Noutăți

Europa Conchitei Wurst: Germania deschide centre separate pentru refugiații… HOMOSEXUALI!

  •  
  •  
  •  

Acum câțiva ani când Femeia cu Barbă Conchita Wurst (Păsărica Cârnat, în traducere) câștiga pe NEmeritate mascarada politică numită Eurovision, știam că păpușarii care conduc din umbră Europa, au transmis prin acest rezultat un semnal clar despre viitorul continentului și nu m-am înșelat!

Astăzi, corectitudinea politică și discriminarea pozitivă a minorităților sexuale atinge un nou prag în Germania unde, conform aktual24.ro, se deschid centre separate de primire pentru imigranții homosexuali, sub pretextul protejării lor de ceilalți imigranți. Asta în timp ce femeile din taberele de refugiați sunt abuzate sexual la greu, fără ca autoritățile să le ajute prea mult.

Așadar, dacă pe de o parte autoritățile nemțești s-au făcut că plouă când sute de femei germane au fost agresate de imigranții arabi, ba chiar au căutat șă mușamalizeze aceste abuzuri, pe de altă parte se dau peste cap pentru a-i proteja pe imigranții homosexuali de abuzuri asemănătoare.

Primul astfel de centru s-a deschis la Nurnberg. Iată ce ne spune Aktual24.ro, citând Deutsche Welle:

Autoritatile orasului bavarez vor acoperi costurile cu cazarea, iar primii refugiati sunt asteptati sa soseasca aici pentru ca locul e pregatit. Organizatia caritabila Fliederlich estimeaza ca, din 8.000 de refugiati care se gasesc in Nurnberg, aproximativ 600 sunt gay.

O alta organizatie din Berlin pentru apararea drepturilor homosexualilor a anuntat, de asemenea, ca va deschide un adapost care va gazdui in jur de 125 de persoane gay, bisexuale sau transexuale, solicitante de azil. In Berlin se estimeaza ca exista in jur de 3.500 de refugiati apartinand minoritatilor sexuale.

Pe când va deschide Germania și centre în care să se adune femeile heterosexuale care vor să scape de abuzurile din taberele de refugiați? Eu nu am auzit încă de așa ceva…

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

4 Comments on Europa Conchitei Wurst: Germania deschide centre separate pentru refugiații… HOMOSEXUALI!

  1. (Isi ia galetica si lopatica si se indreapta agale spre ladita cu nisip)…si astia vor fi primii care vor parasi Germania.Mie mi se pare ca nemtii nu vor sa umble prea mult dupa ei.Spun eu!(Au si ei secaturile lor).Vedeti dvs. la noi inca ,,tine turcu’citi poate”.Daca conditiile de trai se vor mai indulci,vom avea mai multi copii.Dar la ei este o problema de imbatrinire a populatiei si ceilati chiar nu mai vor sa faca copii.Nici din ceilalti nu vor ramine toti.Pare mai degraba o obisnuire fortata ,unii cu ceilati.Ciudat dar nu imposibil.Nemti,no!Fertilizarea,,in vitro”poate da unele rezultate pentru unele cupluri,dar ma refer si la fertilizarea cu ,,tatal necunoscut”(cupluri sterile,virsta inaintata).Ar putea duce dupa un timp la casatoria involuntara intre rude…zic si eu asa…o parere…

  2. “discriminarea pozitiva” a unor minoritati , inseamna “discriminare negativa” – adica DISCRIMINARE pentru majoritate , iar aceasta inseamna d i c t a t u r a . mi-e rusine cu C.E. dar si cu cei ce ne guverneaza din interior .

  3. da dejia este prea mult ,se merge cu abuzul cit se poate de departe, lumea lui Satan , le vine si astora care incurca lumea rindul la judecata. Cindva credeam ca anumite profetii din Biblie sunt doar bazaconii, dar se vede bine cit de adevarat este astazi. Aasadar cum profetiile despre deraparea lumii se implinesc astazi tot atit de frumos se vor implinii si cele referitoare la Judecata Lumii!Cit despre Merkel si ce face Germania si Europa chiar mie sila. este bine sa nu pun la suflet . Ci doar sa ma gindesc ce tara frumoasa avem noi.

  4. Adevarul iese intotdeauna la iveala… singuri s-au dat de gol. Vedem foarte clar pe mainile cui a ajuns acum Europa.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii