Noutăți

Florin Zamfirescu: „Soros a infestat Europa şi România”. Supărat, unul dintre ONG-iștii lui Soros, Vlad Alexandrescu, l-a jignit pe actor în direct la Antena 3

Deja nu te mai poți duce niciunde în România fără a da peste vreun ditamai omu’ de cultură, membru într-un ONG de-al lui Soros. Că astăzi, în România, nu exiști dacă nu ai pedigree-ul lui George Soros. Cică genetic nu mai corespunzi…

În fine, aflăm de la Cotidianul.ro că marele actor Florin Zamfirescu, idealist cum îl știm, a decis să se implice politic, candidând la alegerile parlamentare de pe listele PRM. Aflat într-o dezbatere electorală la Antena 3, alături de fostul Ministru al Culturii, un cvasianonim până la numirea lui în funcția ministerială, a făcut “greșeala” să spună în direct că „Soros a infestat Europa şi România”, ignorând că oponentul său în dezbatarea respectivă, fostul ministru al culturii Vlad Alexandrescu este, potrivit Cotidianul.ro:

<<membru în Consiliul Director al GDS (Grupul de Dialog Social), înfiinţat de George Soros încă din ianuarie 1990, cînd a fost chemat la Bucureşti de Silviu Brucan (Brukner).

vlad-alexandrescuImediat, Vlad Alexandrescu s-a năpustit la gîtul lui Florin Zamfirescu: „Aveți o teorie infantilă cum că George Soros a infestat România. Această teorie vine de la Alianța Noastră, de la PRU. În mod inconștient sunteți un agent al lui Putin. Intoxicaţi acest platou. Sînteţi agentul lui Putin”!

Profund jignit, actorul Florin Zamfirescu a încercat o replică: „Domnule Alexandrescu, cine sunteți dumneavoastră? Ia prezentați-vă! Pe mine mă cunoaște o țară întreagă. Vai de studenții dumneavoastră! Ce-ați făcut pentru cultură… Dumnezeu știe!

Fără alte amănunte, precizăm că atunci a fost numit preşedinte GDS sociologul Alin Teodorescu, care era în acelaşi timp preşedintele Fundaţiei Soros din România, devenind ulterior şeful cancelariei lui Adrian Năstase! De atunci, din 1990, GDS a devenit un fel de placă turnantă a lui Soros, care a dus la crearea unei adevărate reţele de ONG-uri finanţate de miliardarul american, în care activează acum peste 200.000 de persoane.

Acum, Vlad Alexandrescu este candidat al partidului USR, condus de Nicuşor Dan şi Clotilde Armand, care este un apendice al USB, formaţiune creată şi finanţată de banii lui Soros, susţinută şi promovată de „România curată”, ONG-ul Alinei Mungiu, subordonat direct banilor lui George Soros. În acest moment, USR a ieşit din inima Alinei Mungiu, după ce Nicuşor Dan l-a pus pe listele electorale pe mai vechiul duşman al acesteia, fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, cu care Mungiu a fost colegă într-un alt ONG sorosist!>>

Aflați mai multe pe Cotidianul.ro

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

10 Comments on Florin Zamfirescu: „Soros a infestat Europa şi România”. Supărat, unul dintre ONG-iștii lui Soros, Vlad Alexandrescu, l-a jignit pe actor în direct la Antena 3

 1. Ala nu e un fost ministru al culturii ci o rusine a culturii romanesti.

 2. “Domnule Alexandrescu, cine sunteți dumneavoastră? Ia prezentați-vă!”
  Este primul ministru al culturii care a zis ca Roşia Montană trebuie salvată.
  Aţi început şi voi sî bateţi grav câmpii cu reţelele lui Soroş.

  • Si de fapt, soros nici nu exista, nu-i asa? E doar un personaj fictiv, inventat de oamenii rai care nu iubesc “tinerii frumosi si liberi” (in creier)

 3. Sa dea Dumnezeu sa prindem ziua cand toti slugoii lui soros (si ai altor dusmani) cu averea confiscata vor fi incolonati in lanturi spre OCNA sub acuzatia de tradare de tara!!!

  • n-a inteles nimic individul, vrea doar ca Rm sa ajunga in labele lui Soros, nu ale concurentilor lui! ce-ar fi sa bati campii nitel mai departe de noi?

 4. Mă bucur dar mă si întristez pentru aparitia acestui “conflict”. Cei mici trebuie să cunoască iar cei mari trebuie să respecte. Mă bucură hotărârea unor somitati de a intra în politică. Cam târziu dar tot este bine, educatia, valorile culturale și morale, puterea exemplului….pot fi
  contaminatoare pentru cei mulți din partidele politice. Doamne ajuta!

 5. musiu Alesandrescu, te dai la un simbol national, tu progenitura de mari oameni, scolit in cultura altora. Esti un mare trist. Nici nu meriti sa iti scriu numele corect. Se intorc stramosii tai in morminti, purtatorule de interese neromanesti. Sper sa iti dai seama pana la batranete in ce te-ai bagat pentru a vinde tara.

 6. cetățeanul tulburat // 12 ianuarie 2017 at 21:43 // Răspunde

  Toți bandiții sunt puși pe funcții de Soros, fiecare veghează la globalizare și exterminare, că așa e ordinul…

  • Cocarla, ala cu garla. // 8 august 2017 at 1:11 // Răspunde

   Sunt extremisti de stanga, capii globalizmului sunt toti troskisti, aceeiasi teorie “Spre ordine prin haos!”. Mai periculosi decat bolsevicii, aia erau cu dictatura proletariatului, astia cu dictatura bancherilor.

 7. Popa Ghitsa Catanutsa // 8 august 2017 at 1:05 // Răspunde

  Va rog, nu mai dati sorosisti pe TV, ca sunt neatractivi, imi sperie catelul! Au stapan bogat, deci sa-l “pupe-n bot si sa-i pape tot”. Ce zambet si ce ras are, greu sa rezisti!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii