Noutăți

Eurosceptica Marine Le Pen anunță sfârșitul Uniunii Europene: „A venit timpul să-i înfrângem pe globaliști”

  •  
  •  
  •  

La finalul unui miting desfășurat duminică la Lille, Franța, Marine Le Pen a emis o previziune  de natură să le dea multora fiori reci pe șira spinării. Încurajată de către neașteptata alegere a lui Donald Trump în Statele Unite, dar și de către la fel de neașteptatul vot al Marii Britanii de a părăsi Uniunea Europeană, liderul Frontului Național – formațiune politică eurosceptică și anti-imigrație, a declarat, în cadrul mitingului de ieri, că alegerile franceze ar fi următorul pas în ceea ce ea consideră „o rebeliune globală” a cetățenilor (probabil contra elitelor globaliste).

c

Uniunea Europeană va muri, deoarece oamenii n-o mai doresc,“ a declarat Le Pen în uralele și în aplauzele  puternice ale audienței, adăugând că „A venit timpul să-i înfrângem pe globaliști”. Marine Le Pen a ținut să mai precizeze: „Mesajul meu este unul de emancipare, de eliberare… o chemare adresată tuturor patrioților de a se uni în spatele steagului nostru”. La mitingul de ieri, candidata Frontului Național a afirmat și că va căuta să înlocuiască UE cu „o altă Europă“, bazată pe libera cooperare între națiuni.

b

Text: Tomi Tohaneanu

Surse: www.reuters.com, www.stuff.co.nz


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

2 Comments on Eurosceptica Marine Le Pen anunță sfârșitul Uniunii Europene: „A venit timpul să-i înfrângem pe globaliști”

  1. nu trebuie sa ne unim cu nimeni cu nici un pret…fiecare tara sa-si pastreze suveranitatea si independenta ei. Uniti vom fi globalizati sub orice forma si se alege praful de unele locuri si popoare. Interesant ca ea sustine acelasi lucru -unirea. DAr colaborarea si pastrarea valorilor traditionale ale fiecarei tari fara impunerea regulilor unor sefi de la centrul uniunii in interiorul acelei tari -aceste lucruri nu se vor. Sa se uneasca atunci cu CHINA ca sa taca putintel vocile europene care vor unire a tarilor..parezi ca atunci nu o sa le mai placa francezilor, nemtilor sau oricarui artizan al unei comunitati europene. Vor sa fie infratiti numai daca sint ei la comnada si mai puternici,cu alta tara mai mare decat a lor al carei guvern-al tarii straine total de obiceiruile lor si care sa le comande lor nu s-ar ”uni”. Eu vad numai demagogie perfida promovata de acesta doamna.

  2. Deci dupa ce au ras tuns si frezat tarile satelit ca Romania vor sa se retraga in barog sa-si numere argintii

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii