Noutăți

Extratereștri și baze secrete în deșertul Nevada? Cum a eșuat “asaltul” asupra Zonei 51 (Video)

Retelele de socializare anuntau doua milioane de persoane pentru a “asalta” o baza secreta a armatei americane in desertul Nevada, acuzata de adeptii teoriei conspiratiei ca ascunde acolo extraterestri, dar in final nu au fost decat 100 de persoane care au facut deplasarea, informeaza France Presse.

Totul a inceput printr-un mesaj pe Facebook care organiza un eveniment intitulat “Sa luam cu asalt Zona 51, ei nu pot sa ne opreasca pe toti”.

Ideea era de a invada la 20 septembrie la 03:00 dimineata aceasta faimoasa “Zona 51”, o baza a aviatiei militare americane atat de secreta incat existenta ei nu a fost recunoscuta de CIA decat in 2013.

Transmis de media si luat in deradere de umoristi, evenimentul a facut valva, incitand chiar armata americana sa adreseze un avertisment sever curajosilor care ar fi avut intr-adevar ideea de a incerca sa invadeze baza.

In total, 2 milioane de persoane se inscrisesera cand Facebook a suprimat la inceputul lunii august evenimentul, care nu respecta criteriile sale de publicare.

Matthew Roberts, initiatorul acestui eveniment, a recunoscut de atunci ca nu a fost decat o simpla gluma care i-a trecut prin cap “cand se plictisea la ora 02:00 dimineata“.

Tanarul afirma ca a fost inspirat de un alt mesaj pe Facebook care invita la survolarea a 10.000 de lacuri in Minnesota si i-a venit ideea “Zonei 51“.

Citește mai mult: Ziare.com

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii