Noutăți

Europa islamică a lui Merkel a primit o lovitură teribilă: Referendum-ul din Italia a fost respins, iar partidele naționaliste italiene au ușa deschisă spre putere

  •  
  •  
  •  

După Brexit și alegerea lui Trump, Europa multiculturalismului fără limite mai primește o lovitură. Premierul Italiei, Matteo Renzi, un apropiat al lui Merkel, și-a dat demisia după ce referendumul constituțional inițiat de acesta a fost respins de italieni.

“Numaratoarea oficiala a voturilor exprimate la referendumul din Italia a confirmat victoria optiunii “nu” privind reforma constitutionala propusa de premierul Matteo Renzi, cu 59,95% din buletinele depozitate in urne.” (Pro Tv)

Astfel, a opta economie a lumii și a treia din Europa a intrat în criză, o criză de care vor profita partidele naționaliste, eurosceptice care au șanse mari, în cazul unor alegeri anticipate, să ajungă la putere. Practic, deși referendum-ul viza o reformă constituțională, înfrângerea clară suferită de premier va avea consecințe negative majore în construcția UE, așa cum e gândită acum.

Astfel, Italia, o țară care se confruntă cu probleme mari economice și imigraționiste, a dat, indirect,  o palmă teribilă politicii europene, Europei islamice a lui Merkel și Hollande pe care, foarte probabil, îi așteaptă aceeași soartă anul viitor când vor fi alegeri în Franța și Germania.

Cu un Trump anti-imigrație musulmană, cu un grup al țărilor de la Vișegrad care se opun imigrației arabe în Europa, cu o Italie în corzi și cu amenințarea alegerilor de anul viitor din Franța și Germania, cei doi poli ai islamizării Europei din ultimii ani, sunt șanse mari ca Europa să se trezească din coma indusă de păpușari globaliști.

Desigur, orice formațiune politică eurosceptică și anti-imigrație este ștampilată cu mânie proletară ca fiind  extremistă sau fascistă de noii bolșevici de la Bruxelles și din toată presa promotoare a multiculturalismului de tip Kalergi. Dar roata se întoarce și într-o zi vomputea să îi arătăm cu degetul pe adevărații extremiști – pe cei care vor să ne vaccineze cu noul tip de comunism, cel al Noii Ordini Mondiale.

Adrian Albu

P.S. Primele efecte ale eșecului de la referendum-ul italian:

“Moneda euro a ajuns să valoreze 1,05 dolari, adică mai puţin decât după referendumul pentru Brexit.

În Asia, bursele au deschis în scădere pe fondul îngrijorării pentru cea de-a treia economie a Zonei Euro, dar pierderile s-au situat sub un procent.” (RealitateaTv


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii