Noutăți

Fii cofinanțator al filmului artistic ZALMOXIS! Află cum și care sunt beneficiile pe care le poți avea! Detalii aici:

  •  
  •  
  •  

Toți cei care doresc să fie cofinanțatori ai filmului artistic ZALMOXIS, fie printr-o societate comercială, fie ca simple persoane fizice, pot face acest lucru printr-un contract de asociere în participațiune cu SC GETO DACIA ART SRL, producătorul principal al filmului.

În baza unui astfel de contract, cofinanțatorul va avea beneficii materiale timp de 10 ani după lansarea filmului, proporțional cu suma investită, raportată la bugetul total al filmului. Desigur, cofinanțatorii vor avea și beneficii de imagine din această asociere.

Pentru a putea fi cofinanțator, trebuie să puteți veni cu un pachet investițional de minim 5.000 de euro. Bugetul total al filmului este evaluat la 1.200.000 de euro. Subliniem faptul că participarea se poate face și în servicii (de transport și cazare, spre exemplu), sau bunuri (tehnică audio-video, mașini de teren ș.a.).

Filmul artistic Zalmoxis, susținut de mari actori precum Florin Zamfirescu, Dorel Vișan, Mihai Gruia Sandu și alții, va fi lansat în anul 2019 în România, dar și în alte țări, și avem motive serioase să credem că poate să fie un succes internațional.

Cei care sunteți interesați de participarea la acest proiect cu bani, servicii sau bunuri, sunteți invitați să vă exprimați intenția la telefon 0721 096 069 sau pe adresa de e-mail zalmoxis@yahoo.com, pentru a vă oferi toate detaliile necesare.

Sperăm să fiți cât mai mulți și, de ce nu, să reușim să facem acest film cu un buget chiar mai mare decât cel pe care l-am anunțat.

Pentru mai multe informații despre proiectul filmului ZALMOXIS, accesați site-ul oficial: http://zalmoxis.info/category/evenimente-la-zi/

P.S. Cei care nu își permit să fie cofinanțatori dar vor, totuși, să sprijine acest proiect, pot să facă acest lucru printr-o donație sau o sponsorizare. Detalii aici: http://zalmoxis.info/sustine-filmul/

Daniel Roxin


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

1 Comment on Fii cofinanțator al filmului artistic ZALMOXIS! Află cum și care sunt beneficiile pe care le poți avea! Detalii aici:

  1. Bravo băieți!!! Dar țin să menționez faptul că dacă va fi și acesta ca și ultimele, în loc să reușim să atragem atenția vom obține rezultatul invers. Dacă nu vom fi în stare să atragem atenția celor mai începând de la 2 anișori, practic va fi totul în van. Părerea mea e ca trebuie concentrate forțele pe producerea desenelor animate sau grafice și conținutul sa fie cit mai ademenitor, dat fiind faptul că cele de pana acum te adormeam, plictiseau și interes pe parcurs nu trezesc. Doar cultivând interesul și dragostea celor mici putem izbuti. Noi cei maturi vom privi și desene animate, scopul va fi atins oricum. Spor la munca și succes!!!!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii