Noutăți

Film documentar CUTREMURĂTOR despre cucerirea islamică a Europei: “Europa, ultima redută”

 •  
 •  
 •  

Introducere:

Imamul Abu Imran: “Noi credem că Islamul va domina lumea. Pare amuzant, dar așa va fi!”

Imamul Abu Hamza al-Misri: “Dacă un non-musulman trece și tu îl prinzi, e prada ta, îl poți vinde pe piața deschisă”

Imamul Anwar al-Awlaki: “Proprietatea din mâinile necredincioșilor nu e a lor de drept, conform Sharia (leagea islamică – n.n.), din cauza necredinței lor”

Imamul Choudary: “Implementarea legii Sharia începe cu o moschee!!! Moscheea trebuie să aibă propriile legi, principii și decrete”

Coran, 48:20 – “Alah ți-a promis abundeță și o vei obține. El ți-a garantat această victorie!”

Atenție! Astăzi, în Europa occidentală, există locuri în care nici poliția nu intră și unde legea Sharia este suverană. Cum e posibil așa ceva și care sunt aceste teritorii?!?…

***

” De productie americana si realizat pe durata a 4 ani, cu documentari  aprofundate in tarile europene si cu marturii cutremuratoare ale agentilor FB1, filmul isi propune sa raspunda sau macar sa atraga atentia asupra intrebarii: va reuşi Islamul să cucerească Europa ?

Bătrânul continent se află la răscruce: criza imigranţilor a tensionat  relaţiile dintre statele Europei, această situaţie fiind considerată cea mai gravă de la terminarea celui de-al doilea război mondial. Care sunt mecanismele care au declansat aceasta situatie, cat de departe s-a ajuns si care sunt slabiciunile liderilor europeni, acestea sunt alte intrebari principale ale filmului.

Documentarul vorbeşte fără  prejudecăţi despre terorism si victimele acestuia, despre inapdatabilitatea musulmanilor la valorile europene si consecinţele dramatice ale acesteia. În acest film telespectatorii vor avea ocazia să afle care sunt teritoriile din Europa în care europenii nu au voie să intre dar vor descoperi si cum sunt adusi la tacere criticii islamului

“Europa, ultima redută”, este, pe scurt, un film documentar de excepţie, o temă actuala despre viitorul tău şi al copiilor tăi.”

Vezi filmul aici: http://inregistrari.b1.ro/view-360_de_grade___edi%C8%9Bie_special%C4%83-87.html

 

 


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

13 Comments on Film documentar CUTREMURĂTOR despre cucerirea islamică a Europei: “Europa, ultima redută”

 1. “BATRANA EUROPA”mai degraba neajutorata Asie la rascruce de milenii,minti exaltate de discursurile exuberante ale celor care in coliviile lor aurite se vad marginalizati ,decupati din cotidian ,prin ferestrele lor inguste abia daca mai vad realitatea,preferand sa-si zamisleasca o lume imaginara.

 2. Un documentar pe care ar trebui sa-l vada cat mai multa lume. Europa ar trebui sa fie mai atenta la cei care ii traverseaza granitele, nu sa fie atat de primitoare si deschisa cu toti cei care vin din Asia sau Africa. Iar aceia care sa dau in stamba prin Occident propovaduind porcaria lor de religie extremista, ar trebui trimisi cu barcile in larg si lasati acolo sa se intoarca de unde au venit (am auzit ca isi distrug actele pentru a nu putea fi deportati). Europa e invadata si media ne indeamna la empatie. Fata de cine? Fata de astia? Stiu ca nu toti sunt radicalisti, dar toti musulmanii sunt indocrinati in religia lor cu care vor sa ne infecteze. Vor distruge batrana si frumoasa Europa cu prostia lor, iar politicienii dorm in front si se dau umanisti. Chiar nu e cazul in asemenea situatii.

 3. exceptional, ai ce vedea din acest documentar, invazia deja isi atinge scopul, au inceput si amenintarile cu moartea https://vorbesteliber.com/musulmanii-ameninta-vostri/ nu trebuie trecut cu vederea..si mai acuza oamenii de rasism dar pe ei nu ii acuza de amenintare cu crimele

 4. Uite cum vor sa se “integreze” salbaticii:
  https://www.youtube.com/watch?v=cdHg9TADZyA

 5. cei care conduc din umbra totul ne foteaza ca legile sa fie facute astfel incat teroarea islamica sa fie favorizata spre distrugerea intro prima etapa a crestinismului

 6. Nicolette Orghidan // 21 septembrie 2015 at 19:00 // Răspunde

  Cumplit, dacă acest scenariu se adeverește! Mă gândesc la metodele pe care le vor folosi „cuceritorii” pentru a schimba total religia popoarelor Europei! Groaznic.

 7. – Film: Europe`s Last Stand – Europa, ultima redută
  https://www.youtube.com/watch?v=HFyI1OUST_Y

 8. Tot ce se intampla este lupta impotriva credintei crestine si a Lui IISUS HRISTOS. Sa ne rugam ca bunul Dumnezeu, sa nu-i lase sa-siduca planul la bun sfarsit pt. ca v-a fi vai si amar de noi !

 9. Intr-adevar rascolitor documentar, ar trebui vazut de toata Europa sa traga concluzii si sa-si revizuiasca atitudinea si locul in realitate si in istorie…de ea depinde daca va avea sau nu viitor, pe mine filmul m-a lasat cu un gust amar..daca asta este realitatea, si nu ma indoiesc, e grav !

 10. Am incercat sa-l vad insa… in locul filmului cu pricina imi apare o cu totul alta inregistrare. Probabil a fost inlocuit.
  Urari de bine din partea mea Daniele!

 11. un singur raspuns la jihadul musulman: cauterizarea totala

  la orice act de agresiune musulman trebuie raspuns astfel:
  1. confiscarea totala a intregului patrimoniu al gintei respective – care include toate bunurile mobile si imobile – acest patrimoniu se face venit la bugetul statului agresat
  2. demolarea tuturor locuintelor si adaposturilor de orice fel de pe teritoriul ocupat de respectiva ginta – pe cheltuiala statului agresat
  3. recluziunea ad-perpetuum in custi tip guantanamo – dar cu usa sudata – a tuturor membrilor gintei respective, urmand ca intretinerea acestora sa fie achitata integral din contributiile voluntare ale celorlalte ginti musulmane ramase neagresive

  acesta nu este un indemn la violenta ci un indemn la initiativa legislativa

 12. Nu vor să se integreze ! Vor să ne dezintegreze !!!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii