AIM radionica curs online

Noutăți

Evreul Noam Chomsky: SUA și Israel sunt principalele state… TERORISTE!!!

Statele Unite sunt principalul stat terorist, iar Europa i se supune fiind prea lasa pentru a adopta o pozitie independenta, a declarat intelectualul american Noam Chomsky, in varsta de 86 de ani, intr-un interviu acordat postului de televiziune Euronews pe tema terorismului si a viitorului Europei.

noam-chomsky„Sunt doua state care se comporta agresiv in Orientul Mijlociu desfasurand violente, acte teroriste, acte ilegale in mod constant. Amandoua sunt puteri nucleare”, a declarat Noam Chomsky, adaugand ca se refera la Statele Unite si Israel. „Exista un motiv pentru care, in sondajele de opinie internationale, desfasurate de agentii americane de sondare a opiniei publice, Statele Unite sunt vazute de departe ca fiind cea mai mare amenintare la adresa pacii mondiale. Alte tari nici macar nu se apropie. Este interesant ca presa americana a refuzat sa publice acest lucru”, a adaugat el.

Intrebat cat de mult sunt raspunzatoare Statele Unite si aliatii lor de extinderea atacurilor teroriste in lume, Chomsky a afirmat ca „cea mai grava campanie terorista din lume de pana acum a fost orchestrata la Washington”. „Este campania globala de asasinate. Nu a existat niciodata o campanie terorista la o astfel de scara”, a declarat el, adaugand ca se refera la programul de atacuri cu drone.

Descriind Statele Unite drept principalul stat terorist, Chomsky plaseaza Europa in pozitia de servitor al acestora. „Sunt prea lasi pentru a adopta o pozitie independenta”, afirma el, exemplificand cu participarea Europei la programul de extradari extraordinare initiat de Statele Unite.

Citește articolul integral aici: Aktual24.ro

caricatura terorism


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Evreul Noam Chomsky: SUA și Israel sunt principalele state… TERORISTE!!!

  1. cetățeanul tulburat // 3 mai 2016 at 22:05 // Răspunde

    Acest nene spune lucrurilor pe nume, însă lucrurile astea se întâmplă cu succes de câteva decenii…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii