Cunoaste lumea

Noutăți

FARSA interzicerii DRAGOBETELUI. Cum se lasă românii păcăliți…

 •  
 •  
 •  

Oameni buni, nu mai înghițiți tot ce circulă pe internet! Lăsați-i în pace pe „DACII  de 10 metri” de la Roșia Montană, uitați de tunelul din Bucegi care ajunge până sub Sfinxul din Egipt și folosiți-vă simțul critic atunci când citiți astfel de lucruri.

Mai nou, una dintre farsele care i-a păcălit pe mulți, este cea potrivit căreia Dragobetele este interzis de CEDO ca să nu se simtă discriminați homosexualii și că folosirea portului popular și vânzarea obiectelor specifice în 24 februarie vor fi sancționate cu amendă.

Liniștiți-vă! Nimic din aceste lucruri nu se va întâmpla. Se pare că farsa a fost lansată de siteul „Cotidian Zilnic„. Chiar și numele siteului spune că acesta se joacă cu „glumele umoristice”. Așadar…

Nu numai că Dragobetele nu poate fi interzis, dar această sărbătoare a dragostei la români va reînvia. Eu sunt sigur de asta!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

 


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

7 Comments on FARSA interzicerii DRAGOBETELUI. Cum se lasă românii păcăliți…

 1. E posibil Roxin,
  o farsa mai mare mi se pare casatoria barbatilor/femeilor intre ei/ele, si uite ca e posibil.
  Dar toate aceste batali se reduc la una singura: lupta impotriva Domnului nostru Iisus Hristos.
  Ca exemplu, NASA pune punctual pe I:

  http://www.gopusa.com/nasa-says-there-is-no-room-for-jesus-anymore/?omhide=true

 2. Sa nu uitam niciodata ca si sistemul comunist a inceput tot ca o farsa dar, in 70 de ani, a lasat sute de milioane de morti in urma… Si da, dupa cum spune si comentatorul „@vasile”, toate indiciile duc inspre o campanie de paganizare declansata impotriva crestinilor.

 3. cetățeanul tulburat // 10 februarie 2016 at 19:59 // Răspunde

  Și de vină este mass-media că promovează sărbătorile altora Valentine’s Day, Halloween, St Patrick…etc.etc. Pe lângă faptul că apar o mulțime de cuvinte englezești în vocabularul românilor „be cool and don’t be fool” adică de ce să fiu cool și să nu fiu isteț să-mi vorbesc limba și să-mi păstrez tradițiile strămoșilor mei?! Aha…m-am prins, trebuie să fiu în rând cu lumea și să mă închin celei noi orânduiri…Eu unul nu sărbătoresc nimic și nu mă închin nimănui.

  • VEZI „DOC MARQUISE”-American accult holidays-youtube
   No more comments.

  • Ieri am auzit o stire la (R)adio.!(astia,nu se aud niciodata ce spun?)Cum ca,odata cu patrunderea limbii engleze in limba romana,aceasta din urma se va re-latiniza!!!???Sigur ,am schimbat postul pe mai multa muzica…(telecomanda este o arma foarte eficienta),dar am renutat doar la stat…am si cujetat o tira:,,Daca tot ceea ce faci dimineata este sa inghiti o broasca raioasa cruda,nimic rau nu se mai poate intimpla tot restul zilei”!

 4. PREDICTIVE PROGRAMING,MAYBE????????????????????????????????????????

 5. Eu cred ca legenda Dragobetelui este foarte veche si are si o tema:,,viata trebuie traita si dusa pina la capat indiferent de vise si nenorociri”.Se spune ca in vremurile vechi o pereche de tineri indragostiti au fost separati de indatoririle pe care el le avea.A trebuit sa plece intr-o misiune care i-ar fi tinut despartiti multa vreme.Familia fetei incearca sa o conviga sa-l uite si sa caute pe un altul,spunindu-i ca de fapt a murit.Fata si-a pus capat zilelor tinarul s-a intors curind.aflind ce s-a intimpat a facut si el la fel…insa au incalcat legile vietii si Zeul cel mare i-a pedepsit sa nu sa intilneasca nici in vietile viitoare pina cind o pereche de tineri ai va gasi in pragul primaverii si ai va ajuta sa se regaseasca.I-a transformat in mici spirite si le-a dat fiecaruia drept salas cite o floare;ei,brandusa, lui ghiocelul(florile primaverii)Dar unul sa poata umbla doar ziua iar celalat doar noaptea.Cind unul vine celalat pleaca.Si mult timp la inceputul primaverii,perechi de tineri plecau prin padure culegind brinduse si ghiocei ,in speranta ca ai vor gasi pe cei doi si sa le aduca iertarea Zeului.Toate au fost pastrate sub forma diferitelor sarbatori(care nu se mai prea tin);a opaitelor(lumina in prag de seara),a martisorului(pe vremea mea nu se daruiau,erau confectionate in casa si erau purtate si de fete si de baieti).Martisorul era simbolul puritatii si a tineretii(miniatura stergarului si a colacului de griu,mai tirziu ,a blidului si stergarului atirnat pe perete)

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii