Noutăți

FAKE NEWS: Cum a inventat CNN un protest anti-ISIS după atacul de la Londra, cu figurație musulmană. Prinși în flagrant! VIDEO

Evz.ro: Disperat că musulmanii britanici nu își exprimă indignarea față de atentatul islamist de la Londra, CNN a născocit și pus în scenă un protest.

Frustrat că realitatea contrazice propaganda islamo-stângistă pe care o dufuzează cu regularitate (dovadă stând faptul că comunitatea islamică din Londra nu are nici un gând să se desolidarizeze de teroriștii de sâmbătă seara), CNN a luat problema în mână.

Canalul de televiziune, care a devenit faimos pentru că i-a dezvăluit în avans lui Hillary Clinton întrebările de la dezbaterea lui Donald Trump, a pus în scenă la Londra un protest realizat la modul cel mai profesionist: figurante musulmane cu văl, afișe și pancarde împotriva terorismului, cameramani, scenariști, machiori, regizor și polițiști.

O manifestație anti-ISIS numai bună de difuzat pentru a convinge occidentalii că musulmanii sunt buni, nereprezentând nici un pericol, jihadiștii ISIS doar „întinând valorile islamului”.

Partea proastă pentru ei este că realizatorii de la CNN, conduși de Becky Anderson, au fost prinși în flagrant.

Mark Antro, cel care a postat pe Twitter o înregistrare a modului în care s-a fabricat protestul, a notat și că, înainte de a se începe filmarea, polițiștii londonezi albi au fost înlocuiți cu unii asiatici.

Sursa: Evz.ro

Și o întrebare de baraj din partea noastră: cu câte alte reportaje falsificate au intoxicat cei de la CNN mapamondul în decursul timpului, pentru a-și sluji stăpânii neomarxiști? (să ne amintim doar manipulările grosolane de pe vremea războaielor din Irak, spre exemplu)


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii