Noutăți

Evreul George Soros nu are remușcări că a participat la… confiscarea proprietăților evreilor deportați din Ungaria!

  •  
  •  
  •  

Băgat pe gâtul vârfului elitelor americane de nimeni alta decât Hillary Clinton, pe vremea când era prima doamnă a Americii, George Soros și-a dovedit cinismul nemăsurat în repetate rânduri. Într-o astfel de situație, a făcut declarații șocante la un post de televiziune american care l-a întrebat despre viața lui din Ungaria…

Conform ActiveNews, acum aproape 20 de ani, Soros oferea un interviu televiziunii americane CBS, în cadrul faimoasei emisiuni „60 de minute”.

În  timp ce mii de evrei unguri erau trimiși către lagărele morții, George Soroș, adolescent în vârstă de 14 ani, își însoțea tatăl adoptiv în misiunile acestuia de confiscare a bunurilor evreilor condamnați de regimul de la Budapesta. Unii dintre aceștia erau chiar vecini sau cunoștințe de-ale familiei Soros.

Reporter: Sunteți un evreu maghiar care a scăpat de Holocaust… și ați privit cum familii întregi erau trimise la moarte..

Soros: Corect. Aveam 14 ani și aș spune că acela a fost momentul în care mi s-a format caracterul. Am înțeles atunci că o persoană ar trebui să privească în viitor, să anticipeze evenimentele ce vor urma, spune Soros

Reporter: Ați fost împreună cu protectorul dvs și ați ajutat la confiscarea proprietăților evreilor…

Soros: Da, e adevărat.

Reporter: Pare o experiență traumatizantă pentru o persoană…V-a fost greu?

Soros: Nu… nu, deloc. Poate ca și copil nu vezi anumite conexiuni, dar nu mi-a creat nicio problemă ce s-a întâmplat.

Reporter: Nu aveți niciun sentiment de vină asupra celor întâmplate?
Soros: Nu. Aș fi putut fi de cealaltă parte a baricadei… Într-un mod amuzant, a fost la fel ca pe piața de capital: dacă nu aș fi fost eu acolo, ar fi fost altcineva și proprietatea ar fi fost confiscată oricum. Nu aveam niciun rol în confiscarea proprietăților”.
Puțin mai departe, Soros este întrebat dacă este o persoană religioasă și dacă are credință în Dumnezeu: „Nu cred în Dumnezeu, nu sunt religios”. Realizatorul adaugă credința lui Soros că Dumnezeu este o creație a omului și nu invers.
Tot în cadrul emisiunii, Soros afirma că nu-l interesează consecințele sociale ale acțiunilor sale economice. Video CBS aici: http://www.dailymotion.com/video/x524thc_soros-la-60-minute-sociopatul-care-conduce-lumea-interviu-cbs-1998_tv
Citește mai mult aici: ActiveNews.ro
Cu un comportament de sociopat (persoană care nu este capabilă de iubire, de compasiune și, în consecință, de regrete pentru faptele sale), George Soros este tăticul așa-zisei Societăți Civile din România, cu o grămadă de ONG-uri pe care le finanțează. Nu vă dă fiori reci pe șira spinării acest lucru?
Adrian Albu

Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

3 Comments on Evreul George Soros nu are remușcări că a participat la… confiscarea proprietăților evreilor deportați din Ungaria!

  1. De cand e lumea, multi psihopati au ajuns lideri. Sociopatii si toti psihopatii, in general, ajung in top pentru ca oamenii obisnuiti nu au doar bun simt, empatie si altruism, ci au si slabiciuni (frica, delasare, invidie, egoism etc). La ele trebuie sa renuntam (si asta ar face parte din procesul nostru de dezvoltare), pentru ca de psihopat nu poti scapa decat prin inteligenta, strategie, spirit de echipa si o “inalta frecventa de vibratie” care il indeparteaza din viata ta; regula este ca orice psihopat sta acolo unde simte “ca-i merge”, dar nu suporta contextele unde isi da seama ca nu inspira frica, nu poate sadi confuzie si nu poate domina.

  2. cetățeanul tulburat // 18 noiembrie 2016 at 19:21 // Răspunde

    Practic omul a fost sincer și nu a ocolit răspunsurile cum fac alții, ca ion iliescu de exemplu. Acum dacă omul a recunoscut că s-a format ca gunoi uman de mic, vina că are acest caracter o are tatăl lui adoptiv…să sperăm că după ce se transferă în dimensiunea următoare, îi va lua locul unul cu mai multă compasiune pentru dimensiunea asta…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii