Noutăți

Filozofia românească de viață vs Filozofia japoneză de viață. De citit! ;)

Cum gândesc japonezii: Dacă cineva poate să facă un lucru, înseamnă că pot să îl fac și eu. Dacă nimeni nu a putut să facă acel lucru, poate reușesc eu!
Cum gândesc românii: Dacă cineva o poate face, să o facă el. Dacă nimeni nu a putut, de ce să mă chinui eu să o fac?

Rezultatul acestei filozofii: Japonezii sunt a treia putere economică a lumii, iar românii sunt rupți în fund, pe la coada clasamentului. Că așa e atunci când trăiești pe principiul “Lasă, că merge și așa!”
Pagube colaterale ale acestei filozofii: Pârliții de la conducerea României și-au bătut joc de vizita premierului japonez în țara noastră din urmă cu câteva săptămâni. Le era frică că o să-i pună la muncă și că nu vor mai primi șpagă!

Ce putem face? Să transformăm jumătate din populația României în Kamikaze și să țintim cu ea fundul Mării Negre! Se zice că e gol (fundul mării, adică), și prostimea manelistă din țara asta o să meargă în misiune cu plăcere. După aia, avem șanse mari să prosperăm și noi, ceilalți, în sfârșit. Pe onoarea mea!

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Filozofia românească de viață vs Filozofia japoneză de viață. De citit! ;)

 1. Trazael Icsari // 12 martie 2019 at 13:54 // Răspunde

  Mentalitatea japoneza a fost mentalitatea adevartilor daco-vlahi vechi. Din pacate modestia, harnicia, porpria independenta, demnitatea si curiozitatea inteligenteti indemanatice cade si moare sub perfidia consumatorismului si falsei comoditati zilnice a noii oranduiri sociale. Nu ne mai cuceresc cu armele, ci cu iluzia unei false comoditati.

  Cei care refuza noua ordine mondiala sunt persiflati si denigrati de prostimea de impotenti sociali si profesionali, de actuali sclavi, chiar daca in propria inconstienta realizeaza ca de fapt depind si au nevoie de acestia.

  Iar la un moment dat, acesti partizani, aceasta rezistenta a binelui evolutiv si a inteligentei, nu va avea altceva de făcut decat sa opreasca motorul lumii si sa spere ca astfel se va cerne lenea, prostia, bigotismul, fariseismul si curvasaria, si poate astfel omenirea va intelege ca a 7-a sansa este ultima la evolutia benefica universala.

  Acum suntem in ceasul dinaintea opririi motorului lumii.

  Trazel Icsari – ultima avertizare

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii