Noutăți

Evreul George Soros: UE TREBUIE să accepte CEL PUȚIN un milion de refugiați ÎN FIECARE AN…

Ca să vezi: evreo-americanul George Soros, unul dintre reprezentanții marcanți ai proiectului Noii Ordini Mondiale, vrea colonizarea arabă a Europei. De ce? Pentru că Guvernul Global pe care îl visează nu se va putea impune într-o lume a națiunilor bine definite, ci într-una fără identitîți naționale.

“UE trebuie sa accepte cel putin un milion de refugiati in fiecare an, in viitorul apropiat. Si, pentru a face asta, trebuie sa imparta povara in mod corect, un principiu pe care o majoritate calificata l-a stabilit in cele din urma la summitul de saptamana trecuta, scrie miliardarul George Soros într-un text publicat de Project Syndicate.” (Flux 24)

Să nu fiți naivi și să credeți că rechinul financiar Soros spune aceste lucruri din umanism. Nu. El urmează planul “Ocultei” de amestecare rasială a națiunilor, anunțat încă de la începutul secolului în Planul Kalergi, plan care își propune să slăbească națiunile europene prin diluarea identității lor, scopul final fiind un control mărit al destinelor acestora.

În condițiile în care George Soros pretinde că Europa ar trebui să accepte un milion de refugiați arabi pe an, deși criza arabă este provocată în primul rând de SUA, care și-a propus să elimine toate regimurile arabe care nu doresc să îi devină vasale, putem fi convinși că exact asta nu ar trebui să facem! Paradoxal, Soros ar trebui să devină un reper mondial: dacă zice DA la ceva, trebuie să înțelegem că răspunsul corect este NU, și invers!

soros 2

În opinia mea, strategia ‘”Ocultei” este extrem de simplă: cu cât vor fi mai mulți migranți arabi în Europa, cu atât Europa va fi mai instabilă și va avea mai puțină securitate. Peste nu multă vreme, vor începe confictele interetnice  și religioase, pentru că arabii nu vor veni ca să se adapteze ci vor face totul să își impună cultura. Chiar vor fi încurajați și ajutați să și-o impună.

Ei bine, în acel moment, un alt Soros (sau poate tot el) vor spune că nu se mai poate așa, că trebuie făcut ceva pentru securitate și vor impune legi dure care vor elimina cele mai multe dintre libertățile pe care le avem. Pentru că Noua Ordine Mondială înseamnă, de fapt, viitoarea dictatură globală. Una din care cu greu se va ieși. Dar pentru a intra în ea e nevoie de instabilitate, insecuritate maximă pentru ca PROSTUL MAJORITAR să ceară el însuși limitarea drepturilor, doar-doar o avea și el puțină liniște.

Fără îndoială că nu putem fi insensibili la drama adevăraților refugiați (20% dintre cei care au venit în Europa, în ultima lună), dar de aici pănî la a ne asuma o colonizare arabă a Europei pentru că așa vor cei care au provocat criza umanitară, e o cale lungă care trebuie blocată încă de acum. Altfel, peste un an sau doi va fi prea târziu!

Daniel Roxin

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

13 Comments on Evreul George Soros: UE TREBUIE să accepte CEL PUȚIN un milion de refugiați ÎN FIECARE AN…

 1. Cum nu vii tu, Ţepeş doamne!

  Aici e Ţara lui Mircea cel Bătrân!
  A lui Vlad Ţepeş!
  A lui Ştefan cel Mare!
  A lui MIHAI VITEAzU!

  Vîrfurile sunt corupte.
  Dar Talpa Ţării nu-i ticăloşită.
  Nu cred că Talapa Ţării vrea să trăiască în Absurdistan.

 2. Mda se pare ca soros vrea sa vada europa in haus total.Bun baiat pacat de fata:))..

 3. George Soros, la Forumul Economic de la Davos, Elveţia, 27 ianuarie 1995: “Lumea(?) are nevoie de o noua ordine mondiala şi vă avertizez că urmează o perioadă de puternică dezordine în întreaga lume.“

  Da, Noua Ordine Mondială va fi indubitabil de tip Orwellian !!! Pt a vedea viitorul, nu trebuie să mergeţi la vreo ghicitoare, fiind suficientă citirea cărţii 1984-BigBrother.
  Deşi multora poate să le pară paradoxal, este tot mai evident faptul că asistăm în Europa, în SUA şi în Lume la o politică NEOMARXISTĂ continuată neabătut de peste 200 de ani, cu mici sincope de ajustare la situaţia din teren şi ale cărei scopuri au fost enunţate programatic negru pe alb din 1848, limpede şi explicit în Manifestul Comunist de către Mordechai Levi, cunoscut cu numele de scenă Marx :
  1) Desfiinţarea naţiunilor.
  2) Distrugerea religiilor(în special creştinismul considerat de Marx o religie murdară)
  3) Desfiinţarea proprietăţii private: ”Revoluția comunistă este cea mai radicală ruptura cu relațiile de proprietate tradiționale! Nu-i de mirare că dezvoltarea acestora implică ruptura cea mai radicală cu valorile tradiționale”.
  4) Desființarea totală a dreptului de moștenire.
  5) Desfiinţarea familiei(clasice nucleare heterosexuale), comunizarea femeilor şi copiilor rezultaţi din cuplăraiul general. Toţi copiii rezultaţi astfel trebuiau educaţi în comun de către stat, fiind scoşi de sub influenţele educaţionale tradiţionale ale părinţilor naturali, privite ca un pericol pt. Comunism.
  6) Centralizarea creditului şi a operaţiunilor bancare(ex.vezi înfiinţarea în SUA a FED în 1913)
  Etc,etc…
  Karl Marx, Engels, V.I.Lenin, Dialectica raportului național-internațional în dezvoltarea istorică, Ed Politică, București, 1987, pag.18: ”DISTRUGÂND ideologia, religia și morala ce individualizează fiecare națiune în parte cu menirea de a elimina particularitățile diferitelor popoare se va ajunge la o OMOGENIZARE socială și politică.”… extrem de uşor de controlat” ar fi fost cuvintele care ar fi întregit ideea “umanistă” !
  Deoarece serviciile secrete A TUTUROR STATELOR EUROPENE deţin tone de dovezi despre regia, actorii şi finanţarea invaziei musulmane peste Europa, pt. triumful Europei Naţiunilor(!) Unite este imperios necesară eliminarea imediată din politică a tuturor marionetelor jalnice ca Angela Merkel, Hollande, Juncker, Martin Selmayr, Faymann, Herman van Rompuy, etc…
  Apoi inevitabil şi perfect LEGAL demarată o ANCHETĂ a SECOLULUI pt haosul produs DELIBERAT în Europa, toate marionetele politice şi păpuşarii lor neomarxişti ARESTAŢI, expuşi public cu toate detaliile, apoi pedepsiţi exemplar !!!

 4. Stefania Rotariu // 3 octombrie 2015 at 17:25 // Răspunde

  Sa-i obligam pe musulmani sa devina crestini ASA CUM VOR EI SA FACA CU EUROPA.
  Si care accepta, sa ramana in Europa si sa traiasca precum europenii, iar care refuza, sa fie trimisi inapoi in tara lor, sa traiasca cum vor acolo la ei. Cum noua europenilor, ni se spune sa ne acomodam cu viata si legile tarilor in care emigram si ei sa fie obligati sa traiasca la fel. Sa-si lase ideile si conceptiile in tarile lor si sa traiasca precum europenii, fiindca vin pe pamant european.

 5. relicva asta inca mai traieste? credeam ca o crapat, sau oricum nu mai apuca el sa vada nici o ordine,,nici macar locala.

 6. Toate bune si frumoase daca autorul acestui articol nu si-ar da pe fata antisemitismul. Accentuand nationalitatea lui Soros (“evreul George Soros”), ca si cum ar avea vreo legatura cu textul, nu face decat sa micsoreze impactul textului insusi. Spre cunostinta autorului, Evreii, in majoritate, nu se raliaza acestor idei si procedeaza exact invers prin intarirea constiintei si statului national. Poate va bagati in cap ca Evreii de astazi nu sunt cei care au fost acum 100 de ani. Razboiul al doilea i-a invatat cum trebuie sa fie!

  • Deci, daca spun RUSUL cutare a zis ca…, sau NEAMTUL cutare spune nu stiu ce…, or un ROMÂNUL Ion Popescu zice altceva, nu se simte deranjat nimeni. De ce ar fi antisemitism precizarea etniei unui personaj ca Soros? Nu da bine pentru voi? De ce nu aveti voi, cei din comunitatea evreiasca, pozitii publice clare fata de acest tip de personaje? Va e frica de Mosad? Faceti asta si eu va promovez pozitia fara rezerve, asa cum am facut-o si cu Rabinul Elie Kaufman!!!

   • Chestia e ca nu spui “Rusul cutare” sau “Nemtoaica cutarica” pentru ca nu esti decat un prapadit de antisemit. Daca ai știi sa citesti si in alte limbi ai vedea ca “noi” luam pozitie fata de unu’ ca Soros. Si inca tare de tot. Dar…..dece-mi bat gura de pomana? Lupul isi schimba parul dar naravul, ba!

    • Daniel Roxin // 8 octombrie 2015 at 8:59 // Răspunde

     Asa e, naravul ti-a ramas. Daca tot esti atat de bazat, da-mi 3-4 exemple din Romania in care evreii onesti, care sunt multi, au luat atitudine fata de Soros sau alte personaje ca el. Vreau linkuri, surse clare. Ai? Daca nu, nu mai comenta pe acest site ca dovedesti doar maxima nesimtire! Daca stii sa citesti in romana, ar trebui sa gasesti…

 7. Jean Schuster // 9 octombrie 2015 at 7:21 // Răspunde

  Si ce va rezolva totul este:Ceea ce au bagat Americanii in Europa si nu le va scoate niciodata din Germania! Sunt pazite cu cea mai mare strictete! De 300.000 de ori Hirosima=De 75 de ori distrugerea vietii pe pamant! Asta va rezolva pe toate! AM VRUT EUROPA-AVEM EUROPA!!!!!!!!

 8. Jean Schuster // 9 octombrie 2015 at 7:25 // Răspunde

  SI TOATE ASTEA SUNT PREGATITE PENTRU: OMENIRE!!!

 9. domnule dorufhis eu sunt roman si nu ma supar indiferent de conotatiile pe care le sugereaza cineva ce vrea sa jicneasca de ce daca cineva a spus ca soros este evreu este suparator,dar sa fiu mai pe corecte si asa spun nigerienii MOU MOU PENTRU TOTI DE TEAPA LUI SOROS -daca stii ce presupune acest cuvant.

 10. Imi vine sa vomit doar cand va vad cum reactionati pe net.am trait sa vad sarba moldoveneasca sub titulatura de muzica idish .pe bune mai aveti ceva de copiat si de mintit.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii