Noutăți

Explozie cu bombă într-un restaurant din Germania în această noapte. Teroarea continuă!

Nemții sunt ținuți sub teroare. Al patrulea atac în decurs de o săptămână – un sirian s-a aruncat în aer într-un restaurant. Lucrurile par scăpate de sub control, autoritățile nu fac față…

“Cel puţin o persoană a murit, iar alte 11 au fost rănite în urma unei explozii produse în cursul nopţii de duminică spre luni în orăşelul german Ansbach, situat în apropiere de Nürnberg, informează presa germană. Explozia a fost provocată de o bombă, anunţă primarul localităţii.” (Mediafax)

Germania nu mai este o țară sigură. Oare o să-i mai invite Merkel pe imigranții musulmani să vină în Germania, să o salveze economic?

Fără îndoială, după această săptămână de teroare, nemții nu se mai simt în siguranță deplină atunci când se plimbă prin propria țară. De acum nemții vor privi cu suspiciune și teamă la orice figură suspectă de musulman, întrebându-se dacă nu cumva este un terorist. Asta înseamnă că terorismul și-a făcut treaba, rolul lui fiind acela de a crea acest sentiment.

Amintiți-vă naivitatea cu care o parte dintre germani (cei bine spălați pe creier de presa sistemului) i-au întâmpinat pe refugiații-imigranți și ce mult o mai admirau pe Frau Merkel, cea care s-a pretins mama refugiaților, făcând însă jocurile celor care vor să atomizeze Europa etnic și cultural.

refugee-germany-welcome

Să vedem dacă nemții s-au trezit, dacă îi vor mai tolera lui Merkel nebunia!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

3 Comments on Explozie cu bombă într-un restaurant din Germania în această noapte. Teroarea continuă!

 1. Pîrjol Marius // 25 iulie 2016 at 14:14 // Răspunde

  Mai întâi Franța, acum Germania… cine știe care țară va fi următoarea!
  Oricum, frumos articol ca și celelalte din! Bravo Daniel!

 2. Qui prodest ?
  Încă un pretext excelent pt. a introduce atributele statului Orwellian cu caracter universal ce ni se pregăteşte : Kontrol video ubicuu, amprente, scanarea irisului, AND, etc, etc,….iar pt. justificarea continuă a acestora va fi nevoie de o permanentizarea a evenimentelor de acest gen pt. ca popoarele înspăimântate şi demoralizate să accepte cu bucurie atributele statului totalitar!
  Iar despre percepţia publică a “migranţilor” există un singur vinovat : mass-media mondială “independentă” şi caporalii de schimb aferenţi ce practică engros manipularea, dezinformarea şi pseudocultura, îndobitocirea…

 3. d.le Roxin, europa este islamizata toata ! aici de unde scriu, ti-e frica sa te duci in moll in partea franceza …, mai nou am ramas socati ca si in partea cealalta ( unde se vorbeste altceva decat franceza )sunt din ce in ce mai multi.Nu mai spun ca bruxellul e o enclava ! nu aveti idee.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii