pahar cu lapte,trebuie sa fii constient ca un miel sau un vitel va fi sacrificat.Oieritul, probabil, este de doua ori mai vechi decat timpul scurs de la Isus pana la noi.N-am vazut nici un cioban sacrificand animale in numele lui Dumnezeu,ci ii multumeau Acestuia pentru belsug.Acum ca turmele sunt prea mari,ca pasune nu prea mai e,ca se pasuneaza excesiv,ca oamenii nu au nevoie de atata carne cat vor;e cu totul altceva.Si din pacate toate astea se regleaza numai prin taierea mieilor.Credinta ca mancarea creste la supermarket,urbanizarea in general,a produs mutatii majore in logica cetatenilor.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii