Noutăți

Ce spun oamenii de știință: Extratereștrii ar fi existat, însă civilizațiile lor ar fi dispărut cu mult timp în urmă

Astronomii au petrecut zeci de ani cu ochii pe cer pentru a observa alte planete unde s-ar putea găsi viață extraterestră, însă totul a fost în zadar. Poate doar frustrați de aceste căutări fără niciun rezultat, mai mulți experți iau în calcul o teorie conform căreia extratereștrii, rase avansate, poate mai avansate decât a noastră, au existat, însă acum au dispărut în întregime.

Cercetătorii de la Universitatea din Australia sunt de părere că viața pe o planetă este limitată. Ei dau ca exemplu planetele Marte și Venus care ar fi putut găzdui cândva, în urmă cu 4 miliarde de ani viață, însă aceasta ar fi fost de scurtă durată din cauza mediului. Pe Pământ, deși nouă ni se pare că viața va fi eternă, ne înșelăm – și planeta noastră va ajunge în viitor să nu poată să ne mai susțină, lucru ce va duce și la dispariția vieții de pe planeta noastră.

Dr. Aditya Chopra, autorul principal al raportului și un astrobiolog la Universitatea Naționala din Australia, a declarat că în ciuda faptului că Universul ar putea fi plin de planete capabile să susțină viața, rareori aceasta din urmă evoluează atât de repede cât să ajungă la maturitate:”Tinerețea este fragilă, astfel încât credem că viața rareori evoluează atât de repede pentru a prinde acea planetă stabilă și capabilă de a o susține. Cu timpul cele mai multe planete devin instabile. Formele de viață trebuie să regleze gazele de seră prin intermediul apei și a dioxidului de carbon pentru a păstra temperaturile de la suprafață la valori stabile”

interior

Într-adevăr, un număr tot mai mare de planete sunt descoperite în așa-numită zonă “locuibilă” – zonă în care ar putea fi apă în stare lichidă precum și alte ingrediente ca hidrogen, oxigen, carbon, sulf și fosfor.

Totuși, în ciuda eforturilor depuse de astronomii implicați în căutarea vieții extraterestre, nicio dovadă fie ea și indirectă care să ateste prezența formelor de viață pe aceste planete nu a fost descoperită. Poate fi pus eșecul pe seama acestei teorii a dispariției altor civilizații? Sau poate nu căutăm noi unde trebuie…

sursa: dailymail.co.uk

Nota noastră (cunoaste lumea): În opinia noastră, teoria lansată de acești oameni de știință este una neserioasă! A lansa astfel de teorii, atâta vreme cât nu știi multe lucruri nici despre propria planetă, este ori o dovadă de suficineță științifică, ori un exercițiu de manipulare. Doar pentru că nu le-ai descoperit încă nu înseamnă că nu există!

traducere și adaptare: Radu Ungureanu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

3 Comments on Ce spun oamenii de știință: Extratereștrii ar fi existat, însă civilizațiile lor ar fi dispărut cu mult timp în urmă

  1. Nota e total gresita.Si daca alte rase erau asemanatoare noua,normal ca au disparut.Noi suntrm o rasa dornica de razboi si prea plini de noi.Suntem singura specie pamanteana care a facut din crima un sport(vezi vanatoarea) sau dorinta de a omora(vezi criminalii in serie)sau dorinta de a fi ce nu esti(vezi poponarii)Asa ca pana sa facu o nota de subsol,gandeste

  2. surse sigure care vin de la diferite persoane de la nasa si multe alte situatii clare despre OZN-URI ,NE SUNT PREZENTATE ZILNIC .chiar nu va e rusine sa ne mintiti in halul asta.un mare om de stiinta a spus,,AVEM TEHONLOGII MODERNE CA SA II PUTEM DUCE ACASA PE STELELE LOR.CE SA MAI CREDEM !!!!!.IN FOND E O STIINTA PE CARE TREBUE SA O CUNOASTEM SI NOI PAMANTENI .D-NA CLINTON A SPUS,,DACA VOI DEVENI PRESEDINTE VOI SPUNE ADEVARUL DESPRE OZN-URI.CE VRETI MAI MULT DE ATAT.E O FEMEIE FFFF SERIOASA SI NU SE JOACA CU VORBELE…

  3. Conform acestor savanti Universul ar avea varsta de 13.789 miliarde de ani. Sa ne imaginam ca la 1,789 miliarde de ani de la nasterea sa, atunci cand toate procesele extrem de violente s-au sfarsit de mult, au inceput sa apara primele civilizatii sau extraterestrii cum le spunem noi. Avand in vedere imensitatea Sa, adica a Universului, sa ne imaginam ca macar o singura civilizatie a scapat de la extinctie, distrugere sau autodistrugere, si a rezistat pana azi. Ei bine, acea civilizatie ar avea acum 12 miliarde de ani!!! Putem oare sa ne imaginam ceva legat de acesti extraterestri cu aceasta varsta incredibila??? Oare cum ar arata ei, ce ar fi ei, la ce nivel au ajuns, etc… Pot indrazi sa sugerez ca ar putea fi precum Serafimii, Heruvimii, Arhanghelii sau vechii zei hindusi (fiinte doar cu corp energetic si multiple fete), care pot accesa instantaneu si se pot deplasa prin 11 Universuri, etc., etc., etc.?!?!?!….

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii