Noutăți

“Eu sunt doar FILOROMÂN.” De citit…

Azi, dacă ai curajul să iei atitudine şi să spui că UE (Uniunea Europeană) aşa cum este construită în acest moment, nu serveşte popoarelor europene, ci mai degrabă marilor companii, multinaţionalelor şi băncilor, eşti catalogat ca fiind anti european, extremist.

Azi, dacă ai curajul să spui că NATO şi USA şi UE se fac vinovate de destabilizarea Orientului Mijlociu, de apariţia ISIS şi, în consecinţă, de invazia migranţilor care scapă de bombe şi moarte, eşti catalogat ca fiind filorus, putinist.

Azi, dacă ai curajul să iei atitudine împotriva celor care din 1990 încoace au devalizat şi înstrăinat capitalul României, ne-au distrus industria şi agricultura, au cedat suveranitatea României altora, eşti catalogat ca fiind nostalgic comunist, ceauşist, securist.

Azi, dacă ai curajul să iei atitudine împotriva celor care din 1990 încoace erodează zi după zi valorile spirituale şi culturale ale neamului românesc, ne distrug demnitatea, scot din programa şcolară istoria sau o mistifică, obligă 4 milioane de români să ia drumul pribegiei pentru a-şi căuta de muncă, eşti catalogat ca fiind naţionalist, legionar.

Azi, dacă-ţi iubeşti ţara şi neamul, dacă eşti patriot, eşti catalogat ca fiind anti european, filorus, nostalgic comunist, ceauşist, putinist, securist, legionar, extremist, naţionalist…

Dar eu nu sunt nimic din toate acestea, eu sunt doar filoromân.

Viorel Boldiş

Sursa: https://www.facebook.com/boldix.files?fref=nf


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

6 Comments on “Eu sunt doar FILOROMÂN.” De citit…

 1. ADEVARAT, FRUMOS si LUMINOS!
  TREZIREA, PUI DE GETODACI!

 2. dupa 26 de ani de capitalism de dreapta , am ajuns sa-mi fie dor de Patria mea . nu de asta in care sunt umilit , desconsiderat , furat , in care viata a devenit un calvar – un iad . cui spun aceasta ( mi e dor de Patria mea ) primesc aproape totdeauna raspuns : si mie .

 3. Are dreptate, totul se întâmplă din cauza trolilor și mass-media, care sunt foarte agresivi și îi denigrează pe cei care au argumente solide că suntem sclavii altora și țara e vândută. Daniel, sunt sigur că și tu ca și alții sunteți agresați de troli, doar că spuneți realitatea. Site-urile unde mai găsesc informații conformă cu realitatea sunt pe cale de dispariție. Cei corupți, care vând țara, care distrug istoria, care “șterg pe jos” cu Eminescu, Brâncoveanu etc, care sunt “preș” în fața “mai marilor” etc. ajung europarlamentari, parlamentari, sau chiar președinte.

 4. “Şi chiar de nu voi fi un far, ci o candelă, ajunge. Şi chiar de nu voi fi nici candelă, tot ajunge, fiindcă m-am străduit să aprind LUMINA”
  Nicolae Titulescu

 5. Adevarat!

  Patriotii care mai exista ar trebui sa fie protejati de lege ca florile albe de colt ce cresc
  aproape de cer, pe crestele inzapezite ale muntilor …din pacate sunt stigmatizati, atacati, marginalizati de o societate care nu mai recunoaste adevaratele valori.

 6. cetățeanul tulburat // 24 aprilie 2016 at 8:39 // Răspunde

  Cea mai bună atitudine ar fi să ignorăm ustensila de controlat masele, adică banii…De orice culoare și de orice mărime…pur și simplu să intrăm intr-o grevă generală toată lumea, nu mai muncim pentru corporații și slugoii corporațiilor…practic trăim cu toții pe aceeași planetă sub același cer, respirăm același aer, dar cineva undeva e mai cu moț…Să ne dea varianta să dispărem de pe planeta asta eventual să ne-o ia de sub picioare și să se spele cu ea pe cap…Eu unul m-am plictisit de stilul ăsta de trai, de a alerga după banii lor să îmi plătesc facturile create de ei.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii