Noutăți

Expert german: UE nu va permite unirea Moldovei cu România!!!

  •  
  •  
  •  

Cunoscutul expert german Alexander Rahr, un apropiat al Kremlinului, a declarat luni ca Uniunea Europeana nu va permite redesenarea frontierelor in interiorul Europei, referindu-se la o eventuala unire dintre Republica Moldova si Romania, informeaza ziare.com.

„Romania, am impresia, s-a integrat in Uniunea Europeana. Nu stiu ce ganduri are partea americana, dar UE sta ferm pe pozitii – frontierele in interiorul Europei nu pot fi schimbate”, a subliniat Rahr, expert in relatiile cu Rusia al Societatii germane de politica externa, care a sustinut luni o conferinta publica la Chisinau, la invitatia liderului Partidului Socialist (pro-Kremlin), Igor Dodon.

In acelasi timp, Rahr nu a exclus ca, dupa o anumita perioada, atitudinea Europei in aceasta chestiune s-ar putea schimba, dar orice fel de modificari de frontiera ar trebui sa se faca doar pe calea unui referendum, relateaza postul de televiziune moldovean Accent TV si portalul Actualitati.md pe site-urile lor in limba rusa.

„Da, nu putem exclude faptul ca, in urmatorii 50 sau 100 de ani, granitele in interiorul Europei s-ar putea schimba. Dar acest lucru ar trebui sa se faca numai prin referendumuri. Trebuie sa existe un drum lung si, desigur, acest lucru trebuie sa aiba loc in conformitate cu normele dupa care se ghideaza Europa”, a afirmat acesta.

Sursa: ziare.com.


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

2 Comments on Expert german: UE nu va permite unirea Moldovei cu România!!!

  1. cetățeanul tulburat // 9 iunie 2016 at 3:12 // Răspunde

    Trăim într-o mare minciună, de aia nu se poate…O mai mare găselniță ca UE, nu putea exista…adică gașca lor din vest s-au unificat …și ne-au luat sub aripa lor protectoare, să poată face cu diplomație, ce n-au putut țăranii de ruși.

  2. Dar noi românii cînd scăpăm de sub conducerea UE? Cînd ieșim afară ? Cu siguranță nu ne pot tine o veșnicie în această structură politică.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii