Noutăți

Erdogan, acuzații incendiare: “Occidentul sprijină ISIS. Avem dovezi cu poze, video și înregistrări”

Lucrurile par să degenereze în zona conflictului Sirian. Odată cu întărirea alianție cu Rusia, Turcia lui Erdogan este tot mai ostilă Occidentului și SUA. Dacă în timpul puciului, acesta a acuzat SUA de implicare în tentativa de lovitură de stat, marți pereșdintele turc a făcut noi acuzații incendiare la adresa Occidentului.

Conform ProTv, Erdogan ar fi afirmat următoarele, la o conferință de presă: “Din nefericire, fortele coalitiei nu isi respecta promisiunile. Ne-au acuzat ca noi sprijinim ISIS. Acum ei sunt cei care ofera sprijin acestor grupari ca Statul Islamic si celelalte. Este clar, avem dovezi cu poze, video si inregistrari.”

Statele Unite au dezmințit aceste acuzații, pretinzând că americanii nu au susținut niciodată organizații teroriste…

Un lucru este clar: coaliția occidentală a pierdut controlul asupra conflictului sirian, legea în această zonă fiind făcută de Rusia și Turcia.

În condițiile în care Donald Trump are o altă perspectivă asupra războiului din Orientul Apropiat, decât Obama, probabil că această situație nu se va schimba după instalarea lui la Casa Albă.

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Erdogan, acuzații incendiare: “Occidentul sprijină ISIS. Avem dovezi cu poze, video și înregistrări”

 1. Nu trece luna si Turcia mai face un pas spre dezastru.
  Bine, nu ea ca atare ci ea prin conducatorii ei tradatori, cum e si la noi dealtfel.

  Vreti sa va zic una tare?

  Erdogan este agent american.

  Nu-i asa ca bat campii? 🙂
  Din nefericire nici nu bat campii si nu e nici de ras. Erdogan o sa duca Turcia fix cu dintii in botul bocancului rusesc. Si nu numai pe ea.
  Bun, o sa spuneti, da’ care-i șpilu’?
  Pai, șpilu-i ca se bucura doamna Globalizare.

  ps
  daca nu stiati, doamna este sefa a: americanilor, rusilor, chinezilor, indienilor, europenilor, tunisienilor, brazilienilor, marțienilor, reptilienilor si si a anunakilor, e sefa tuturor fraierilor astora.

 2. Ce ar putea avea în comun Hamad Bin Khalifa Al Thani, Ariel Sharon, David Klein, Stanley Fischer, Moshe Ya’alon, José Maria Aznar, Aleksander Kwasniewski, Nicolas Sarkozy, Marcello Pera, Recep Tayyip Erdogan, Tony Blair, dar şi Abu Bakr Al-Baghdi, respectiv G.H.W. Bush: poate că sînt uniţi întru «Hathor Pentalpha».Avea dreptate Eminescu …

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii