Noutăți

Fenomen senzațional în Rusia: Pe cer au apărut 3 sori. VIDEO

Fenomenul astronomic pe care îl puteți vedea filmat mai jos este unul excepțional și extrem de rar. În termeni științifici poartă numele de Soare Fantomă, iar la manifestarea lui se crează iluzia apariției a trei sori pe cer. Fenomenul este generat de prezența unui număr mare de cristale de gheață în aer. Lumina se reflectă de acestea și crează această iluzie superbă…

VIDEO din anul 2015 când a fost surprins:

 

 

 

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

17 Comments on Fenomen senzațional în Rusia: Pe cer au apărut 3 sori. VIDEO

 1. Un semn divin! Numa la rusi se putea intampla! Nu intamplator, cele mai sofisticate servicii occidentale sunt incapabile si total ineficiente in a anticipa miscarile inteligente ale lui V Putin! Strasnic OM! Salvatorul Planetei! Iar celestele semne sunt in acord si rezonanta cu vremurile! Minunat!

  • S-o crezi tu! Si eu am facut o poza asemanatoare la ora 7 dimineata cand temperatura aerului era de – 20 gr .Documenteaza-te! Este fenomen atmosferic cat se poate de natural, in asfel de conditii meteorologice

 2. ?
  (…buuum!)

 3. Foarte tare.Natural 100%.Totusi 🙂 foarte tare…

 4. E veche stirea,e un fenomen natural, veniți cu lucruri mai noi

 5. Incep sa ma satur de chestia asta cu mai multi sori!! De ce nu se cunostea inainte acest fenomen!?

 6. E un fenonem optic natural. Mai usor cu dezinformarile https://en.wikipedia.org/wiki/Sun_dogs

 7. Ana fuguta la ambasada USSR si cere cetatenia sovietica poate SALVATORUL PLANETEI iti v-a oferi cetatenia .

 8. Florin Catargiu // 18 martie 2016 at 15:49 // Răspunde

  Viata iti ofera surprize in permanenta .E chiar minunat de observat mereu câte ceva nou sau pe acolo .Eu am constatat aici că sunt înca persoane pe planeta asta care sunt duse cu pluta ,răăăău de tot si într-un mare si degeaba ..fel.E foarte distractiv…..

 9. Unii “vad” cu ochii, altii cu creierul, mintea, inima, sufletul…altii percep extrasenzorial, fiecare cu organele propii si unice de la mama natura. Am cetatenie intergalactica, asa ca nu ma intereseaza ofertele terestre de la diversi pamanteni a caror scanteie divina suspina in latenta, letargie si ignoranta. Va salut totusi, trimitandu-va o raza de la luminita din capatul tunelului! Multumesc!
  Daca nu ne vedem cu ochiul liber organele interne nu inseamna ca nu le avem! Posibil ca unii semeni sa aiba lipsa niste circumvolutiuni, doage, falange, celule cu conuri, bastonase…diversifica fiecare cu potentialul genetic unic din zestrea ancestrala. Cu rautatea aferenta frecventei de joasa frecventa nu sariti in banda cu fotoni. Atentie la rezonanta! Cu cat mai multi in Lumina, cu atat mai bine pt Planeta care apartine tuturor! Discordia coboara, nicicum nu inalta!

 10. fenomen natural spectaculos…

  (fara cuvinte…m-a consternat primul comentariu)

 11. Nu as cataloga fenomenul drept senzațional. Senzațional ar fi descoperirea tratamentului impotriva cancerului. In schimb, este un fenomen frumos, mai ales cand il vezi pe viu.

 12. titlul corect “fenomem rar”

  exceptional e doar titlul care induce in eroare persoanele mai slabe de inima vezi sotia lui Manole mai sus

  probabil ca la fel e si cu dacia si imperiul roman, un titlu pus de cineva gresit si preluat mai departe, oare nu ar trebui daca ne zbatem pentru corectitudine sa o facem si noi la fel ?

 13. Istoria se scrie si se corecteaza din mers, in ritmul legilor universal-valabile, in acord cu enegiile noii paradigme care se deruleaza sub ochii mintilor noastre interconexate la constiinta colectiva, cosmica. Greselile se reparara intru perpetuarea liniei evolutive a vietii pe Terra. In ce ne priveste ca neam-urmasi ai geto-dacilor “cei mai viteji si mai drepti dintre traci” (Herodot): intorcandu-ne la Zalmoxis (denumirea corecta, adevarata, urmare a aprofundarii din parte-mi a izvoarelor/artefactelor istorice, profi {site/blog-uri conexe…geniale, niste ingeri!!!})…Zal=Aur; Aur=condensarea Luminii; Lumina=fotoni; Fotoni= atomi, iar atomul nu moare, se transforma (Lg. lui Lavoisier, a transformarilor maselor). In Univers, nimic nu se pierde, totul transcende in Lumina, secretul vietii vesnice, aceeasi cu credinta geto-dacilor in nemurire care i-a/ne sustinut/ne neinfricati, amprentand cronica universala, ancestrala, cosmica. “Capul plecat, sabia nu-l taie, dar nici Soarele nu-l vede!” ca indemn, evidentiaza in realitate eterna interconexiune constienta cu sursa care ne-a creat si catre care ne indreptam dintotdeauna, ACUM mai mult ca niciodata, in noua paradigma, sustinuta celest pe fondul TREZIRII CONSTIINTEI COLECTIVE!
  AUR=ROSIA MONTANA, revendicata, revenita in Patrimoniul National…un pas, urmat de alti pasi in calendar, conf. Planului Divin in conturarea contextului Edenic, care a existat dintodeauna…doar ca nu am sesizat fenomenul fiind orbiti de magia intunericului, care de fapt nu exista…intunericul nefiind altceva decat absenta Luminii (Einstein). Suntem in grafic, actionand, construind, fiecare la postul/pozitia activata conf. talantilor/inzestrarii, misiunii pe care trebuie sa ne-o ducem cu demnitate, corect pana la capat, cu “Capul Sus!” ( a se intelege: luat tara inapoi cu tot ceea ce implica de la denumirea care ni se cuvine, simboluri nationale, resurse, active = (re)Suveranizare, Constitutie etc.) Zile Binecuvantate ACUM si in toate Vremurile ce vor urma!!!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii