Noutăți

Erdogan: “Moscheile sunt CAZEMATELE noastre”. Și noi acceptăm moschee în București?!

 •  
 •  
 •  

,Moscheile sunt cazematele noastre, cupolele- căștile noastre. Minaretele sunt baionetele noastre, ale credincioșilor. Soldații noștrii, această armată sfântă a păstrării credinței mele în Allah Atotputernic. Călătoria noastră este este destinul nostru. Sfârșitul este martiriul.”Preşedintele Turciei Recep Tayyip Erdogan – 2008

Această tiradă fundamentalistă a fost rostită, la un miting din anul 2008, de către Recep Tayyip Erdogan, actualul Președinte al Turciei. Înainte de a lua decizii care privesc soarta noastră și viitorul copiilor noștri, politrucii români, care se dau peste cap să-i ofere Președintelui Turciei, pe tavă, Mega-Moscheea din București, să facă bine să priceapă semnificația acelor ultime cuvinte: ,,Sfârșitul este martiriul.” Iar ca să le fie mai ușor, le reamintim că terorișii, inclusiv cei care mor auto-detonați în cursul unor atentate cumplite, sunt considerați ,,martiri”. Pricepeți domnilor?

Sursa: http://romaniaeterna.ro/2016/04/05/iata-de-ce-romanii-nu-doresc-mega-moschee-moscheile-sunt-cazematele-noastre/


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

9 Comments on Erdogan: “Moscheile sunt CAZEMATELE noastre”. Și noi acceptăm moschee în București?!

 1. Pricep dar sânt rău intenționați.

 2. De-a lungul evolutiei vietii pe planeta Pamant (Terra, Gaia, Geea, cum doriti fiecare sa denumiti, fctie de originile/radacinile ancestrale), au disparut teritorii, civilizatii mai mult sau mai putin avansate (ex Atlantida, Lemuria, ex biblice: potopul lui Noe, Sodoma si Gomora etc), disparitii care s-au datorat pe de o parte, modului distructiv asupra Terrei in utilizarea tehnologiei avansate pusa la dispozitie intr-o anume era istorica sau pur si simplu pt ca nu corespundeau unei linii evolutive compatibile cu viata pe Pamant, existand desigur si alte ipoteze cum ar fi luarea in captivitate!!! a unor civilizatii/entitati evoluate din pdv spiritual in scopul detinerii din partea anumitor entitati/civ.!!! a controlului absolut prin subjugarea, distrugerea planetei, inrobirea, insclavizarea, indoctrinarea fiintei umane. Incalcarea legii universal valabile atrage stingerea unor civilizatii, ceea ce ramane valabil si in prezent pt acele tari, teritorii, se stiu f bine, care utilizeaza tehnici avansate in scop distructiv prin razboi, experimente nucleare, uciderea si inrobirea fiintei umane de oriunde de pe fata pamantului, manevre cu care nici un DUMNEZEU, ALLAH sau cine-o mai fi si cum s-o mai denumi nu permite in numele LEGII SUPREME.
  Terra ca orice planeta, are rolul ei in univers si detine mecanisme de autoreglare si control cosmic, intergalactic, mai presus de capacitatile actuale ale firii umane de a le putea intelege in totalitate!

  Orice actiune distructiva a omului prin gand, cuvant, fapta/comportament, atrage pe cale de consecinta, reactiunea aferenta in functionarea legilor universal-valabile.

  Salvarea civilizatiei pe Terra, la momentul prezent, sta in capacitatea omului evoluat de a se comporta civilizat, in sens constructiv, prin spiritualizare, in sensul intoarcerii la sursa care ne-a creat pe fiecare unici (a se intelege relatia absolut unica a fiecarei fiinte in raport fata de divinitate intrucat nimeni nu are voie sa oblige pe nimeni cum sa simta si cum si in cine sa creada) in infinita diversitate creatoare (cadrul in care fiecare se deschide, invata si se adapteaza din mers), Dumnezeu, Allah sau cum doriti fiecare sa denumiti aceasta energie universala, libera, pusa la dispozitie in scopul evolutiei VIETII pe PAMANT! DECIZIA NE APARTINE TUTUROR! ALEGEREA CAII de urmat, deopotriva!
  PACE, LUMINA, IUBIRE!
  Atitudine pozitiva, autocontrol, dragilor si va fi BINE SUPREM!

 3. Consider ca acest articol este unul de foarte mare importanta!
  Va rog d-le Roxin sa nu lasati acest subiect “mega-moscheea” sa apuna…
  Adaugati saptamanal articole anti moschee chiar daca se repeta, romanul nu trebuie sa uite sau sa ignore, este un subiect ACTUAL!!!
  Vorbiti si la”NAȘUL TV” si oriunde va permit parghiile d-voastra.
  Propun 1 minut pe saptamana sa fie ANTI moschee in care sa publicati sau sa spuneti una-doua pareri ale romanilor.

  Si inca ceva ce consider grav:
  – nu ca NU vrem “mega moschee” in Bucuresti… Este gresit…

  NU VREM mega moschee IN ROMANIA!!!

  PUNCT!!!

 4. Abrudan Eugenia-Oradea // 8 aprilie 2016 at 11:34 // Răspunde

  Petitie impotriva cotelor de migranti si a unei mega-moschei in Bucuresti
  https://www.petitieonline.net/petitie/48114146
  Semnati si distribuiti petitia, aratati ca va pasa!

 5. E nevoie de o traducere mai amănunțită să priceapă unii…fa-le un desen ceva…totuși sunt curios … Pe noi ne lasă să facem o mega biserica la Ankara?

 6. Ma intreb: Intre declaratia/atitudinea presedintelui Turciei si atitudinea presedintelui Uruguay-ului Jose Mujica, cunoscut drept cel mai modest presedinte care isi doneaza salariul de 12,500$ si care convietuieste in pace, liniste si respect alaturi de semeni, muncind si bucurandu-se impreuna pt darul cel mai pretios: VIATA…cu care ar fi de acord Allah?!

 7. cristian c. n. // 8 aprilie 2016 at 19:15 // Răspunde

  Romania are in Dobrogea o comunitate istorica de cetateni de religie mahomedana.Acestia au tot ce le trebuie,inclusiv lacase de cult,unele chiar monumente istorice.Cred ca este suficient.Geamia Carol ridicata de primul rege al Romaniei in Constanta este in picioare;poate aceasta are nevoie putin de interventia statului pemtru a o reabilita.Alte proiecte in acest sens nu au decat scopul de a irita o natiune prostesc de toleranta.

 8. Wishwell Clara // 9 aprilie 2016 at 15:40 // Răspunde

  A înnebunit lupul! Să își țină ideile la el acasă.

 9. Dumnezeu este doar unul,chiar daca se gaseste intr o biserica sau moschee. Toleranta si dragostea ar trebui sa ne ghideze pe toti, chiar daca suntem musulmani, crestini, evrei etc

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii