Noutăți

Femeile, ținta atacurilor pescărușilor din Anglia. Cum le fură mâncarea…

  •  
  •  
  •  

Un grup de pescăruși vicleni au dezvoltat o strategie inteligentă pentru a fura mâncarea (de prânz) vizitatorilor de pe plaja Brighton din Marea Britanie!

Păsările zboară la înălțime pentru a identifica femeile care transportă sau mănâncă alimente de-a lungul litoralului. Odată găsită victima, se năpustesc în grup, gata de frstin.

2AB6FA9A00000578-3175036-image-a-60_1437917743774
Salvamarii de pe plajă au descris scenele ca fiind demne de filmul de groază al lui Alfred Hitchcock “The Birds”/”Păsările”, pescărușii de plaja engleză fiind inteligenți și mai agresivi decât oricând.

Vorbind pentru Sunday Times, salvamarii Becca si Ash au declarat că au de-a face cu un număr tot mai mare de leziuni, provocate de pescăruși în fiecare săptămână.

“Ei zboară mereu către fete”, a explicat Becca jurnalistului Matt Rudd. “Au învățat că la fete au mai multe șanse de câștig pentru că ele renunță mai ușor la produsele alimentare (la sandwich-ul lor) în urma atacului. Pescărușii au dezvoltat practic o tehnică”, a spus Ash. “Primul pescăruș zboară spre spatele unei fete și o atinge cu aripa sau cu ciocul. Când fata se sperie, îi cade mâncaea din mână și restul grupului de pescăruși sunt gata să-l devoreze.”

04995B04000005DC-3175036-image-a-59_1437917640142
Locul unde au loc aceste atacuri specilizate, Brighton, este un oraș pe coasta de sud a Regatului unit, situat în comitatul East Sussex, regiunea South East, Anglia, fiind cea mai celebră stațiune turistică britanică de pe coastă, atrăgând anual peste 8 milioane de turiști.

Stațiunea a devenit la modă în principal datorită lui Albert Abdullah David Sassoon, în anii 1870. Dintre clădirile celebre ale orașului, se poate aminti Brighton Pavilion, cu un aspect indian, dar care adăpostește un interior de inspirație chinezească, și marele său dig, cu parcul de distracții.

Brighton_Royal_Pavilionfoto: pavilionul regal din Brighton, Brighton Pavilion

Localitatea Brighthelmston a devenit o stațiune termală importantă în secolul al XVIII-lea și a reprezentat o destinație celebră pentru turiști imediat după apariția căii ferate în 1841. Brighton a cunoscut apoi o creștere demografică rapidă, atingând recordul în 1961 când populația sa depășea 160 000 de locuitori. Orașul modern Brighton reprezintă astăzi centrul unei conurbații importante, care se întinde de-a lungul coastei între Littlehampton și Seaford, cu o populație de aproximativ 550 000 de locuitori.

brighton-pier
Brighton este în prezent o cunoscută destinație turistică, având numeroase hoteluri, restaurante și echipamente de agrement, și care face un profit important datorită organizării de congrese de afaceri. „Brighton and Hove” este totodată un centru de educație important, prin cele două universități și sectorul lingvistic foarte bine reprezentat (peste 40 de școli de engleză).

surse: bbc, dailymail.uk, wikipedia


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

1 Comment on Femeile, ținta atacurilor pescărușilor din Anglia. Cum le fură mâncarea…

  1. Am si eu o curiozitate, mai mare sau mai mica denzaipnd de unghiul perspectivei.Cum poti sa fii publicat?Asta in ideea ca detii o nenorocire de manuscris asupra caruia ai asudat o vreme scurta sau indelungata.Mai sunt si alte conditii pentru a fi eligibil de publicare?Sau alte modalitati prin care sa-ti ajunga cartea pe un raft? (in afara de cifra de tipar de la editura PIM)

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii