Noutăți

Evz.ro: Are loc în OCCIDENT un GENOCID al ALBILOR? Istoria ALTFEL decât o înveți la școală

Evz.ro: Cine aduce în dezbatere existența unui plan pentru dispariția rasei albe este considerat neo-nazist, activist pentru supremația albilor, naționalist sau cel puțin un adept al teoriilor conspiraționiste.

Oficial, nimeni dintre mai-marii Uniunii Europene nu recunoaște că se încearcă înlocuirea populațiilor europene sau măcar metisarea acestora cu imigranții din Africa de Nord și Orientul Mijlociu. Establishmentul politic susține că o astfel de teorie este o prostie sau o născocire a unor minți înfierbântate.

Dacă politicienii răspund punând etichete, adepții acestor teorii au argumente. Construcția europeană are la bază, cel puțin parțial, ideile faimosului conte Kalergi, același Kalergi care anunța că Europa viitorului va fi locuită de o rasă mixtă.

Dar nu numai existența, certă din punct de vedere istoric, a planului Kalergi, naște suspiciuni. Cei care susțin că în Occident se petrece un experiment demografic de proporții uriașe, destinat să înlocuiască popoarele albe, aduc în discuție o serie de factori, dintre care unii care țin de politica forțelor liberale care conduc Uniunea Europeană, alții de realități istorice incontestabile. Este evident că, în ultimele decenii, multe țări din Uniunea Europeană au încurajat o migrație de mari proporții și au pus în funcțiune mecanisme de integrare a noilor veniți, inclusiv conceptul de societate multiculturală. Pe de altă parte, este un fapt incontestabil că popoarele din Occident se confruntă cu o scădere și o îmbătrânire accelerată a populației. (Citește mai mult: Evz.ro)


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii