AIM radionica curs online

Noutăți

Evz.ro: “A început microciparea în masă a europenilor!”

Evz.ro: Dacă deținuților de la Auschwitz călăii lor le tatuau un număr pe braț, mulți dintre semenii nostri vor fi de acord să li se introducă un microcip sub piele. Nu vă mirați, multe dintre avertismentele care mai ieri erau catalogate drept teorii ale conspirației ne sunt deja prezentate astăzi ca evoluții normale și foarte folositoare, ne informează Evz.ro.

Firmele care produc microcipurile și presa mainstream prezintă numai avantajele: scăpăm de grija cheilor, a cardurilor și chiar a parolelor pentru toate conturile pe care le avem.

Din păcate, nimeni nu vorbește despre riscurile la care un astfel de implant ne-ar expune dacă am trăi într-un regim represiv, cum e cel din China, de pildă.

Euronews a adunat numai argumentele în favoarea microcipării – de la avantajele practice, la posibilitatea de a ieși în evidență!

Mii de suedezi au pledat în favoarea utilizării microcipurilor futuriste care pot fi implantate pe mână, sub piele şi care pot fi utilizate zilnic pentru diferite operaţiuni, precum accesarea telefonului smart, deschiderea uşii sau programarea alarmei.

Cei aflaţi în spatele realizării microcipului – care are mărimea unui bob de orez şi se implantează cu ajutorul unei seringi – fac demersuri pentru a se extinde și în alte zone ale Europei. Eric Larsen, care conduce filiala firmei suedeze Biohax în Italia, a declarat că aşteaptă aprobarea de la centrele medicale şi ministerul italian al sănătăţii.

Eric Larsen a mai spus că, potrivit estimărilor, cipul va fi implantat în aproximativ 2.500 de persoane în primele 6-8 luni, în Milano şi Roma. Chiar şi fără aprobările de la ministerul italian al sănătăţii, Biohax Italia a implantat deja astfel de microcipuri mai multor sute persoane, cu ajutorul unui centru medical.

„Este un pas înainte spre viitor… Este extrem de futurist, dar deja se întâmplă. Această tehnologie s-a născut pentru a ne ajuta, pentru a ne da mici superputeri”, a declarat pentru Euronews Eric Larsen.

Citește mai mult: Evz.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Evz.ro: “A început microciparea în masă a europenilor!”

  1. din pacate nu mai exista poporul roman // 18 mai 2020 at 16:16 // Răspunde

    La cum se lasa romanii termoscanati pe frunte ca animalele, stai linistit ca o sa isi puna toti semnul fiarei. In aplauze!

    Nu e nicio surpriza la poporul asta tiganizat cand vezi cum s-au comportat la referendumul pentru familie.

    P.S. Scoate reCAPTCHA ala ca e gaselnita Google care vor sa scoata automobilul autonom impreuna cu Ford. Nu stii tu, dar soferii sunt cea mai numeroasa meserie din campul muncii in Romania. Cu reCAPTCHA ii lasi someri.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii