AIM radionica curs online

Noutăți

Facebook tocmai a inventat o nouă unitate de măsură pentru timp. La ce folosește?

Facebook a inventat propria unitate de măsurare a timpului, numită „flick”. Aceasta are un rol foarte important pentru cei care distribuie conținut video, audio, sau jocuri pe rețeau de socializare globală, ajutându-i pe programatori sau editori să împartă cadrele necesare compunerii conținutului digital într-un mod mult mai ușor. Reprezentanții companiei au explicat faptul că 1 flick este egal cu a 705.600.000 a parte dintr-o secundă, ceea ce înseamnă că este mai mare decât o nanosecundă și mai mic decât o microsecundă.

Cei de la Facebook susțin că folosind Flick-ul ca reper, frame-urile din spatele fiecarui produs digital poate fi sincronizat și integrat mult mai ușor pe rețeaua fondată încă din 2004 de către Mark Zuckerberg. Deși cei de la Facebook au inventat această nouă unitate de măsură, rămâne de văzut dacă va fi adoptată de internauți, pentru că în alte scopuri este greu de crezut că va fi folosită.

Creat inițial la Harvard, SUA, Facebook a fost de fapt o rețea socială cu circuit inchis pentru studenții acestei universități. Ulterior, începând din septembrie 2006 rețeaua a fost deschisă publicului larg, devenidn rapid cea mai mare rețea socială virtuală de pe Terra.

sursa: dailymail.co.uk

traducere și adaptare: Radu Ungureanu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii