Noutăți

Forțele globalist-neomarxiste din SUA sunt la un pas de a-l pune sub acuzare pe TRUMP. Cum se va sfârși acest război?

După ce Trump a învins forțele neomarxiste în alegerile prezidențiale, oamenii Ocultei financiare, în frunte cu George Soros, au început o luptă pe viață și pe moarte împotriva lui, pentru a proteja imperiul Noii Ordini Mondiale pe care l-au creat. În consecință, au început un război crunt de demonizare prin presă în care noul președinte american a fost mitraliat din toate pozițiile și pentru orice, ca și cum ar fi cel mai mare rău planetar în viață.

Dincolo de greșelile lui Donald Trump, speculate de adversari, războiul pe toate planurile dus împotriva lui are o miză uriașă: interesele ocultei financiare care parazitează planeta, interese amenințate și devoalate. Prin urmare acest război nu se poate încheia decât cu doborârea lui Trump sau cu destructurarea rețelei neomarxiste al cărui plan global este distrugerea identității națiunilor, a familiei tradiționale și mutarea tuturor într-un țarc social fără culoare și personalitate.

Folosindu-se de scandalul pretinsei legături pe care Trump ar avea-o cu Rusia, globaliștii neomarxiști ai lui madam Hillary Clinton sunt la un pas de a-l pune sub acuzare pe Trump, într-un ultim demers prin care vor să îl îndepărteze de la putere.

Conform Stiripesurse.ro Avocatii Casei Albe au inceput sa se documenteze cu privire la procedura de punere sub acuzare a presedintelui american Donald Trump, pentru a fi pregatiti in eventualitatea initierii unei asemenea proceduri împotriva președintelui Statelor Unite ale Americii, transmite CNN. Oficialii de la Casa Albă au reacționat: ”Așa ceva nu este adevărat!

Oficialii prezidentiali cred ca presedintele se bucura in continuare de sprijinul aliatilor republicani, iar o procedura de punere sub acuzare nu este in acest moment pe masa discutiilor din Congres.

Chiar si democratii au incercat sa calmeze discutiile cu privire la o eventuala punere sub acuzare a presedintelui republican, care a jonglat de la un scandal la altul in ultima saptamana, incepand cu demiterea neasteptata a directorului FBI, pretinsa divulgare a unor informatii secrete diplomatilor rusi invitati in Biroul Oval si publicarea unui raport a lui James Comey, in care acesta sustine ca Trump i-a cerut din februarie sa renunte la investigatia care-l vizeaza pe Michael Flynn. (mai mult pe Stiripesurse.ro)

Așadar, cum se va sfârși acest război? E clar că adversarii lui Trump sunt dispuși să riște și un război civil în SUA, doar să preia din nou puterea. Iar un război civil nu este nici pe departe un scenariu nerealist ținând cont de susținerea populară pe care o are Donald Trump și de faptul că mai tot americanul are o armă de foc în casă…

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Forțele globalist-neomarxiste din SUA sunt la un pas de a-l pune sub acuzare pe TRUMP. Cum se va sfârși acest război?

  1. cetățeanul tulburat // 20 mai 2017 at 17:35 // Răspunde

    Trăim într-o mare minciună cu toții…Pe această planetă numai războaiele, scandalul, media, petrolul, cocaina, industria de armament, industria farmaceutică, industria de otravă alimentară contează, se caută exterminarea umanității!
    Nu v-ați prins că în toate țarcurile numite țări se află la conducere oamenii noii orânduiri?!
    Haideți să începem să îi ignorăm să nu mai alergăm după banii lor și să nu mai plătim facturile de orice fel, să le demonstrăm că nu trăim în La-La Land și că la bandiți trebuie să le răspundem în același mod. Legile sunt făcute pentru noi să fim individualiști și limitați…ei sunt uniți și au dreptul să facă orice!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii