Noutăți

Florin Piersic, Marcel Iureș și Sofia Vicoveanca spun DA pentru FAMILIE!

  •  
  •  
  •  

ActiveNews.ro: „La Referendum vom vota DA, din toată inima, pentru copiii și nepoții noștri, pentru viitorul României!”, au transmis pentru cititorii ActiveNews marea actriță Maria Ploae și soțul ei, regizorul Nicolae Mărgineanu, fiu de fost deținut politic. Mai mulți artiști și-au anunțat aceeași opțiune fermă pentru căsătoria dintre un bărbat și o femeie, care se va vota la Referendumul din 6 și 7 octombrie. Astfel, întrebat pe această temă într-o emisiune TV (audio/video mai jos), îndrăgitul actor Florin Piersic a răspuns: „Sunt de acord că trebuie să păzim familia: bărbat și femeie; soția mea și Florin Piersic, soțul. Asta poți să o iei ca pe o declarație a mea, că eu iubesc familia, că eu țin cu familia. Asta e tot”.

Opinia lui Marcel Iureș a devenit virală zilele acestea, când a fost reluat extrasul dintr-o emisiune de la postul DigiTv când realizatorii, formați de anticreștinul vorace Cristian Tudor Popescu, Florin Negruțiu și Claudiu Pândaru, încercând să obțină o părere pro-homosexuală au rămas de-a dreptul siderați, ca la dentist, de afirmațiile categorice ale marelui actor. După cum ActiveNews a relatat la vremea respectivă, foștii ziariști de la Gândul, unde atacul la adresa Bisericii Ortodoxe era tema principală, au început emisiunea prin a se mira de formula de salut a lui Marcel Iureș – „Doamne-ajută!” -, dar și că acesta este un om credincios. Întrebat de Negruțiu ce părere are despre inițiativa Coaliției pentru Familie, „o organizație formată din mai multe ONG-uri afiliate Bisericii care vrea să schimbe definiția familiei în Constituție în sensul definirii familiei ca uniunea dintre un bărbat și o femeie”, Marcel Iureș a dat un răspuns care i-a lăsat pe cei doi fără replică: „Un bărbat și o femeie… și nu e normal?” Uluiți, cei doi încearcă să se replieze și nuanțează întrebarea, precizând că tot ceea ce face Coaliția pentru Familie este pentru a exclude posibilitatea legiferării căsătoriilor între persoanele de același sex, dar primesc un răspuns și mai direct: „E treaba lor. Asta e. Eu m-am însurat cu o femeie. Am făcut un copil, care are sexul bărbătesc”, a mai spus actorul, adăugând că „la baza societății e familia formată dintre un bărbat și o femeie, pentru că ei fac copii și asigură mersul înainte al lumii” (video mai jos).

Sofia Vicoveanca, Doamna muzicii populare, o mare artistă daruită în totalitate neamului românesc a anunțat deja printr-o filmare că susține Referendumul pentru definirea căsătoriei și va vota cu DA în week-end-ul 6-7 Octombrie, pentru a fi apoi atacată de postacii anti-Referendum. Actrița Manuela Hărăbor face o adevărată mărturisire de credință pe pagina sa de Facebook, anunțându-și opțiunea fermă de DA la Referendumul pentru Căsătorie din 6 și 7 octombrie.  La fel ca artista Sofia Vicoveanca, și Manuela Hărăbor a fost linșată online de brigăzile postacilor boicotangii din rețelele deschise antiromânești. Nici una însă nu s-a intimidat, ba chiar le-au mai și răspuns în față postacilor.


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

1 Comment on Florin Piersic, Marcel Iureș și Sofia Vicoveanca spun DA pentru FAMILIE!

  1. Asistam astazi fara voia noastra, a cetatenilor de rand, la filmul “Profetul, aurul si curulenii”, avand in rolurile principale pe Timmermans, resursele tarii care se vor date pe nimic(printre care si Portul Constanta) si o adunatura de homalai, care potrivit scenariului, trebuie sa repete la nesfarsit ca ei boicoteaza referendumul si ca “iubirea nu se voteaza”(de parca perversiunile lor anormale s-ar putea numi vreodata, iubire)!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii