AIM radionica curs online

Noutăți

Evreii Beny Steinmetz (omul din spatele Gold Corporation – Roșia Montană) și Tal Silberstein au fost ARESTAȚI în Israel

Evz.ro: Doi importanți oameni de afaceri cu conexiuni în România, Beny Steinmetz și Tal Silberstein, au fost arestați recent în Israel.  Informația a fost dată de jurnalistul Attila Somfalvi, la Antena 3.

Beny Steinmetz este un om de afaceri cunoscut în România, dar și unul din cei mai bogați oameni ai planetei, cu o avere estimată la 2,3 miliarde de euro. În România, numele acestuia este legat de afaceri imobiliare și cu terenuri, acesta fiind implicat și în cazul de corupţie legat de retrocedarea ilegală de terenuri de la ferma Băneasa, unde este anchetat alături de Tal Silberstein. Beny Steinmetz se afla și în spatele afacerii Gold Corporation – Roșia Montană.

Beny Steinmetz și alți trei oameni de afaceri au fost reținuți pentru a fi interogați în Israel despre presupuse contracte false, întocmite cu scopul mutării și spălării unor importante sume de bani. Casele și birourile unora dintre cei anchetați au fost percheziționate de către organele de poliție luni dimineață. Din birourile acestora au fost ridicate importante cantități de documente, chiar și calculatoare. Alături de Beny Steinmetz a mai fost arestat omul de afaceri Tal Silberstein.

Tal Silberstein, este un fost ofițer israelian, cunoscut și ca strategul lui Traian Băsescu în campania pentru alianța DA, în urma unui contract semnat în 2001. De asemenea, acesta a mai fost şi colaboratorul altor politicieni, printre care Călin Popescu Tăriceanu și Adrian Năstase.

Sursa: Evz.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Evreii Beny Steinmetz (omul din spatele Gold Corporation – Roșia Montană) și Tal Silberstein au fost ARESTAȚI în Israel

 1. https://www.youtube.com/watch?v=3jlzasgBkRQ // 16 august 2017 at 10:14 // Răspunde

  Dupa catastrofa din Canada

  https://www.youtube.com/watch?v=3jlzasgBkRQ

  Scriu articolul

  Romania: Case threatens to tarnish investment image of one of EU’s poorest countries

  https://www.ft.com/content/52f5c202-5c99-11e7-9bc8-8055f264aa8b?mhq5j=e1

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii