AIM radionica curs online

Noutăți

Folosește Facebook microfonul telefonului pentru a asculta tot ce vorbești?

Hotnews.ro: ​Facebook a spus de multe ori că NU se folosește de microfonul telefonului pentru a asculta tot ce faci și pentru a da informațiile celor care plătesc pentru publicitate. Și Mark Zuckerberg a negat în Congresul SUA, adăugând că este doar o teorie a conspirației. Totuși, subiectul nu ”moare” și revine din când în când, un analist de tehnologie din California prezentând un nou exemplu care i-a ”antrenat” și pe alții să-și spună experiențele. 

Brian Solis, un analist tech din California, discuta cu un prieten în timp ce mergeau cu mașina prin Texas și amicul îi povestea lui Solis că vrea să cumpere o fermă, însă are probleme cu finanțarea fiindcă era considerată un ”barndominium” (combinație între hambar și condominium). Partea care l-a uluit pe Solis este că, deși nu mai auzise acest cuvânt vreodată și nu l-a căutat nici pe Google, când a coborât din mașină, pe Facebook i-au apărut reclame la barndominii de vânzare în Texas. Subiectul a fost relatat de USA Today.

Solis a rămas uluit, a spus povestea pe Facebook și s-a întrebat: Cum este posibil așa ceva?. Prietenii lui au venit cu exemple și au povestit cum Facebook le-a arătat reclame la o anumită marcă de mașină, numai după o scurtă discuție cu voce tare. Altcineva a povestit cum fiica sa i-a arătat ceva ce a cumpărat, într-o discuție face-to-face, iar Facebook i-a afișat imediat pe telefon reclame la produse similare. (Citește mai mult: Hotnews.ro)


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Folosește Facebook microfonul telefonului pentru a asculta tot ce vorbești?

  1. Cosmin Maris // 26 iunie 2018 at 19:53 // Răspunde

    Sunt sigur de asta si stiu si limbi straine. Acum cateva saptamani discutam cu mama in fata televizorului Smart Tv. Multi zic ca si televizoarele smart Tv au acest tip de tehnologie. Eu discutam despre pensii si in vestitii. Cand ma uita pe laptop la mail-ul meu incep sa imi apara companii de pensii si reclame. Eu vorbeam in romaneste dar se pare ca microfonul evident a stiut despre ce e vorba, plasandu-mi reclame corecte in engleza.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii