Noutăți

Forță de taur: Un om ridică de jos jumătate de tonă. VIDEO

 •  
 •  
 •  

Care sunt limitele fizice ale unui om? Simplul fapt că cineva poate ridica de jos 100 de kilograme este considerat un lucru de excepție și, cu siguranță, nu sunt mulți care o pot face. Dacă trecem la nivelul următor și luăm ca țintă o greutate de 200 de kilograme, știm cu certitudine că doar halterofilii și alți sportivi extrem de puternici s-ar putea măcar gândi la așa ceva…

De aici și până la 500 de kilograme e un drum atât de lung încât pare imposibil de parcurs pentru un om. Cu toate acestea, există cineva care poate ridica de jos chiar și aproape 500 de kilograme. Omul cu forță de taur se numește Eddie Hall, iar performanța lui este realizată într-un cadru organizat, fiind validată de specialiști.

În clipul de mai jos puteți să îl vedeți pe Eddie Hall în timp ce face acest lucru:


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

6 Comments on Forță de taur: Un om ridică de jos jumătate de tonă. VIDEO

 1. Patrick Baboumian ridică 555 kg și deține recordul absolut până acum.

 2. aoleu, nici nu vreau sa stiu cate vase sparte si tendoane/oase storcite/intinse/tasate la limita au oamenii astia. Ca sa nu mai vorbesc ca eu nu cred ca mai au legaturile necesare la testicule (ati observat cand ridicati greutati mari ca acolo sufera foarte tare)

 3. Patrick Baboumian este VEGAN nu mananca carne nici lape sau oua nu mananca nimic ce provine din animale si detine recordul mundial

 4. Ala nu i record la ridicat,este
  la carat!

 5. Pai si el e mare, are aproape 200 de kile. As fi vrut sa vad pe cineva cu o greutate normala sau aproape normala, Hall mi se pare exagerat de umflat.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii