Noutăți

Facebook s-a înfrățit cu globaliștii de la Consiliul Atlantic pentru a interveni în alegerile electorale din întreaga lume

ActiveNews.ro: Facebook a încheiat un parteneriat cu Consiliul Atlantic, printre ai cărui membri includ globaliști arhicunoscuți precum Henry Kissinger și Dina Powell, pentru a „proteja alegerile libere și corecte din întreaga lume”.

Cu alte cuvinte, rețeaua de socializare, zguduită luna trecută de imensul scandal Cambridge Analytica, se va pune cu trup și suflet în slujba unui think-tank globalist pentru a distinge „dezinformarea” și a contracara acțiuni care caracterizează practic orice alegeri democratice.

„Facebook va folosi, de asemenea, Misiunile de Monitorizare a Unităților Digitale de Cercetare ale Consiliului Atlanticului (Atlantic Council’s Digital Research Unit Monitoring Missions)  în timpul alegerilor și în alte momente extrem de sensibile. Acest lucru ne va permite să ne concentrăm asupra unei anumite zone geografice – monitorizând dezinformarea și intervenția străină și, de asemenea, sprijinind educarea cetățenilor, precum și a societății civile.”, susține compania americană.

Ideea că un think-tank globalist ar putea fi părtinitor față de anumiți politicieni din întreaga lume și că acest lucru ar putea afecta opinia lor despre o așa zisă “dezinformare”, nu pare însă să îi deranjeze pe cei de la la Facebook, comentează jurnaliștii de la Breitbart.com.

Exemplul jurnaliștilor americani este cel al premierului ungar Viktor Orban pe care globaliștii din Consiliul Atlantic l-au fișat deja ca „autocrat de extremă dreaptă”, care conduce un „regim cvasi-autoritar ce abia dacă seamănă cu democrația care a permis aderarea țării la UE și NATO”.

Citește mai mult: ActiveNews.ro

Nota noastră: Cu alte cuvinte, oameni buni, Facebook-ul va avea grijă să blocheze publicitatea pe Facebook a oricărui partid sau lider care nu este CORECT POLITIC și care nu servește AGENDA GLOBALISTĂ. Asta înseamnă că îi înarmează cu arme grele (Facebook-ul fiind cea mai puternică rețea de socializare) pe promotorii imigrației arabe și ai comunității Gay, spre exemplu, discriminându-i pe cei care apără valorile tradiționale. Că despre asta este vorba! Încă o dovadă a amestecului nepermis în treburile interne ale unui stat pe care își permite să o facă o corporație globalistă, sub masca apărării democrației!


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Facebook s-a înfrățit cu globaliștii de la Consiliul Atlantic pentru a interveni în alegerile electorale din întreaga lume

 1. UN CAMATAR CU MUTRA DE TAMPIT SE CREDE DEJA ZEUS
  NU UITATI CA ISTORIA GASESTE INTOTDEAUNA O SOLUTIE LA ORICE IDITOT CARE SE URCA PESTE CAPETELE LA TOATA LUMEA
  UN VIRUS CAT DE MIC PRODUCE PAGUBE MARI
  UN PROST CAT DE MIC SE PUNE LA DISTRUS TOATA PLANETA

 2. Hebrewghedon // 30 mai 2018 at 8:06 // Răspunde

  Are și moaca unui om care,cum să spun?
  Aș numi ciocanul meu preferat tandrețe.

  Pe zucker-botu asta l-aș lovi cu tandrețe.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii